Sovyetler - Alman Savaşı
Herkese merhaba, Bu hafta içi Salı-Çarşamba ve yedek olarak Perşembe günlerin de akşam saatleri oynamak için 5 deneyimli oyuncu arıyorum! :)
Aranan Şartlar;
-Minumum 300 saat HOI4 tecrübesi olan bir kişi takımda bulunmak zorunda.
-18 Yaş ve üzeri ve üzeri oyuncuların katılımı,
-Etkinliğin saatine ve vaktine ayak uydurabilecek ve önceki mp ler den bu mesele dolayısı ile sıkıntı yaşamamış olmak.
-Mutlaka iyi bir internet bağlantısı ve mikrofon sahibi olmalısınız. Sessiz iletişim söz konusu olamaz.
-Sadece 6 oyuncu alınacaktır.
Kurallar
-Olabildiğince ve elinizden geldiğince 22 Haziran 1941' e kadar tarihi gitmesi iki taraftan da rica olunur. Yinede ciddi bir kısıtlama yoktur.
-Bunun dışında hiç bir kural YOKTUR!
Süreç
-Oyun barış döneminde 4 hızda, barbarossa öncesin de 3 hızda, barbarossa ile birlikte 2 hız da oynanacaktır!
-Host ben olacağım, mevcut bağlantım bir sıkıntı çıkarmayacaktır.
Alternatif Seçenekler
-Alman tarafından bir oyuncu Finlandiya, Romanya, Macaristan'ı seçebilir.
-Bir miktar gerçekçilik katması ve 2.Dünya Savaşının bu cephe de yoğunlaşması için iki tarafa da %12.5 boost verilebilir.
-Oyunun zorlayıcı olması istenirse Veteran zorlukta oynanabilir.
Neler Bekliyoruz?
- Ülke için de ki takım arkadaşlarınız ile belli bir kordinasyonunuz olmalı,
- Ülkeniz ve ikinci dünya savaşı hakkında asgari bir birikime sahip olmanızı,
- Takım arkadaşlarınız ve karşı takım oyuncularına karşı saygılı olmanızı bekliyoruz.
Kazanma Şartları
-Sovyetler Berlin, Prag ve Viyana'yı alırsa oyunu kazanır.
-Yada Almanya takımı Leningrad, Moskova ve Stalingrad'ı alırsa oyunu kazanır!
Oyun Saatleri ve günleri
-11 Nisan 2017 Saat 20,00-01,00 (muhtemelen savaş öncesi dönem ve ww2 başlangıcı)
-12 Nisan 2017 Saat 20,00-? yada 01,00 (Barbarossa)
-13 Nisan 2017 Saat 20,00-? (yedek)
Örnek iş bölümü
Bu tamamen örnektir, iş bölümü kordinasyonunuz size kalmış durumdadır. Bu mevzu da hayal gücünüz yada rol yapma yetenekleriniz etkin olabilir!
Takımlar
Almanya Takımı
-napolyon94
-Feldmarchall
-Tr ACE - Gece 12'ye kadar riacası var bitmesi yönünde turların.
Sovyetler Takımı
- Adm (kızıl şeytanın başı)- forum dışı, konuya yazacak, yarın sabaha kadar rezerve, yazdı kendisi Galip Hoca
- ARANIYOR HALA SON 1 KİŞİ
İyi bir etkinlik olması dileği ile, eğer bu başarılı olursa bunun etkinliklerin devamı da gelecektir!