Multiplayer load game yardım
Merhaba arkadaslar,ben eu4 e yeni yeni basladim tek basima uzun zamandir oynuyorum. Kuzenimle beraber oyunu multiplayer olarak oynamaya karar verdik oyunlarimiz korsan birlikte oyuna girebiliyoruz ancak buluta bir turlu kaydedemedik oyunu. Kaldigimiz yerden devam edemiyoruz bulutta 4kblik yer var diye gosteriyor oyun kaydedilmiyor yeterli alan yok hatasi aliyoruz lutfen cozumunu bilen bir arkadas yardimci olursa cok minnet duyariz
Ara
Bulutta 4 kblik yer var diyorsa yeterli alan yoktur zaten de. Niye 4 kb gösteriyor anlamadım. Resim atarsan yardımcı olmaya çalışalım.
Sic Parvis Magna
Ara
altnkurtBulutta 4 kblik yer var diyorsa yeterli alan yoktur zaten de. Niye 4 kb gösteriyor anlamadım. Resim atarsan yardımcı olmaya çalışalım.

Şu şekilde gözüküyor;
 ONpc02.jpg

Save dediğimde ise şu hatayı veriyor;

2D6rJF.jpg

Bir türlü çözemedim :( İlgin için teşekkür ederim dostum
Ara
Hak yeme parayla satın al.
76561198820888264.png
Ara
Daha önce denk gelmedim açıkçası. Local save almayı deneyin. Neden buluta kaydediyorsunuz?
Sic Parvis Magna
Ara
(07-04-2019, 15:15)altnkurt : Daha önce denk gelmedim açıkçası. Local save almayı deneyin. Neden buluta kaydediyorsunuz?

Local save aldığımızda multiplayer oyuna devam edemiyoruz ya da devam ediliyor mu o şekilde?
Ara
Neden devam edilmesin?
Sic Parvis Magna
Ara
(07-04-2019, 15:19)altnkurt : Neden devam edilmesin?

Denedim dostum multiplayer olarak devam etmiyor karsi taraf ayni oyuna bağlanamıyor ,buluttan kaydedilmesi gerektigini biliyorum fakat buluta kayit edemiyoruz anlam veremedim bende bu soruna bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim
Ara
Karşı tarafın aynı oyuna bağlanamamasının farklı sebepleri vardır. Ben hiç multi oynarken buluta kaydetmiyorum. Hatta ST'deki multilerde de bi ara yükleme ekranı beklemeyelim diye save paylaşıyorduk. Buluta kaydetsek öyle yapamazdık.
Sic Parvis Magna
Ara
(07-04-2019, 15:46)altnkurt : Karşı tarafın aynı oyuna bağlanamamasının farklı sebepleri vardır. Ben hiç multi oynarken buluta kaydetmiyorum. Hatta ST'deki multilerde de bi ara yükleme ekranı beklemeyelim diye save paylaşıyorduk. Buluta kaydetsek öyle yapamazdık.

Başından beri farklı noktaya odaklanıyormuşum :) dostum sağol açımı değiştirttin çözdüm olayı çok teşekkürler :))
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.