Önemli: PlayStation Plus
Bu ayın oyunları 6 Ekim ile 2 Kasım tarihleri arasında alınabilecek.

EjLFl8oWkAUhieu.jpg
Ara
PS Plus Kasım ayı için ücretsiz olan PS4 ve PS5 oyunları duyuruldu. Bunlar Middle-earth: Shadow of War (PS4), Hollow Knight (PS4) ve Bugsnax (PS5). Bugsnax iki ay boyunca PS Plus'ta kalacak. PS4 için verilen iki oyun da PS5'te geriye dönük uyumluluk ile oynanabilecek.
Sic Parvis Magna
[+] 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bugsnax PS4 için var mı onu anlamadım. Sayfasında PS4 de yazıyor.
tTRiYax.png
Ara
(05-11-2020, 12:47)reddga : Bugsnax PS4 için var mı onu anlamadım. Sayfasında PS4 de yazıyor.

Var. 12 Kasım da hem PS4 hem de PS5 için çıkmış. Hatta PS Store'da tek seferde oyunu iki konsol için de alma seçeneği mevcut.
Ara
PS Plus Aralık ayı için ücretsiz olan PS4 ve PS5 oyunları duyuruldu. Bunlar Worms Rumble, Just Cause 4 ve Rocket Arena. 1 Aralık tarihinden itibaren oyunlar her iki platformda da oynanabilir olacak.
Sic Parvis Magna
Ara
PS Plus Ocak 2021 ücretsiz oyunları:

Maneater (PS5)
Shadow of the Tomb Raider (PS4)
Greedfall (PS4)
IbnE9P2.gif
Ara
Gerçekten çok iyi oyun veriyorlar. 3 ay önce yıllık Plus üyeliği almıştım. Greedfall hep merak ettiğim bir oyundu. Shadow of the Tomb Raider da oynama fırsatım hiç olmadı. Plus'a verdiğimiz para fazlasıyla değiyor. Ancak yıllık alırsanız. 12 ay boyunca her ay iki adet fiyatı yüksek oyunlara sahip oluyorsunuz. Fakat ek paketler hariç galiba. Ben kutulu olarak Shadow of War Definitive Edition almıştım, bir ay sonra Plus oyunu verdi. Ama pişman olmadım. Şahsen kutulu daha çok hoşuma gidiyor. :)
Ara
PS Plus Şubat 2021 ücretsiz oyunları:

Destruction AllStars (PS5)
Control: Ultimate Edition (PS5/PS4)
Concrete Genie (PS4)
IbnE9P2.gif
Ara
Mart ayı oyunları:

50980983432_3702d26c21_o.jpg?resize=1088...art&zoom=1

FF VII Remake için PS5 yükseltmesini özellikle vermemeleri kötü olmuş ama.
Ara
Bildiğim kadarı ile PS 5'te geriye uyumluluk ile oyunların ps4 sürümü oynanabiliyor. FF VII PS4 grafikleri ile bile gayet güzel gözüken bir oyun.
Ara
Evet oynanabiliyor ama orada bahsettiğim FF VII Remake sahipleri için ücretsiz olarak verilecek olan PS5 sürümünü ayrıca satın almamız gerekmesiydi. 60 FPS yaması yayınlayanlayanlardan sanırım bugüne kadar ek bir ücret isteyen olmadı. Fakat bunda ek olarak texture vs.nin de Remastered ediliyor oluşu meselesi var tabi orada da benzer bir örnek Control'ün yeni nesil sürümü çıktığında PS Plus ile yeni nesil sürümünün ücretsiz verilmesi var. Yine de umudumuz tükenmiş değil, belki bize de 10$ gibi makul bir fiyata yükseltme şansı sunarlar.
Ara
Görsel

Görsel

Bu indirim kampanyasından bir türlü yararlanamıyorum. Konsoldan da denedim. Sepete ekletmiyor bir türlü. Yarın son. Ne yapmam lazım?
Sic Parvis Magna
Ara
Genelde farklı kart deniyorlar böyle sorunlar yaşayanlar.

Edit: Sepete eklenmeme olayı mağazanın yenilenmesiyle ilgili bir sorun. Ben sayfaların tam olarak yüklenmesini bekleyerek ve bolca sabrederek sepete ekleyebilmiştim.
Ara
Kart kısmına gelmedi. Sepete ekleme sorunuydu evet.
Sic Parvis Magna
Ara
Bikaç yüz kez denedim. Mobilden pcden ve konsoldan ayrı ayrı. Maalesef sonuç aynı.
Sic Parvis Magna
Ara
PS Plus Nisan 2021 ücretsiz oyunları:

Oddworld: Soulstorm (PS5)
Days Gone (PS4)
Zombie Army 4: Dead War (PS4)
IbnE9P2.gif
Ara
PS5 kullanıcıları için kötü çünkü Days Gone PS+ Collection'da da var.
Ara
PS Plus Mayıs 2021 ücretsiz oyunları:

Wreckfest: Drive Hard, Die Last (PS5)
Battlefield V (PS4)
Stranded Deep (PS4)
IbnE9P2.gif
Ara
Kötüymüş ama Horizon'ın da bu ay verilmiş olması durumu biraz toparlıyor.
Ara
JUNE_1920x1080_EN.jpg

PS Plus haziran ayı oyunları. 1 Haziran'dan itibaren kütüphanelere eklenebilir.
tTRiYax.png
[+] 3 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.