Oyun Sohbet
Shredder adamdır.
Ara
Ara
Witcher remake duyuruldu.

c6f3c0a6-f37f-4461-bd98-2e46840eb72c.jpg
Ara
Ara
Böyle kafa yormayacağım, girip 1-2 el atıp çıkayım diyebileceğim bir oyun önerir misiniz. Eskiden bu niyetle LoL oynuyordum, ama onu indirmek istemiyorum tekrar.
Ara
Hatred yada Postal.
Ara

Ara
(29-10-2022, 13:17)elefsar : Böyle kafa yormayacağım, girip 1-2 el atıp çıkayım diyebileceğim bir oyun önerir misiniz. Eskiden bu niyetle LoL oynuyordum, ama onu indirmek istemiyorum tekrar.
El atabilir misin bilmem ama rahatlatıcı oyun arıyorsan Slime Rancher ve ya Stonehearth oynayabilirsin...
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
@Elefsar

Hearthstone Battlegrounds.
WhaW8Am.gif
Ara
Rahatlatıcı oyun aramıyorum ya. Bir hikayesi falan da olması önemli değil.
Kart oyunlarını öğrenmek çok zor :I

Overwatch 2 indircem de millet gömüyor..
Ara
Marvel Snap o zaman daha rahat olabilir, Overwatch 2 kötü bir oyun değil. Sıkıntısı Overwatch 1'den tek farkının oyunun artık 6v6 değil 5v5 olması. Yoksa hâlâ aynı oyun.
WhaW8Am.gif
Ara
(29-10-2022, 13:17)elefsar : Böyle kafa yormayacağım, girip 1-2 el atıp çıkayım diyebileceğim bir oyun önerir misiniz. Eskiden bu niyetle LoL oynuyordum, ama onu indirmek istemiyorum tekrar.

Vampire Survivors
Ara
Battlegrounds'u öğrenmesi zor değil. Deste vs sahibi olmak da gerekmiyor.
(30-10-2022, 05:15)Ayro :

Vampire Survivors
paladins

candır onu öneririm
Ara
battle.net'i indirdik artık, bg de kurarım, vampire survivors tarzı oyunları seviyorum aslında. Telefonda "magic survival" diye bir oyun var, bu tarzda bulduğum oyunların en iyisi bence.
Ara
Elefsarım. @Elefsar

https://forum.strategyturk.com/konu-aksi...ighborhood
Ara
Takeda waifulu oyunlar öneriyorsun yakıştıramadım.
Ara
(30-10-2022, 11:53)elefsar : Takeda waifulu oyunlar öneriyorsun yakıştıramadım.
Yanlış anladım elefsarım oyun herşeyle dalga geçiyor.
Ara
Ara
Marvel ve EA üç oyunluk bir sözleşme imzaladı.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.