Oyun Sohbet
(20-12-2019, 13:53)kralılgaz : Brotherhood alacam ancak delüxe editionun standartından ne farkı var

İki singleplayer haritası (the trajan market ve the aqueduct), iki multiplayer karakteri (the officer ve the harlequin), bir Ezio skini, soundtrack, Roma haritası (pdf sanırım), Lineage filmi ve behind the scenes görüntüleri.
Ara
Yukarıda basetmiş olduğun 2 inlge player haritası önemli mi o kadar yoksa standart versiyonunu alsamda sorun olmaz değil mi ?
Ara
(20-12-2019, 15:15)kralılgaz : Yukarıda basetmiş olduğun 2 inlge player haritası önemli mi o kadar yoksa standart versiyonunu alsamda sorun olmaz değil mi ?

Bence hiçbir önemi yok bu ikisinin. Ancak, tekrar baktım ve şunu gördüm. Brotherhood için iki eklenti daha yayınlanmış. Adları Copernicus Conspiracy ve The Da Vinci Disappearance. Steam'de yapılan yorumlara göre bu ikisi standart sürümde yok ama delüks sürümde varmış. Bence gereksizler, görev bile sayılmayacak görevler eklediklerinden bence gereksizler ama oynamak isteyebilirsin.
[+] 1 üye Henri nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Öğrenmesi kolay ama kendini oynatacak bir oyun arıyorum önerilere açığım.
Ara
Watchmojo kanalına göre son 10 yılın en iyi oyunları.

[+] 1 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
steam üzerinden sword and sandals clasic aldım 4. oyunda ne yaptıysam hep benim levelim artıyor botlar hep 1 seviyede kalıyor bide oyubnlardan sonra

VQdOnZ.jpg bu çıkıyor internet tarayıcısnda çıkmıyordu
Ara
GTA IV, Steam mağazasından kaldırılmış.

https://www.neowin.net/news/grand-theft-...e-on-steam
Ara
81327250_559554221304012_1091672533572945812_n.jpg
Sic Parvis Magna
[+] 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Dün Arknights adlı oyunun bugün çıkacağı haberini gördüm ve appstore’dan ücretsiz bir şekilde ön sipariş ettim. Akşam üstü gibi oyun çıkmış ancak vaktim şimdi oldu ve biraz bakabildim. Oyun tower defence türüne apayrı bir bakış açısı getirmiş gerçekten çok güzel olmuş. Bir mobil oyun için çok fazla. Anime seven herkese öneririm.
Ara
gta-6-fiyati-ve-cikis-tarihi-oraya-cikti.jpg
Ara
https://store.steampowered.com/app/994140/Lightmatter/ oyunun tüm sürümünü etkinleştiren dlcsine ait ½25 indirim kuponum var ilgilenen üyelere verebilirim.
Ara
Rozet oluştururken çıkan elimde aşağıdaki 3 oyun için %66 indirim mevcut. Forumdan arkadaşlara hediye etmek isterim. İlgilenenler yazsınlar.

1-Ziggurat
2-Aerial Destruction
3-When They Arrived
Ara
Ben üçünüde isterim. bu arada internet tarayıcısında bir tower defence oyunu arıyordum ancak aradığımı bulamadım nasıl bulabilirim
Ara
PS4, PC ve Nintendo switch için çıkacak olan Captan Tsubasa serisinin yeni oyunu Captain Tsubasa: Rise of New Champions için trailer yayınlandı.

Ara
Çok uzun zamandır beklediğim Patapon 2 Remastered sonunda 30 Ocak'ta çıkıyor. Çocukluğumun oyunu şu an aşırı heyecanlıyım.

tTRiYax.png
Ara
Tsubasa oyununun gameplay videosu bende hayal kırıklığı yarattı. Daha kaliteli bir oyun bekliyordum bu mobil oyun seviyesinde.

Ara
Bugune kadar en fazla kazandiran oyun serileri

ezXOeaLAVadF2ejC8-cZiymSmd025SwYB-tCfA4-DKI.png
[+] 1 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Sucker Punch tekrardan sahalarda.

v5jjo8.gif
Ara
(05-03-2020, 22:05)Snyk : Sucker Punch tekrardan sahalarda.

Onlar önce yeni nesile Sly Cooper çıkarsınlar. Bir de güya filmi de olacaktı.
tTRiYax.png
Ara
v5jjo8.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 114 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.