Oyun Sohbet
Bedava bir Call of Duty battle royale oyunu çıkacakmış.
Ara

Bu sefer iyi bir şey çıkartsalar bari.
tTRiYax.png
Ara
343 Industries, Halo 2 PC testinin bu ayın sonunda Halo Insiders için geldiğini doğruladı.
Ara
Assains creed brotherhood oyunu ile ilgili tecrübesi olan varsa ozelden birşey danışabilir miyim
Ara
(21-03-2020, 12:30)kralılgaz : Assains creed brotherhood oyunu ile ilgili tecrübesi olan varsa ozelden birşey danışabilir miyim
Ben zamaninda oynadim ama buyuk ihtimalle soruna cevap veremem. Bitireli çok oldu.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara
zaten kolay bişey sorcam
Ara
Tamam sor. Cevap verebilirsem veririm.
Ara
1.soru investing nasıl yapılıyor hangi sartlarda yapılıyor onu çözemedim bankadan para alinca invest yapıyorsun ve doktorlardanda canin az olunca gidince gelistiriyorsun ama diğer dükkanları nasil invest yapicaz black smith terzi ve art merhant dükkânlarından

2. sorumsa her dukkan için ayri ayrimi invest yapicaz
Ara
Bildiğim şeyleri söyleyeyim:
Yeterince paran varsa bir dükkana yatırım (İnvest) yapıyorsun. Her dükkana ayrı yatırım yapıyorsun. Yatırım yapmak için yıkık,kapanmış bir dükkanı bulman lazım. Yıkık dükkanın etrafında düşman kalesi varsa önce o kaleyi temizlemen gerekir.
Ara
duwman kalelerinden temizlenmis yerleri alıyorum ama direk invest yapamıyorum doktoru yapabilmem için canımın gitmiş olmasi gerekiyor ama terzi ve diğerlerini yapamıyorum
Ara
(21-03-2020, 19:23)kralılgaz : duwman kalelerinden temizlenmis yerleri alıyorum ama direk invest yapamıyorum doktoru yapabilmem için canımın gitmiş olmasi gerekiyor ama terzi ve diğerlerini yapamıyorum
Üstat,
Ben bu oyunu oynayalı en az 3 yıl geçti bildiklerim,hatırladıklarım bu kadar
Kusura bakma o kadar hatırlayamıyorum.
Ara
Teşekkürler @Filsuk bu konuda tecrübesi olanlar yazar
Ara
Salgından dolayı çoğu kişi eve kapandığı için steam anlık kullanıcı sayısında rekor üstüne rekor kırıyor.

en7pxzbab1o41.png
[+] 3 üye Voidian nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(21-03-2020, 20:10)kralılgaz : Teşekkürler @Filsuk bu konuda tecrübesi olanlar yazar
Rica ederim
Ara
v5jjo8.gif
[+] 1 üye Snyk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
BU oyun ne zaman yayınlanır ingilizce olduğu ve türkiyede fazla kişi bilmediği için detayları bilemiyorum adamlar oyun çıkmadan dlc yaptılarda

https://store.steampowered.com/app/48886...ect_Nexus/

BU oyunu senelerdir bekliyorum bu oyun hakkında bildiğiniz şeyler varsa benide bilgilendirebilir misiniz
Ara
Yaşanıyor™

py2ei.jpg
v5jjo8.gif
[+] 1 üye Snyk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
CS:GO'nun Operation Hydra'ya, TF2'nin ise Jungle Inferno'ya kadarki kaynak kodları sızdırılmış.

NuIS2.jpg
v5jjo8.gif
Ara
Xbox gamepass'e Yakuza Kiwami ve Wasteland 3 geldi.
Ara
PS4 kullanıcıları PlayStation Store' dan Nathan Drake Collection ve Journey oyunlarını bedavaya alabilirler.
[+] 1 üye Consul of Time nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 109 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.