Oyun Sohbet
Ara
Steam hesabıma ininal kartımdan para yükleyemiyorum... Nedenini bilen var mı?
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
Sistemsel olabilir. Hiç inial kullanmadım gerçi.
Ara
GTA 6'dan gerçek sızıntılar var gibi duruyor. Sızıntıların kaynağı burası, 90 tane klibin olduğu 3gb'lık bir dosya ile başlıyor ve aşağıda da resim olarak devam ediyor. Rar dosyasındaki videoların adlandırma tarihi 3 Mart 2021'den başlıyor 13 Eylül 2022'ye kadar gidiyor.

Videolardan birkaçı:

Birkaç fotoğraf:
https://www.reddit.com/r/GTA6/comments/x...gtaforums/
Görsel
Görsel
Görsel

Görsel
Görsel
Görsel

Edit: Bazı videolarda sağ altta GTX 1080 kullanılırken bazılarında RTX 2080 ve RTX 3080 var. Dosya adı 2021 olsa da görüntüler 2019'dan başlayabilir. Aynı şekilde Windows sürümünün yazdığı bir videoda da sürüm 2019'dan.
[+] 5 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Grafikler GTA 5'den pek farklı gelmedi ama herhalde çıktığında böyle olmayacaktır.
Ara
Ara
FdBUD3AWIAEnbKY?format=jpg&name=small

Rockstar sızıntıların uzun vadede bir etkisi olmayacak demiş.
Ara
Bence kendileri sızdırdılar. Reklamın kötüsü olmaz derler ya, o hesap.
Ara
Hacker anlaşma teklif etmiş.
Ara
Malumunuz son birkaç aydır Steam'deki oyunlara zam üzerine zam geliyor. Ben de yaz indirimlerinden bu yana istek listemde olan ve almak istediğim oyunları tek tek alır oldum. Her ne kadar şimdi oynamasam da ilerleyen ay ve yıllarda vakit buldukça oynarım diye stokluyorum. Tür vb. detay vermeyeceğim ama genel olarak fiyatı düşük olan veya indirimde düşen ve almamı/deneyimlememi önerdiğiniz, hani "bunu kesin oyna" dediğiniz oyunlar var mı?

Muhtemelen yazılacak oyunların birçoğunu oynamış olacağım ama belki başkalarının bildiği ve benim bilmediğim, merak edeceğim, ilgimi çekecek oyunlar çıkar diye sormak istedim.
Ara
(21-09-2022, 01:57)Henri : Malumunuz son birkaç aydır Steam'deki oyunlara zam üzerine zam geliyor. Ben de yaz indirimlerinden bu yana istek listemde olan ve almak istediğim oyunları tek tek alır oldum. Her ne kadar şimdi oynamasam da ilerleyen ay ve yıllarda vakit buldukça oynarım diye stokluyorum. Tür vb. detay vermeyeceğim ama genel olarak fiyatı düşük olan veya indirimde düşen ve almamı/deneyimlememi önerdiğiniz, hani "bunu kesin oyna" dediğiniz oyunlar var mı?

Muhtemelen yazılacak oyunların birçoğunu oynamış olacağım ama belki başkalarının bildiği ve benim bilmediğim, merak edeceğim, ilgimi çekecek oyunlar çıkar diye sormak istedim.

https://forum.strategyturk.com/konu-stea...-artislari bu konu altında yazıyorum ben. Bi kontrol et istersen.
Ara
(21-09-2022, 08:29)elefsar :
(21-09-2022, 01:57)Henri : Malumunuz son birkaç aydır Steam'deki oyunlara zam üzerine zam geliyor. Ben de yaz indirimlerinden bu yana istek listemde olan ve almak istediğim oyunları tek tek alır oldum. Her ne kadar şimdi oynamasam da ilerleyen ay ve yıllarda vakit buldukça oynarım diye stokluyorum. Tür vb. detay vermeyeceğim ama genel olarak fiyatı düşük olan veya indirimde düşen ve almamı/deneyimlememi önerdiğiniz, hani "bunu kesin oyna" dediğiniz oyunlar var mı?

https://forum.strategyturk.com/konu-stea...-artislari bu konu altında yazıyorum ben. Bi kontrol et istersen.

Bakıyorum oraya sürekli olarak. Teşekkür ederim.
Ara
merhaba warzone tower defense oyununu nasıl ve nereden oynayabilirim
Ara
EA games yeni Iron Man oyunu duyurmuş.
Ara
GTA 6 sızıntılarını yapan kişi 17 yaşındaymış. Tutuklanmış.
Ara
Acaba söylenecek yeri burası mıdır bilmiyorum ama, Duman kardeşimiz ile bir multi etkinliğinde beraber yada karşılıklı bir oyun oynamak hiç nasip olmadı. Nasıl bir oyuncudur(Gamer) hiç bilmiyorum. İnşallah bir gün denk gelirde bir etkinlikte karşılıklı yada beraber bir oyunda buluşabiliriz.
Ara
(03-10-2022, 15:35)SkyWolf : Acaba söylenecek yeri burası mıdır bilmiyorum ama, Duman kardeşimiz ile bir multi etkinliğinde beraber yada karşılıklı bir oyun oynamak hiç nasip olmadı. Nasıl bir oyuncudur(Gamer) hiç bilmiyorum. İnşallah bir gün denk gelirde bir etkinlikte karşılıklı yada beraber bir oyunda buluşabiliriz.
Anno 1404 multisinde vardı diye biliyorum
Ara
Umarım bende etkinliklere katılırım bir gün zira multi pek sevmiyorum.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
bende pek multici değilim pcde
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(04-10-2022, 14:06)baywatch06 : bende pek multici değilim pcde
Tabi olmazsın sonuçta hilenin tadını almışsın bir kere...
Ara

Konuyu Okuyanlar: 64 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.