Oyun Sohbet
Benim sorum şu o zaman oynadığınız oyunlar neler?
Ara
Görsel

Bir Reddit kullanıcısı Unreal Tournament 2004 haritalarından birinde tanıdık bir isim fark etmiş. Bilmeyenler için: Tynan Sylvester, RimWorld'ün baştasarımcısı.
IbnE9P2.gif
Ara
Merhaba dostlar, bana tek başına online oynayabileceğim ve mümkünse Türkçe oynayabileceğim bir oyun önerir misiniz?
Ara
(01-10-2023, 14:16)MarcussCrassuss : Merhaba dostlar, bana tek başına online oynayabileceğim ve mümkünse Türkçe oynayabileceğim bir oyun önerir misiniz?

Diablo 4 nasıl? Tek başına online derken diğer oyuncularla ekip oluşturmadan kafama göre takılayım mı diyorsun?
Biraz detaylandırırsan nasıl bir oyun isteğini daha kolay öneri yapılabilir.
[+] 1 üye Bambukavak nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(01-10-2023, 14:44)Bambukavak :
(01-10-2023, 14:16)MarcussCrassuss : Merhaba dostlar, bana tek başına online oynayabileceğim ve mümkünse Türkçe oynayabileceğim bir oyun önerir misiniz?

Diablo 4 nasıl? Tek başına online derken diğer oyuncularla ekip oluşturmadan kafama göre takılayım mı diyorsun?
Biraz detaylandırırsan nasıl bir oyun isteğini daha kolay öneri yapılabilir.
Derdimi şöyle anlatayım, zamanında LOL, DOTA ya da CS tarzı bir grupla oynanan oyunlar oynadım ve eğer bir arkadaş grubun veya arkadaşın yoksa bazen işkenceden başka bir şey olmuyor. Bundan 3 - 4 sene önce Dota Underlords tam benim kalemime göre bir oyundu, başkalarıyla mücadele ediyordum ama tektim, onlar da tekti. Tek tabanca takılacağım ve mümkünse bir oyunun en fazla 30 - 40 dakika olduğu, mümkünse Türkçe bir oyun arıyorum. Kart oyunu olur, silahlı bir şeyler olur fark etmez, çok fazla öğrenme ile uğraşmayacağım ama basitte olmayan dengeli bir şeyler istiyorum.
Ara
Killer olarak oynamayı tercih edecekseniz Dead by Daylight olabilir zira Survivor olarak oynamak belli bir miktarda takım çalışması gerektiriyor ve bir kişi bile oyunun kaderini büyük oranda etkileyebiliyor.
WhaW8Am.gif
Ara
Warthunder. Kimseyle iletişim kurmana bile gerek yok. Ama ufak bir öğrenme süreci var.
Ara
@MarcussCrassuss Türkçe değil ama Hearthstone Battlegrounds tam aradığınız tipte bir oyun. Ya da PCOyun'un dediği gibi Dead by Daylight'ta killer oynamak da olabilir.
tTRiYax.png
[+] 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@MarcussCrassuss Battlefield serisinden oyunlar çok uygun duruyor tercihlerine., 1 olur 5 olur, 2042 olur. Chivalry 2 veya Mordeu? olabilir. Hunt: Showdown olabilir. Forza serisinden oynayabilirsin, 2-3 yarış atıp çıkarsın. Conqueror's Blade olabilir, takımlı savaşlar, ama bir kişinin performansına bağımlı değil takım. Son olarak World of Tanks ve World of Warships'e göz atabilirsin.
[+] 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Age of Empires 4 tam aradığın oyun  @MarcussCrassuss
[+] 1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.
Ara
Swtor ama ingilizce.
Ara
business tour için bir harita yaptığım deneyip yorumlama şansınız varmı acaba eksikleri gedikleri zorluğu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim     
business tour haritası
Ara
Ara
merhaba, ben mehmet ali aytekin.
bahçeşehir üniversitesi oyun tasarımı yüksek lisans öğrencisiyim.
tez çalışması için hayatta kalma oyunları üzerine bir araştırma yapıyorum. Birlikte oyun oynacağım arkadaşlara ihtiyacım var : ) oyun oynarken size sorular soracağım ve cevapları analiz edeceğim. Oynamamız kayıt altına alınacak. aşağıdakilerden birisiyle benimle birlikte hayatta kalma mücadelesi verecek arkadaşları bekliyorum

Frostpunk
7 days to die
The long dark
Don’t starve together
The forest
iletişim bilgilerim üzerinden bana ulaşabilirsiniz. sizlerle konuşup uygun saatleri belirleriz.
çok teşekkürler şimdiden

mail => ludos.ware@gmail.com
discord => maliaytekin
Ara
frostpunk coop oynanmıyor bildiğim kadarıyla.
Ara
Spiderman 2 çok güzel gözüküyor ya sadece playstation için çıkması kötü olmuş.
Ara
Rockstar Games bu sabah çıkan haberi doğrulayarak Aralık'ın başlarında yeni Grand Theft Auto oyunun fragmanını yayınlayacaklarını söyledi. En kuvvettli ihtimal The Game Awards sırasında yayınlanması. Etkinliğin tarihi 7 Aralık ama maalesef Türkiye'de 8 Aralık saat 3.30'a denk geliyor.
[+] 3 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Görsel

Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi, Prison Architect 2'yi derecelendirmiş. Normalde bu linkte gözüküyormuş ama kaldırmışlar sanırım, açılmıyor.
IbnE9P2.gif
[+] 1 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 47 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.