RYO: Genshin Impact
75'te çıktı:

unknown.png
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Buradan Türkçe için ön kayıt oluşturabiliyorsunuz, fakat zaten normal oyuna ekleneceği için işlevini tam olarak anlayamadım. Sadece çekilişe katılıyorsunuz gibi geldi.
WhaW8Am.gif
Ara

Yayın Kodları:

NS8BD6EPS77Z
8ARAU6FNBNPV
ET9SUPENB765
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Üsküdar Salacak'ta 9 Aralık 19:30'da drone gösterisi olacağına dair bir haber dolaşıyor ama resmi bir hesaptan herhangi bir bilgi göremedim, daha sonra güncellerim.
WhaW8Am.gif
Ara
Bir süredir video başlıklarında olan resmi Türkçe artık altyazılarda da bulunuyor.

Ayrıca Türkiye'den fenomenlerin de katıldığı bir internet kafe turnuvası düzenleniyormuş, buradan erişebilirsiniz.
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
WhaW8Am.gif
Ara
Sırf türkçe kıyagı yaptılar diye başlıyorum. Pvp olsaydı ama keşke.. Kart oyunu da cıkıyor oh mis.. Benim askım fisheri de koymuşlar. Yerler :)
Ara
Oyunun Türkçesinde bazı yerlerde direkt yanlış ve eksik yapılmış çeviriler var. Normalde etkide "14 saniye boyunca her saniye güçlenir" yazacağına "14 saniye içinde güçlenir" yazıyor.
WhaW8Am.gif
Ara
Ufak tefekler illaki olur. Güncellemelerle düzelirler.
Ben wish sistemini anlamadım yada kabüllenemedim.
Çünkü ben kokomi fishl açmak istiyorum. İlla şansa mı gelecekler? :)
Ara
Evet, illa şansa gelecekler. Kokomi'de ise aynı zamanda mevcut etkinlikte olması gerekiyor.
WhaW8Am.gif
Ara
79 pity ve 50/50.

image.png
WhaW8Am.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.