RYO: Mount & Blade II: Bannerlord
Steam'de atölye desteği geldi. Artık modları Steam üzerinden abone olarak aktifleştirebileceksiniz.
[+] 2 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
İşte bende bunu bekliyordum.
Ara
Ara
Ara
Ara
Cikis gunu oyun actim, basarimlar calisiyordu. Bugun devre dışı. Bunu nasil duzeltebilirim? Iron modu acik.
Bulut save'i ne kadar guvenli, bulutu mu normal save'i mi onerirsiniz?
Nufuz dusuyor, kotu veya eksi bir şey yapmadigim halde. Turnuva filan da kazaniyorum. Bu neden oluyor?
Ara
Hile yaptıysan başarımlar devre dışı kalmış olabilir. @cennaro

Kardeşlerimi kurtardım ondan sonra daha görev gelecek değilmi? @Elefsar
Ara
(03-11-2022, 13:05)Takeda Akane : Kardeşlerimi kurtardım ondan sonra daha görev gelecek değilmi? @Elefsar

Gelmiyor diye biliyorum. Klan üyesi oluyor kurtarınca, sonra sandbox devam.
Ara
(03-11-2022, 13:05)Takeda Akane : Hile yaptıysan başarımlar devre dışı kalmış olabilir. @cennaro

Kardeşlerimi kurtardım ondan sonra daha görev gelecek değilmi? @Elefsar
Hile kullanmadim mod da yuklemedim. Ilk gunku gibi temiz kurulum halinde oyun. Yabanci forumlar dahil baktim kimsede net bir cevap bulamadim. Yok mudur cozum?
Ara
(03-11-2022, 14:39)elefsar :
(03-11-2022, 13:05)Takeda Akane : Kardeşlerimi kurtardım ondan sonra daha görev gelecek değilmi? @Elefsar

Gelmiyor diye biliyorum. Klan üyesi oluyor kurtarınca, sonra sandbox devam.
Bu üzdü. Neyse krallık kurar Kalradyayı terörize ederim.

Valla başka aklıma birşey gelmiyor. @cennaro
Ara
Sancagim var alip koyuyorum ama savas meydaninda gorunmuyor. Yoldasima verdim, onda da gorunmuyor.

Bira imalathanesi aldim, surekli zarar ediyor nasil kara gecebilirim?
Ara
Ben sıkıldım bıraktım warband sendromu. Modları bekleyeceğim artık.
Ara
(07-11-2022, 14:18)cennaro : Sancagim var alip koyuyorum ama savas meydaninda gorunmuyor. Yoldasima verdim, onda da gorunmuyor.

Bira imalathanesi aldim, surekli zarar ediyor nasil kara gecebilirim?

Sancaklar sanırım henüz görünür değiller. Bunun için modlar vardı. örnek
[+] 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
humbleda bannerlord tek başına 350 ye çıkmış ama warbandlı paketi hala 178 lira düşünülebilir
Ara
Devasa bir orduyla çok kalabalık bir garnizonu kuşattım. Uzun savaş sonucu bir tane düşman kaldı her yere baktım bulamadım. Geri çekildim sonra tekrar kuşatırken büyük bir düşman ordusu geldi yenildik. Bir tane saçma sapan bug yüzünden save'in en kritik anı b.k oldu. Zaten başarımlar da kafasına göre gidiyor. On bin savaş kazan diyor mesela, en az üç katını kazanmışımdır hala 1400lerde takılmış, tek seferde şu kadar haraç al der, defalarca iki katını almışımdır. Bir sürü irili ufaklı bug. Kralımız ordu toplar boş boş gezer, güç bela kazandığım kaleler şehirler bedavadan düşer. Ana görev desen zaten işkence. On yılda sizin yapacağınız oyuna...
Ara
Digital Companion adında bir DLC/eklenti çıktı. 70₺'den çıkış yaptı, şu an indirimle 49₺.

Eklentide Calradia dünyasının hikayesinden bahseden sesli hikaye, sanat tasarımları, illüstrasyonlar, Calradia haritaları gibi içerikler var. İçerik oyunu erken erişimde alanlara ücretsiz olarak veriliyor. 

Bir kısım çıkan eklentinin çok güzel olduğunu düşünse de, çoğunluk neden oyunun temel eksikliklerini geliştirmek yerine bu tür şeylerle uğraşıldığı konusunda şikayetçi.

b89758532b8da0cb24e61cce13eee374f84816ef.png

digital_companion_release_map.png

Görsel
Görsel

Görsel
Görsel
Ara
Bunlarla zaten oyunu geliştiren ekip uğraşmıyor. Sanatçılar uğraşır, neden ağlamışlar çözemedim. LoL'deki dengelemelerden ötürü kostüm ekibini suçlamak gibi bir şey bu.
WhaW8Am.gif
[+] 2 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Gereksiz.
Ara
Game Pass'e geliyormuş.
Ara
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.