İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Oyunun grand editionında gecen expansion pass dediginini icinde expansion 1 mi olcak sadece yani tek ek paket 29,99 dolar demis oyunsa 49,99 dolar. yuzde 60 ı desek ki ek paket ıcın pahalı ana oyun 250 ise ek paket 150 tl olcak diye dusunebiliriz bu da 400 tl ye yani grand edition fiyatına gelir. Burda avantaj immersion pack,radio pack , art pack, american build pack i bedavaya almak mı oluyor ? Deger mi mantıklı mı sizce ?
•
İleti Sayısı: 372
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Canlı yayında Osmanlı ile oynuyorlar.
•
İleti Sayısı: 77
Imperium:
0
Hidivlikle oynayan kişi Osmanlının askerinin sayısal üstünlüğüne rağmen Adana cephesini ordunun profesyonelliğini arttırarak ve savunması iyi bir generalle tutmayı becerebildi, savaş ise dengeli gibi duruyo.
İleti Sayısı: 490
Imperium:
1
Türkistan formlanabilen ülkeler arasındaymış.Acaba turanda kurulabilecek miyiz merak ediyorum
•
İleti Sayısı: 77
Imperium:
0
1830'lar turanizm fikri için erken bi dönem değil mi ? Olmasa bile late game kalitesini arttırmak için illa ki eklenir.
•
İleti Sayısı: 1,140
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
5
Oynatacak sistemim olsa saniye düşünmem en yüksek paketten alırım. Dehşet duruyor oyun. Yüzlerce saatimi Eu4 dışında bir Paradox oyununa harcamadım henüz ama buna harcarım gibi görünüyor.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
•
İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Yarin cikis yapiyor oyun beklentiler nasil? Turkce olmasi arti bir heyecan katiyor. Gamepasse de gelmicekmis o yuzden almaya karar verdim standart edition alirim muhtemelen. İlk cikis donemi yine sorunlar olur ama ck3 gibi ciksa cok iyi olur ek icerikler gelene kadar sorunsuz oynariz en azindan.
İleti Sayısı: 376
Imperium:
0
Gamepass'e gelmiycekse almayı düşünmüyorum. Maalesef oyunlar aşırı pahalı durumda şuan.
•
İleti Sayısı: 372
Imperium:
0
Uzun zamandır bu kadar merak ettiğim bir şey yoktu, hafiften heyecanlıyım, Allah utandırmasın.
•