Steam Topluluk Pazarı
Steam Topluluk Pazarı hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar var mı? Bende koleksiyon kartları var bunları satmamın ne faydası var? Naısl kazanılıyorlar? Ve Bunu satın alanın bundan ne faydası oluyor?Teşekkürler.
Ara
Koleksiyon kartlarını düşük bir fiyata satıyorsun ve kazandığın para steam cüzdanına ekleniyor. Bu parayı steam içerisinde alışveriş yaparken kullanabiliyorsun. Bir oyunu satın aldığında ilk oynadığın zamanlar belirli sayıda koleksiyon kartları düşmektedir. Koleksiyon kartlarını toplayarak rozet işliyorsun. Bu rozetleri işledikçe steam seviyeni arttırmak için tecrübe puanı, steam chati için emojiler ve steam profil arka planı kazanıyorsun.
Ara
Görüntü ve süslemeler dışında bir şey kazanabiliyor muyuz? İndirim kuponları vs.? Eğer değilse hepsini satacağım.
Ara
(29-01-2020, 09:54)KingHero6161 : Görüntü ve süslemeler dışında bir şey kazanabiliyor muyuz? İndirim kuponları vs.? Eğer değilse hepsini satacağım.

Belli rastgele oyunlara indirim kuponu verebiliyor ama pek parasına değecek oyunlara denk gelmedim ben. Bunun dışında arkadaş ekleme limiti gibi şeyleri de artırıyor.
WhaW8Am.gif
Ara
Bugün pazarda 60 tl değerinde satış yapmışım eskiden 0,06 kuruş diye üşenip hiç satmadığım csgo kasaları şu anda en az 20 kuruş olmuş en yüksek olan 3,50 tl felandı hepsini sattım. Kur farkı etkiledi fiyatları sanırım.

unknown.png
[+] 3 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.