Video Seri: Dark Souls II Serim
Dark soul serisi yapmaya karar verdim  buda ilk bölüm   
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
Ara
Ara
Ara
Ara
Ara
Ara

Ara
Ara
Only Hexer olarak yeniden başladım ilk bölüm hazırlık aşamasıydı umarım beğenirsiniz canlı yayın olarak başladım bu seriye haftanın her hangi bir günü canlı yayın olarak gelebilir

Ara

Hızlı bir şekilde 2. bölümü  çektim bu bölüm baya bir uzun oldu oldukça fazla şey yaptık umarım beğenirsiniz
Ara

güzel bir canlı yayın oldu chaitortu kesemedik bu bölümde ama olsun bi gün onada sıra gelecek
Ara
Bu seriyi hiç oynamadım.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
güzel bir seridir öneririm ama zor bir oyundur yeni başlayanlar için
Ara
Hack and slash RPG değil de diyalog ağırlıklı kendi hikayemi kendi yazdığım RPG'ler daha çok ilgimi çekiyor.
Ara
Hack and Slash türüne girmiyor oyun kombo yapmak üzerine değil diyologlarda seçim filanda yok bu arada
Ara
Keşke bu oyunların coop kısmı daha güzel yapılmış olsaydı. Yere işaret koy falan filan..
Ölünce yanlış bilmiyorsam oyuncu kendi dünyasına geri dönüyor. Sonra bir daha işaret koy.
Zorlaştırmak için ellerinden geleni yapmışlar. Yoksa en çok coop oynamak istediğim oyunlardan birisi dark souls.
Ara
(01-10-2021, 16:42)baywatch06 : Hack and Slash türüne girmiyor oyun kombo yapmak üzerine değil  diyologlarda seçim filanda yok bu arada
İşte diyaloglarda seçim yaptığımız bir oyun olmadığı için pek ilgimi çekmiyor. Hack and slash tarzı diye biliyordum.
Ara
Ara

Konuyu Okuyanlar: 31 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.