Video Seri: Osmanlı Savaş Makinesi (bitti)
Arkadaşlar 3. idea olarak neyi seçiyim admin mi yoksa humanist mi almalıyım hangisi ençok işime yarar acaba admin  alırsam -15 admin tech indirim bonusu kazanıcam  influenceyle birleşince -20 annex indirimi alıcam ama humanizmide alınca isyan riskinin azalması  ve  harmony artışı olucak azda olsa kararsız kaldım önerilerinizi belirtebilir misiniz acaba
Ara
Ara
(03-09-2021, 15:35)baywatch06 : Arkadaşlar 3. idea olarak neyi seçiyim admin mi yoksa humanist mi almalıyım hangisi ençok işime yarar acaba admin  alırsam -15 admin tech indirim bonusu kazanıcam  influenceyle birleşince -20 annex indirimi alıcam ama humanizmide alınca isyan riskinin azalması  ve  harmony artışı olucak azda olsa kararsız kaldım önerilerinizi belirtebilir misiniz acaba
Hümanizm alma.
Ara
Ara
Amerika'ya çıkışınıda görebilecekmiyiz?
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bunun için çok erken koloni idealarını şu anda almayı düşünmüyorum 3. ideayı seçmedim daha hala kararsızım -25 admin tech indirim bonusu için admin mi, almalıyım yoksa unresti azaltması için hümanist mi alacam kararsız kaldım

Ara
Bence koloni al. Amerika'yı Katolik İspanyollar değil sen Konfuçyüs Sultan kolonilizeştirmelisin.
Ara
Koloni menzili yetişmez şu anda zaten ancak görev ağaçlarında ilerleyip cezayiri alıp oradan Fasa zıpladığımda yapbilirim ayrıca . görevlerden birinin sonunda hindistana claim veriyor aklımda hindistanı tamamen almak var oradan çine zıplamak istiyorum
Ara
Tabii Sultanım bilir.
Ara
Ara
Konfuçyüs Sultan seferlere devam ediyor.
Ara
Ara
Sultanım ilerliyor kim durdurabilir onu.
Ara
Ara
Sultan şov dedikleri bu olsa gerek.
Ara
daha bu neki başlangıç zorluklar içerisinde ve hızlıca yükselmek en az 30-50 bölüm gider diye tahmin ediyorum Osmanlı içinde
Ara
Gitsin gitsin.
Ara
Ara

yarınki video
Ara
jceftol.jpg

3.Mehmet'i Saygıyla anıyorum kendisi Osmanlı İmparatorluğunun sınırlarını oldukça genişletmiş Babası Fatih Sultan Mehmet'in hayali olan İtalya'ya çıkmış ve Roma Kentini ele geçirmiştir.Aynı Zamanda 3.Mehmet koalisyon savaşlarından paçayı yırtmış ve sahip olduğu yeteneklerle teknoloji açısından diğer devletlerle fark açmış. Aynı zamanda İslam ve Hristiyan dinini harmonize ederek din bütünlüğünü sağlamış ayrıca Orta Avrupa ve Batı Avrupa'nın kalbi sayılan Viyana kentini fethetmiş güneyde ise Suriye'yi vasal bırakarak güneyde büyük kazanımlar elde etmiş ancak hayali olan Mısırın ele geçirilmesi ve Hindistan'ın Osmanlı eyaleti haline gelmesini arzulamıştır.İnşallah Velihatı 1.İbrahim babasının son arzularını umarım gerçekleştirebilir.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.