Video Seri: Osmanlı Savaş Makinesi (bitti)
Amerika işi zor koloni devletleri kurulmayla başlandı bile onun için çok agresif oynamak gerekşyor
Ara
Ara
Ara
(17-09-2021, 06:00)baywatch06 :
Yılmak yok.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
SPOILER_20210918055802_1.jpg?width=1115&height=627 Osmanlı imparatorluğu 3. Mehmetin vefatının neredeyse 40 yada 60 yıl sonrasında arzusunu torunu hatice valide sultan gerçekleştirdi ve kalıcı olarak Hindistana Osmanlı gücü çıkmış oldu
Ara
Ara
Ara
İmparatorluk ilerlemeye devam ediyor.
Ara
20210920134359_1.jpg?width=1115&height=627
OSmanlı İmparatorluğunun 3. Mehmet'in  torunu Hatice sultan vefat etti Kendisi Hinditanın  kapısını açan sultaniçe Kuzey afrika ve rodos gibi birçok yerin fatihi huzur içinde uyu yerine seçilen 2.Osman umarım iyi bir  hükümdar olur
Ara
Ara
Ara
Ara
Sultanım şov yapmayı seviyor.
Ara
70.Bölüm final bölümü olacaktır.
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
O zaman eğlence yeni başlıyor.
Ara
Öyle aksiyon baya güzel olacak.
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
pjwbofi.jpg

Seri işte bu sınırlarla bitti son savaşta istediğim toprakları almak için yesman yazıp bu güzel ınırlara ulaştım tüm seri boyunca koalisyon savaşları dışında yazmaymaya çalıştım ama son bölüm olduğu için dayanamayıp yazdım buradan sonrası tamamen Avrupa ve Asya ile Afrika fethi yapılabilir bence ama güzel bir yerde noktayı koymak istedim.
Ara
Ara
Roma'nın fethi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.