Video Seri: Venedik Deniz Imparatorluğu (bitti)
Ara
Ara
Ara
Ara
Venedik Deniz imparatorluğuna selam olsun sonunda izleyebildim.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Ara
Avusturya ile hesaplaşma devam ediyor.
Ara
Ara
Güzel gidiyorsun.
Ara
Ara
Şov devam ediyor.
Ara
Ara
Balkanların tek hakimi Venedik.
Ara
Ara
Ara
Ara
Venedik ilerlemeye devam ediyor.
Ara
Seri çok güzel bir şekilde gidiyor ve ben powerpoints dışında hile yazmamaya çalışıyorum. Ilk basliktako gibi gerektiği anda event 4116 yaziyordum.Ulkemin ilk bolumden itiberen agresif genişlediği için tüm Avrupa ulkeleri sürekli koalisyona girdi ve her 5-10 senede hepsi savaş açtı ve bu koalisyonlardan kurtulmak için yesman yazıp beyaz barış yapmak zorunda kaldım. Yesman için özür diliyorum ama yapacak birşey yok inatçı keçi sürüsü gibi sürekli her 5 senede savaş açıp duruyorlar ya kaybedip isteklerini yapacaktım yada alt f4 atacaktım. Ben genede serinin güzel bir şekilde devam etmesi için en iyi yolun beyaz barış yapmak olduğunu düşündüğüm için böyle yapmaya karar verdim. Ama sadece koalisyonlari dağıtmak için beyaz barış yapıyorum. Onun dışında powerpoints ve event 4116 dışında şu ana kadar başka bir hile kullanmamaya özen gösteriyorum.
Ara
Hile için sıkıntı değil bende bazen CK3 için kullanıyorum.
Ara

Yarın sabah 6 dan itibaren izlenebilir olacak.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.