Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Imperator: Rome (https://forum.strategyturk.com/forum-imperator-rome) +--- Konu Başlığı: Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar (/konu-imperator-rome-kisa-sorular-kisa-cevaplar) |
Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - altnkurt - 25-04-2019 Bu konu altında merak ettiğiniz, aklınıza takılan, öğrenmek istediğiniz soruları sorabilir, sorular hakkında bilginiz varsa cevap verebilirsiniz. Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - TosBaaFlamagon - 25-04-2019 Oyunu ön siparişte delux edition olarak aldım. Bugün indirdim, launcher açıldı play e bastığımda kapanıyor. Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - cennaro - 25-04-2019 Manpower nasıl artırılabilir. Din hanesinde bir tane küçük bonus gördüm o kadar. Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Pvris - 25-04-2019 (25-04-2019, 22:39)cennaro : Manpower nasıl artırılabilir. Din hanesinde bir tane küçük bonus gördüm o kadar. Provincelerden trading route oluşturarak ya da tribal özellikleri kullanılarak arttırılabiliyor sanırım belki advisorlar veya techler ile de arttırılabiliyordur. Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Ayro - 25-04-2019 (25-04-2019, 22:39)cennaro : Manpower nasıl artırılabilir. Din hanesinde bir tane küçük bonus gördüm o kadar. Freemen veya Tribesmen sayını artırarak. Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Zebercet - 25-04-2019 Elimde fazla zeytin var bunu ihraç edemiyor muyum? Bir de oyunda tarih nasıl + olarak ilerliyor izah eder misiniz? İsa'nın doğumu oyun takvimine göre hangi yıla geliyor mesela? Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Pvris - 25-04-2019 (25-04-2019, 23:00)Zebercet : Elimde fazla zeytin var bunu ihraç edemiyor muyum? Bir de oyunda tarih nasıl + olarak ilerliyor izah eder misiniz? İsa'nın doğumu oyun takvimine göre hangi yıla geliyor mesela? 753 AUC yılında doğuyor olması lazım roma takvimine göre veya o yıllar civarında. Provincelerden trade node oluşturarak ihraç edebilirsin. Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Zebercet - 25-04-2019 İthalat yapıp ülkeye odun ve demir getiriyorum da ihraç sekmesini bulamadım. Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Pvris - 25-04-2019 (25-04-2019, 23:10)Zebercet : İthalat yapıp ülkeye odun ve demir getiriyorum da ihraç sekmesini bulamadım. Provincelere tıklayınca Trade node oluşturma butonundan hangi ticaret malını ne yapacağını seçebiliyorsun sanırım, 4 adet etken var import ve exportla alakalı eğer surplus olan ürünü seçersen export yapması gerekir. Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - altnkurt - 25-04-2019 State loyalty nası artıyor? Fethettiğim yerlerde sürekli unrest oluyor ve loyalty düşüyor. Bi de civilization ne işe yarıyor? Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Gurt - 26-04-2019 Scorned Family bildirimi var ne yapmam gerekiyor? Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - SHD - 26-04-2019 (26-04-2019, 10:27)Gurt : Scorned Family bildirimi var ne yapmam gerekiyor? O aile üyelerine devletten ya da ordudan görev vermen gerekiyor. Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - SoulForged - 26-04-2019 Dislanmis aile demek onlar , listede unemployed olarak gozukuyor zaten is verip benimsemen gerekir sanirim Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Yohaynes - 26-04-2019 Trade route oluşturmak sanırım sadece kendi eyaletlerimizin arasında yapılıyor yoksa yanlış mı biliyorum?Onun dışında ihraç yapmak için başka ülkelerin mi teklif yapması gerekiyor biz satamıyor muyuz? Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Gurt - 26-04-2019 Sahipsiz toprakları nasıl sınırlarıma dahil ederim ? Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - gokay0035 - 26-04-2019 Bu oyuna tr dil desteği gelirmi Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Wickhart - 26-04-2019 Komşu şehirde en az 10 nüfus olması gerekiyor. Daha sonra da çevredeki baskın din ve kültürün de senin din ve kültürünün olması gerekiyor. Bunları sağladıktan sonra da o düğmeye tıklayıp puan harcayarak göç yoluyla topraklarına katmış oluyorsun. Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Gurt - 26-04-2019 Oyun kaç yılında bitiyor? Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Duman - 26-04-2019 Milattan önce 27 civarı demişlerdi sanırım. Yani oyun 270 sene kadar sürüyor. AUC üzerinden bakarsan 720 gibi biter. Imperator: Rome - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar - Voidian - 26-04-2019 Diğer paradox oyunlarında olan harita alma tuşunu bulan var mı? F10da alamıyorum. |