Nostalji oyunları günü - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +--- Konu Başlığı: Nostalji oyunları günü (/konu-nostalji-oyunlari-gunu) Sayfalar:
1
2
|
Nostalji oyunları günü - yafeshan - 17-01-2018 Selamlar herkese, Guzide forumuzda ismi lazim olmayan bir oyuna asiri bagimlilikdan bikmis arkadaslara farkli bir alternatif sunmak amaciyla ortaya şoyle bir fikir atmak istiyorum; Bir baslikta haftanin belirli bir günü eski klasik rts oyunlardan biri icin oylamayla mac ayarlayalim. Sevenleri ozleyenleri ile birlikte hos vakit gecirelim. Sahsi tercihlerim Age of empires 2 Cossacks back to war Rise of nations Homeworld 1/2 Bende olanlar bunlar, sizde tabiki baska cevherler de vardir. Aydinlatin lutfen. Meraklilar, rica ediyorum ilginizi bekliyorum. İyi gunler. Nostalji oyunları günü - Aeschyli - 17-01-2018 Rise of nations açılırsa kesin gelirim :) Nostalji oyunları günü - Raijin - 17-01-2018 Aoe2 orj oyuna sahibim, Ron korsan olursa gelebilirim güzel oyunlar güzel nostalji olur Nostalji oyunları günü - Duman - 17-01-2018 Age of Mythology oynayabiliriz Gameranger üzerinden. Nostalji oyunları günü - yafeshan - 17-01-2018 Ron korsan mp oynatiodu eskiden ama simdi steame bagladi. Zor olabilir. Millet buyursun bi bakalim baska kimlwr cikiyor Nostalji oyunları günü - SatanistKesenKedi - 17-01-2018 AOE2, COH1, COD'un eski oyunları ve Warcraft 3'e talep olursa ben de katılabilirim. Nostalji oyunları günü - Pierro - 17-01-2018 AOE2 kur coşalım gecelere akalım. Nostalji oyunları günü - yafeshan - 17-01-2018 Ilk tercihlere gore Aoe2 - 3 kisi ron - 2 kisi Aom - Duman yok mu arttiran Nostalji oyunları günü - Pierro - 17-01-2018 AOE2 diyorum. Nostalji oyunları günü - turkish lokum - 17-01-2018 AOM COD1 veya 2 de olabilir korsan olursa AOE2 ve RON a da gelebilirim. Nostalji oyunları günü - Feldmarschal - 17-01-2018 RON steamde var ama unutmuşum biraz daha seri oynamaya alışırsam girilebilir neden olmasın Nostalji oyunları günü - SatanistKesenKedi - 17-01-2018 Cossacks oynamadım ama bir şans verebilirim. Nostalji oyunları günü - turkish lokum - 17-01-2018 cossack back to war da bayağı güzel Nostalji oyunları günü - PCOyun - 17-01-2018 AoE2 veya AoM'a katılmayı isterim. Onun dışında C&C Generals da oynanabilir. Nostalji oyunları günü - altnkurt - 17-01-2018 C&C Generals ve BFME 1-2 olursa ruhumu satar yine de katılırım. Onun dışında haftaya sınavlarım var ve sonrasında memlekette olacağım bir süre. Pek bir şeye katılabileceğimi sanmıyom. Nostalji oyunları günü - Faramir - 18-01-2018 Bfme serisi. Nostalji oyunları günü - yafeshan - 18-01-2018 İlk tercihlere gore Aoe2 - 4 Ron - 3 Aom - 2 Bfme - 2 Siralamanizi rastgele yaziyosunuz bazilariniZ. Mumkunse birinci ikinci ucuncu tercih olarak yazalim. Saglikli puanlama yapamiyorum yoksa. Bazilarinda her oyun orj yok. Korsan mp icin seceneklerimizi degerlendirelim Nostalji oyunları günü - Pierro - 18-01-2018 Güzel bir konu olmuş. Ben AOE2 diyorum. Nostalji oyunları günü - yafeshan - 19-01-2018 Konusurken arada, hangi gun oynamaya musait onu da belirleyelim. Sahsen benim icin cuma/cumartesi aksam/gece. Hafta ici 11 - 2 Nostalji oyunları günü - Duman - 19-01-2018 Salı Perşembe Custom EU4, Cuma akşamı Civ6, haftasonları normal EU4 etkinliği var. |