Anadolu beylikleri (Bitirildi, katılan herkese teşekkürler) - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +---- Forum: Forum Oyunları (https://forum.strategyturk.com/forum-forum-oyunlari) +---- Konu Başlığı: Anadolu beylikleri (Bitirildi, katılan herkese teşekkürler) (/konu-anadolu-beylikleri-bitirildi-katilan-herkese-tesekkurler) |
Anadolu beylikleri - Bilecik - 23-04-2020 oyundan ayrılıyorum Anadolu beylikleri - korkusalan - 23-04-2020 Beğenmekteki amacını anlayamıyorum Anadolu beylikleri - Yasin Ahmet - 23-04-2020 Selçuklu, Dulkadir ve Osmanlının oyundan ayrılması üzerine Selçuklu ve Dulkadir devleti haritadan silinmiştir. Ve Osmanlıyı ben alıyorum. önceki oynadığım hamleden turu bitireceğim. Anadolu beylikleri - SoberII - 23-04-2020 Neden herkes ayrıldı??? Anadolu beylikleri - Defterdar - 23-04-2020 Herkes ayrılmadı hala 4 kişiyiz. Anadolu beylikleri - Yasin Ahmet - 23-04-2020 Güncel harita budur, akşam turumuz bitecek diplomasi vb yapabilirsiniz. Anadolu beylikleri - korkusalan - 23-04-2020 Son bir öneri kırımı biraz kıs çok op olmuş.2-3 turda sağlam asker bastı .geliri 300 lerde Anadolu beylikleri - Yasin Ahmet - 23-04-2020 Malesef güç eksiltme yapamıyoruz. Güç de ekleyemiyoruz. @Defterdar hanımıza aile evliliği sunuyoruz. Kırım ve Osmanlı hanedanı bir olmalı! Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - Defterdar - 23-04-2020 Evliliği kabul ediyoruz. Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - SoberII - 23-04-2020 (Selçuklular silindiği için bizim gücümüz düşüyor da, özel gücümüz Selçuklularla da alakalı- bunla ilgili bir şeyler olabilir mi?)) Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - Defterdar - 23-04-2020 Bence de Soberll'in özelliği değişmeli. Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - Yasin Ahmet - 23-04-2020 Özelliğinizi güncelledim. Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - Yasin Ahmet - 24-04-2020 İç karışıklıklardan dolayı tur sonunu yarım gün erteledik. @Attila the Hun turunu oynarsan sevinirim. Ayrıca safevi hanına dostluğumuzu ilettik! Cevabınız nedir? Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - Yasin Ahmet - 24-04-2020 @Attila the Hun 'un sırası bekleniyor.. Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - Attila the Hun - 24-04-2020 5 toprağın daha Safevî mülkü olduğunu kesinleştirdik. Osmanlı sultanı @Yasin Ahmet Han'ın dostluk teklifini seve seve kabul ediyoruz. Şu anda herhangi bir askeri faaliyette bulunmak niyetinde değiliz. Bunun yerine halkımıza yatırım yapacağız. Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - Yasin Ahmet - 24-04-2020 5. Tur --------------------------------------------- Safevi: Müttefik&Kırım Müttefik&Memlükler Müttefik&Safeviler +180 altın/ ticaret 26 toprak 30 piyade 1 topçu 4 atlı 278 altın önceki turdan kalan 440 altın yeni turdan gelen 718 toplam --------------------------------------------- Kırım: Müttefik&Osmanlı Müttefik&Safevi Müttefik&Memlük +180 altın/ ticaret 26 toprak 68 piyade 14 atlı 2 altın önceki turdan kalan 466 altın yeni turdan gelen 468 Toplam --------------------------------------------- Devlet-i Aliyye-i Osmaniyye: Müttefik&Kırım Müttefik&Memlük Müttefik&Safevi +180 altın/ ticaret 26 toprak 48 piyade 8 atlı 3 top 0 altın önceki turdan kalan 440 altın yeni turdan gelen 440 Toplam --------------------------------------------- Memlükler: Müttefik&Osmanli Müttefik&Kırım Müttefik&Safeviler +180 altın/ ticaret 21 toprak 8 piyade 4 atlı 2 topçu 447 altın önceki turdan kalan 390 altın yeni turdan gelen 837 Toplam --------------------------------------------- Sıra: @Defterdar @SoberII @Attila the Hun @Yasin Ahmet Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - Defterdar - 24-04-2020 46 piyade 9 süvari ürettik. Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - SoberII - 25-04-2020 Memlük Hükümdarı Duyurur ki:
1-Beş bölge genişlenilmiş, Filistin bölgesinin hakimiyeti güçlendirilmiştir. 2-Ordumuza 8 top, 8 süvari ve 40 piyade birliği ilavesi yapılmıştır, 800 dinar harcanmıştır. Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - Yasin Ahmet - 26-04-2020 @Attila the Hun Sıra sende. Ayrıca arkadaşlar eğer dilerseniz bu oyunu bitirebiliriz. Herkes ilgisini kaybetti gibi ben de ilgilenemiyorum çoğu akşam mplere giriyorum. Anadolu beylikleri (ALIMLAR AÇIKTIR) - SoberII - 26-04-2020 (26-04-2020, 00:40)Yasin Ahmet : @Attila the Hun Sıra sende. olabilir |