[HS] Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat (Retrofit) - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari) +--- Forum: Medieval II: Total War (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-total-war) +---- Forum: Medieval II: Hotseat (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-hotseat) +---- Konu Başlığı: [HS] Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat (Retrofit) (/konu-hs-medieval-2-grand-campaign-hotseat-retrofit) |
Medieval 2 - Grand Hotseat - Hammurabi - 22-12-2016 Ben geri döndüm arkadaşlar, turu şuan oynayabilirim Medieval 2 - Grand Hotseat - Duman - 22-12-2016 Tamam oynayınca atarsın Bizans'ı tekrardan AI'e alırım. Medieval 2 - Grand Hotseat - Hammurabi - 26-12-2016 :D Ulan sabahtan beri düşünüyorum ben bu Rusya'ya ne ettim diye. Drive'a girince save ismini fark ettim unutmuştum ben onu :D Medieval 2 - Grand Hotseat - GaulTurk - 26-12-2016 Medieval 2 - Grand Hotseat - etzel - 26-12-2016 ne yazdın ki save ismine :D Medieval 2 - Grand Hotseat - TurkJedi - 26-12-2016 Gençler yanlış anlamayın da sizce de korkunç yavaş ilerlemiyor muyuz ? Medieval 2 - Grand Hotseat - etzel - 26-12-2016 Keşke daha hızlı ilerlese ama herkesin durumu malum Medieval 2 - Grand Hotseat - brkrs - 26-12-2016 Cidden baya yavaş ilerliyor şuanda. Ben yaptıgım hamleleri unutuyorum. 24saati son dakikaya kadar kullanmasak aslında hoş olabilir. RE: Medieval 2 - Grand Hotseat - Duman - 27-12-2016 Hotseati yavaşlatan şey oyuncuların gündelik meşguliyetlerinden ziyade, oynayabilecekleri an oynayamamaları veya başka bir oyuncunun oynayamamasına sebep olmaları. Son 2 turda: 1. Kızılderili PashaZade'ye yanlış save attı. 2. PashaZade uzun süre save'in yanlış olduğunu idrak edemedi yıkıldığına yordu. 3. Hammurabi gecikti, turu geçildi ondan sonra oynayacak Aytaç'ı da YZ'e almak gerekti. 4. Hammurabi geldi, sonraki kişi oynamadığı için turunu oynadı, Aytaç tekrar YZ'ye alındı. 5. GaulTurk hangi save'den oynayacağını anlamadı. 6. Kızılderili GaulTurk'un attığı save'i mesajda göremedi. (18-12-2016, 17:58)PashaZade : Yok olmuş olabilirmiyim ? Yeni şifre vs. istiyor da. Yok olmuşsam bari haberim olsaydı :P (yanlış save) (23-12-2016, 00:54)GaulTurk : Hangi save ile oynayacağım. ... Hangi save ile oynayacağımı öğrendikten sonra bu gece ya da sabah oynarım. (yanlış anlaşılma) (27-12-2016, 04:37)Kızılderili : Save dosyası yok. (var) Kimseyi sıkmak veya baskı yapmak gibi bir niyetim yok, bunun bilinmesini isterim. Ancak oyunun admini olarak benim izlenimim bu şekilde. Medieval 2 - Grand Hotseat - Merco - 27-12-2016 Elimizden gelen birşey yok beyler. Çok hızlı da ilerlemesine gerek yok bence. Sabit bir düzende olması yeterli. Eğer yeni bir hotseat isteyen sayısı yeterli olursa ister retrofit isterseniz farklı bir modda açabiliriz. Normal vanilla 1.03 de açma niyetinde değilim çünkü kuşatma savaşları savunana yeterli bonusu vermiyor. Medieval 2 - Grand Hotseat - GaulTurk - 27-12-2016 Bence bir Kingdoms campagininde bir tane daha hotseat açmak iyi olurdu. Medieval 2 - Grand Hotseat - Merco - 27-12-2016 O zaman Crusades ya da Töton öneririm. Oylama yapalım yeni konu açalım. Medieval 2 - Grand Hotseat - TurkJedi - 27-12-2016 Yeni hotseatten kastın bundan ayrı olarak mı, yoksa bunun yerine mi ? Medieval 2 - Grand Hotseat - Merco - 27-12-2016 Bundan ayrı olarak tabi ki. Medieval 2 - Grand Hotseat - etzel - 27-12-2016 ben her türlü varım tötona sahip değilim o yüzden yeni bir retrofit veya crusaders olursa oynarım.Vanilla artık sarmıyor kuşatma savaşlarından dolayı Medieval 2 - Grand Hotseat - Duman - 27-12-2016 @PashaZade Oynayabilecek misin? Medieval 2 - Grand Hotseat - Hammurabi - 27-12-2016 Ben katılmayacağım yeni hotseate sınav yaklaşıyor RE: Medieval 2 - Grand Hotseat - Duman - 28-12-2016 8. Tur İtibariyle Oyuncu İstatistikleri Ortalama Askeri
1. Tur Sonu 2. Tur Sonu 3. Tur Sonu 4. Tur Sonu 5. Tur Sonu 6. Tur Sonu 7. Tur Sonu Medieval 2 - Grand Hotseat - ZenderX - 28-12-2016 Bizans'a geçebilirim isterseniz.Aytaç çıkmış madem. Medieval 2 - Grand Hotseat - Merco - 29-12-2016 (28-12-2016, 23:24)ZenderX : Bizans'a geçebilirim isterseniz.Aytaç çıkmış madem. Bence güzel olur. Kocaman ülke YZ ye bırakılması yazık. |