Strategyturk Forumları
[HS] Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari)
+--- Forum: Medieval II: Total War (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-total-war)
+---- Forum: Medieval II: Hotseat (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-hotseat)
+---- Konu Başlığı: [HS] Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) (/konu-hs-medieval-2-kingdoms-of-heaven-hotseat-retrofit)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - turkish lokum - 25-08-2017

daha danimarka turumu oynamadım isterseniz onu AI yapıp beni doğu avrupa ülkelerinden birine atın ayrıca Baron ve Khingila benden bile kötü oynuyor siz düşünün biz hotseat eğlenceli olur ztn oyuncuların çoğu gitti diye öyle dedik normalde olsa böyle bişey yapmazdık.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Royal Guard - 25-08-2017

@iberkay Şu anda HS neredeyse bitmiş durumda.Tekrar canlandırmak için uğraşıyoruz. Polonyanin oyuna katılması beni sıkıştırır ama ben itiraz etmiyorum.Çünkü karşımda savaşabileceğim başka kimse kalmadı.Fransa sana saldırıyor.Sen bitersen aynısı Fransa içinde geçerli olacak.
Sadece Venedik için potansiyel bir düşman var oda Gaul için 1-2 turluk bir olay diye düşünüyorum.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - turkish lokum - 26-08-2017

Baron turunu oynadı eğer ülkelerde değişiklik yapılmayacaksa ben danimarka yı da oynuyorum eğer yapılacaksa save i paylaşalım burda

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Merco - 26-08-2017

Oynadıysanız atın :) böyle devam.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - turkish lokum - 26-08-2017

Ben daha oynamadım ve açıkçası oynamak da istemiyorum çünkü ülkeyi kurtarmam mümkün değil

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - turkish lokum - 07-09-2017

Ya beyler sizde de varmı artık bilmiyorum da ben bu hotseat den artık hiç zevk alamıyorum eğer sizin içinde böyleyse bıraksak olur mu eğer siz devam ederiz diyorsanız bende ederim ama artık zevk alamıyorum hotseat çok karıştı.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - iberkay - 09-09-2017

Ben Fransa ile savaşırken gayet güzel zevk alıyorum.Bilmiyorum kendisi alıyor mu ama benim için en zevkli hs lerden biri şu an.Diğer arkadaşları bilemem, toplu karar verilmesi lazım ama herkesin bir düşmanı var ve hs sayısı az devam edebilir.
Lokum ailesi 6-7 ülke denediniz bu arada halen sıkıcıysa o durum hs den kaynaklı olmayabilir bence.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - turkish lokum - 09-09-2017

Valla Baronun keyfi Yerinde ben kendi adıma konuşuyorum :)

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Royal Guard - 09-09-2017

Geliyorum lokumcum topraklarına ulaşmama az kaldı.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - turkish lokum - 12-09-2017

Beyler kusura bakmayın ben artık hotseat e devam edemeyeceğim bazı sebeplerden dolayı baron ve khingila devam ediyor

RE: Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - iberkay - 18-09-2017

Hs ye tamam mı devam mı kararını oylayabiliriz bence.@Raijin İspanya'ya geçebileceğini söylüyordu, Polonya'ya 1 oyuncu bulursak devam edilebilir bence.Oyuncu bulunamazsa da herkes kabul ederse Polonya'yı da ben devrabilirim.Takdir sizin.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - GaulTurk - 18-09-2017

Ben devam edelim derim.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Raijin - 18-09-2017

oyuncu lazımsa yer doldurabilirim hotseat e devam etmek isterseniz.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Merco - 18-09-2017

İspanyaya @Raijin eklenmiştir.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Royal Guard - 19-09-2017

Şimdi hangi devletler kimin elinde bi güncelce yazabilirseniz iyi olur.
Polonyaya oyuncu geldi diye asker götürüyoruz daha polonya sınırlarına yeni ulaşmışken oyuncu bırakıyor.Bilsem bütün orduyu İngiltereye atardım ama şimdi 5-6 tur gecikmeli gidecek ordular. Bu HS sarpa sardı iyice :P

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Aytaç - 19-09-2017

Düzen çektim devletlere. Avrupalı 5 büyük kaldınız :)