![]() |
[HS] Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat (Retrofit) - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari) +--- Forum: Medieval II: Total War (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-total-war) +---- Forum: Medieval II: Hotseat (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-hotseat) +---- Konu Başlığı: [HS] Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat (Retrofit) (/konu-hs-medieval-2-grand-campaign-hotseat-retrofit) |
Medieval 2 - Grand Hotseat - Duman - 19-01-2017 Aslında hotseat oyunlarında yeni oyuncular için bir hotseat rehberi fena olmaz her katılmak isteyen oyuncuya linkini atıp okutabileceğimiz. Aksi takdirde yıllarca hotseat yapmış kişilerle merak edip bir denemek istemiş kişiler arasında devasa bir oynanış farkı oluyor. En azından tecrübeli oyuncular yeni oyunculara kendilerinin de kullandığı taktikleri bu rehber aracılığıyla öğretebilir ve böylelikle hem oyunlar daha çekişmeli olur hem de yeni oyuncular bu gibi etkinliklerdeki oynanış uçurumundan dolayı etkinliklerden soğumaz. Medieval 2 - Grand Hotseat - etzel - 19-01-2017 Üstatlar varken bana düşmez diyorum.Ama ufak çaplı yazabilirim.Ancak kuralları mi açıklayayım yoksa taktik mi ya da 2 si mi Medieval 2 - Grand Hotseat - TurkJedi - 19-01-2017 Bir şeyler değil çok şeyler kapsam iyi olacak da başka sefere artık, ülke mortingen oldu. Sıradan da çıkarılırsam iyi olur anlamı kalmadı pek oynamamın. Medieval 2 - Grand Hotseat - ZenderX - 20-01-2017 Vaaay anlaşma hee :D Şunu belirtelim biz HRE'ye saldıran taraf değiliz savunan tarafız :D şey olmasın yani saldırgan falan değiliz biz usul usul takılan bir devletiz :D :D Medieval 2 - Grand Hotseat - brkrs - 20-01-2017 hahahah reyiz ayıp ediyon haaaa. Orada özellikle bundan sonra olacaklar için geçerli dedim ona :) . Seni hariç tuttuk yaniii Medieval 2 - Grand Hotseat - etzel - 20-01-2017 Fransa ve Bizans hariç bende belirteyim Medieval 2 - Grand Hotseat - GaulTurk - 20-01-2017 Şu anda sıra @TurkJedi'da. Oynayacak mısın? RE: Medieval 2 - Grand Hotseat - TurkJedi - 20-01-2017 (19-01-2017, 23:52)TurkJedi : Sıradan da çıkarılırsam iyi olur anlamı kalmadı pek oynamamın. Medieval 2 - Grand Hotseat - etzel - 20-01-2017 @TurkJedi kardeşim o kadar kötü mü durum bak tek cepheye düştü Bizansla savaşım biraz onu orda tutabilirsen yeniden doğuş gerçekleşmez mi Medieval 2 - Grand Hotseat - Aytaç - 20-01-2017 Dongolayı bile almış aslında. Toparlanabilir gibi duruyor ülke :) Medieval 2 - Grand Hotseat - ZenderX - 20-01-2017 Pes etmek yerine devam edip kendini geliştirmeli bence de. Hotseat en iyi oynayarak öğreniliyor çünkü. Rakibinden öğrenirsin genelde her şeyi :D Medieval 2 - Grand Hotseat - etzel - 20-01-2017 (20-01-2017, 15:50)ZenderX : Pes etmek yerine devam edip kendini geliştirmeli bence de. Hotseat en iyi oynayarak öğreniliyor çünkü. Rakibinden öğrenirsin genelde her şeyi :D Aynen öyle şu 2 yukarda gördüğünüz Üstat dediğim zat adı lazım değil @Aytaç :) oynadığımız hotseatte 2 kere beni yıkma aşamasına geldi.Yıkılmaktan kurtuldum ama atağa geçecek güce sahip değildim.Müttefikten yardım bekledim gelmedi. Ben nerelere fort kurmanın avantajlı olduğu hep ondan öğrendim.Hele hele seni tam yıkacakken kurtuluyorsun oyunu kazanmaktan daha büyük bir zevk veriyor. 2 resim atacağım şimdi iyi bakın Milan ben Venedik Aytaç Görüldüğü üzere 2 şansım var.Biri Venedikteki kuşatmayı kırmak ancak ordum yenildiği için kuşatmayı kıramıyorum.Milan da olan birimlerde Venediğe ortaki 2 birim yüzünden yetişmiyor.
![]() Çok değil bundan 2 tur sonraki durum (Napoli kuşatmasını kırdığı için zor günler başladı tabi )
![]() Buradan sen biliyorsun gibi birşey çıkmasın.İkinci hotseatimdi.Zaten ne Venediğe ne de bana yar olmadı İtalya :D
Medieval 2 - Grand Hotseat - Aytaç - 20-01-2017 Estağfirullah Teveccühünüz @etzel bey :) 2 sefer diplomatın sayesinde muhteşem oyunlarım mahvolmuştu o da bana ders oldu :D Medieval 2 - Grand Hotseat - etzel - 21-01-2017 Kayzer gönüllüleri müsterih olsun barış ortamını sağladık.Biraz toparlanma süreci lazım sadece.Kaybettiklerim kale olduğundan ekonomik açıdan sıkıntımız yok. :)) Medieval 2 - Grand Hotseat - ZenderX - 24-01-2017 FW de aramıza yeni katılan arkadaşlar İskoçya'yı bir düşünmeli bence. Medieval 2 - Grand Hotseat - GaulTurk - 24-01-2017 Aynen FW'den başka hotseat oynamak isteyenler için çok güzel bir fırsat İskoçya. İngiltere yok edildi ve ülkenin durumu çok iyi. Medieval 2 - Grand Hotseat - ZenderX - 24-01-2017 Bekliyorum biraz o zaman, oyuncu çıkarsa turu kendi oynar. Medieval 2 - Grand Hotseat - iberkay - 24-01-2017 Ben katılabilirim fakat turu gece oynayabilirim.Kabul edecekseniz gece atarım Medieval 2 - Grand Hotseat - GaulTurk - 24-01-2017 Eğer devamlılık sağlayacaksan zaten 24 saat süren oluyor, elbette katılabilirsin. ![]() Medieval 2 - Grand Hotseat - Merco - 24-01-2017 @Duman sana şifreyi sıfırlayıp atsın. |