![]() |
EU4 - Rekorlar Kitabı - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +--- Konu Başlığı: EU4 - Rekorlar Kitabı (/konu-onemli-eu4-rekorlar-kitabi) |
RE: EU4 - Rekorlar Kitabı - HulkSpider03 - 17-07-2016 (17-07-2016, 13:29)lithium26 : vayy bunu deneyeceğimde daha önce katolik osmanlı oynamamıştım en hızlı nasıl convert edebiliriz ki Benim şöyle bir taktiğim var pf den de edindiğim bilgiye göre şimdi Osmanlı ile Anadoludaki topraklarını elden bir şekilde çıkar sonra Greece kültürünü baş kültür yap ardından ortodoks bölgeye din adamı gönder ama bunlara maaş verme bir kaç zaman sonra isyancı yerinde ortodoks isyancıları çıkar isteklerini kabul et VALA ARTIK ORTODOKS BİR OTTOSUNUZ ;) RE: EU4 - Rekorlar Kitabı - iberkay - 17-07-2016 (17-07-2016, 13:29)lithium26 : vayy bunu deneyeceğimde daha önce katolik osmanlı oynamamıştım en hızlı nasıl convert edebiliriz ki En yakın yol Sırbıstan'dan Bosna'ya Zeta veyahut başkentini alarak toprak bütünlüğünü sağlamak ve Bosna'yı ele geçirmek.En yakın Katolik bölgesi Osmanlı'ya Bosna.Onun dışında Venedik'ten de Katolik adalar Dalmaçya alınabilir.Ragusa da alınır. Anadolu'dan beyliklerden biri vassal yapılarak ona toprak verilir. Balkanlar'da Bizans alındıktan sonra Mora Yarımadasındaki Achea serbest bırakılır ona da Ortodoks toprakların bir kısmı verilir. Burada önemli olan Katolik olan toprakların vassal olarak toprakları verdiğimizde baskın din grubu olması.Sonra misyoneri gönder, kale bakımlarını kıs, hızlı bir şekilde ülke katolik olsun. Yalnız yapan arkadaşa sormak lazım bu Otto belki de Ortodoks'tur.Ortodokslar da bildiğim kadarıyla Roma kurabiliyor. EU4 - Rekorlar Kitabı - Cayenne - 23-07-2016 arkadaş bu kadar hızlı nasıl almanya kuruluyor helal valla ben anca 1800lerde prusyayla yapabiliriyorum EU4 - Rekorlar Kitabı - Fire - 29-07-2016 Bu saatte bile konuyu güncellediğimizi biliyor muydunuz ? EU4 - Rekorlar Kitabı - PashaZade - 30-07-2016 Sayın Fire öncelikle yapmış olduğunuz bu organizasyon Gerçekten Taktire şayan ve StrategyTurk'u güzelleştiren bir ögedir. Lakin En azından Skor Tablosundaki ülkelerin isimlerini ya Tam olarak orjinal dillerinde ya da Türkçe yaparsanız çalışma daha başarılı olabilir. Örnek : En hızlı Greece Kurma En hızlı Babürler Kurma ya böyle ya da böyle En Hızlı Greece Kurma En Hızlı Yunanistan Kurma En Hızlı Mughals Kurma En Hızlı Babürler Kurma RE: EU4 - Rekorlar Kitabı - Muhafız - 14-08-2016 tekrar canlandıralım ;P En yüksek merkantilizme adayım ![]() @Fire (N) RE: EU4 - Rekorlar Kitabı - Fire - 14-08-2016 (14-08-2016, 00:35)Total Warcı : tekrar canlandıralım ;P Bizim zamanımızda promote yoktu el bileğigiyle eventlerle kasardık Bu arada adaylığını neye koyduğunu steamden değil bu konu altında yazarsan daha sağlıklı ve iyi olur EU4 - Rekorlar Kitabı - PashaZade - 14-08-2016 Acaba önerimin dikkate alınmamasının nedeni nedir ? Fikri beğenmediyseniz İstemiyorum ya da Hayır şeklinde demeniz gerekli ve yeterlidir bence. Bu forumda nedense bir odun olarak görülüyorum daha onu çözemedim :fpalm: RE: EU4 - Rekorlar Kitabı - Fire - 14-08-2016 (14-08-2016, 04:40)PashaZade : Acaba önerimin dikkate alınmamasının nedeni nedir ? Fikri beğenmediyseniz İstemiyorum ya da Hayır şeklinde demeniz gerekli ve yeterlidir bence. Bu forumda nedense bir odun olarak görülüyorum daha onu çözemedim :fpalm: Önerin gözümden kaçmış Ülke isimlerinin Türkçeleştirilmesi doğru bir hareket olacaktır yavaşça düzenlemeleri yapacağım Öneri için teşekkür ederim EU4 - Rekorlar Kitabı - PashaZade - 14-08-2016 Cevap için sağolun. Teşekkür ederim. RE: EU4 - Rekorlar Kitabı - Fire - 15-08-2016 (14-08-2016, 05:29)PashaZade : Cevap için sağolun. Teşekkür ederim. Gerekli düzenlemeleri yaptım ekstra bir düzenleme talebini özel posta yoluyla bana iletebilirsiniz RE: EU4 - Rekorlar Kitabı - HulkSpider03 - 15-08-2016 ![]() Bir ing alayım please(Pashazadeye teşekkürler :) yardımları için ) ![]() En yüksek koloni geliri varsa talibim(bunu 60 yapmıştım ama işte :/ çekmedik :/) ![]() En yüksek gemi morali yoktu lütfen bunu da ekleyelim :) Army tradition da yok burada eklensin pls... onu sonra koyarım. EU4 - Rekorlar Kitabı - Fire - 15-08-2016 Rekor olarak kabul edilen 3 yeni alanı da açtık bu alanların hızlı değişeceğine inanıyorum :) EU4 - Rekorlar Kitabı - HulkSpider03 - 15-08-2016 :D Bak ya Britanya kurmayı eklememişsin :( RE: EU4 - Rekorlar Kitabı - Xepluper - 15-08-2016 En yüksek disipline adaylığımı koyuyorum @Fire , oyun normal oyun ama ironman zorluğunda oynandı. EU4 - Rekorlar Kitabı - PashaZade - 15-08-2016 Bu aralar bana çok teşekkür ediyorsun çaylak. EU4 - Rekorlar Kitabı - HulkSpider03 - 15-08-2016 Yardim ettib reyiz EU4 - Rekorlar Kitabı - Fire - 18-08-2016 Ufak bir nick düzeltme güncel EU4 - Rekorlar Kitabı - califorboy - 19-08-2016 Maximum overextention gibi bir dal varsa max overextension by mee https://imgur.com/gallery/aNDm3 EU4 - Rekorlar Kitabı - HulkSpider03 - 19-08-2016 Benim britanyayi da duzeltsen. Ben britanya kurmak icinde resim attim ama yazilmamis fire :'( |