Strategyturk Forumları
Forum Öneri Merkezi - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Ana Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-ana-forumlar)
+--- Forum: Strategyturk (https://forum.strategyturk.com/forum-strategyturk)
+--- Konu Başlığı: Forum Öneri Merkezi (/konu-forum-oneri-merkezi)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Forum Öneri Merkezi - Duman - 10-10-2016

: aglamak : a oranla : cry : ın daha akılda kalıcı olma ihtimali var.

Forum Öneri Merkezi - Royal Guard - 10-10-2016

Üyenin İngilizce bilmeme ihtimalide var :D
Her neyse alışırız artık.

Forum Öneri Merkezi - GaulTurk - 10-10-2016

Hızlı ileti penceresinin bi tarafına gelişmiş ileti bölümündeki emoji kutucuğu eklenebilirse muhteşem olur. Emoji eklemek için %90 gelişmiş ileti editörüne girmek zorunda kalıyorum.

Forum Öneri Merkezi - Wickhart - 20-12-2016

Mobile özel, mobil tema yüklensin ya da şu tema mobilde kullanıcı dostu yapılsın.

Forum Öneri Merkezi - GaulTurk - 20-12-2016

Mobil uygulama çözüm.

Forum Öneri Merkezi - Pierro - 01-03-2017

Whatsapp'ın smileyları entegre edilse çok güzel olurdu.
Alkollü içeçek ve sigara smileyları eklenmeli.

Forum Öneri Merkezi - kebab oyuncu - 01-03-2017

lol, dota 2 etc.... gibi onlayne strateji oyunlarinada yer verilmesi tarafindayim

Forum Öneri Merkezi - GaulTurk - 01-03-2017

https://forum.strategyturk.com/forumdisplay.php?fid=348
https://forum.strategyturk.com/forumdisplay.php?fid=347

Forum Öneri Merkezi - unonimus - 01-03-2017

(01-03-2017, 17:40)Probang : Whatsapp'ın smileyları entegre edilse çok güzel olurdu.
Alkollü içeçek ve sigara smileyları eklenmeli.

Patlıcan ve şeftali eklensin, gerisine gerek yok.

Ha bir de love hotel eklensin.

Forum Öneri Merkezi - SiyahAtlıHarzem - 01-03-2017

Geopolitical Simulator 3 Rehberi olması lazım.
Ha bide İngilizcesi su gibi olan bir arkadaş çeviri yapsa hiç fena olmazdı.

Forum Öneri Merkezi - turkish lokum - 11-07-2017

LOTR Oyunları ile ilgili bir bölüm açılmasını öneriyorum.

RE: Forum Öneri Merkezi - Führer - 11-07-2017

Oyunlardaki ikonların smileyleştirilmesini öneriyorum. HOI4 odak ağacı ikonlarının smileyleri olması çok hoş olur. EU4: Heart

Forum Öneri Merkezi - Khingila - 21-07-2017

@Duman Mount & Blade ile ilgili bir bölüm açılabilir mi?

Forum Öneri Merkezi - Dionysos - 21-07-2017

Var mı bilmiyorum ama zamanlama olayı gelmeli. Misal, taslak olarak kaydettiğim bir konuyu, bir özel mesajı şu gün şu saatte şu dakika da yayınlamak şartıyla kaydedip, paylaşım yapılmalı.

Forum Öneri Merkezi - Führer - 21-07-2017

Üye listesinde ilk (varsayılan) görünüm mesaj sayısına göre olursa daha iyi olacağını düşünüyorum.
En yüksek mesajdan en düşük mesaja sırayla.

RE: Forum Öneri Merkezi - Duman - 21-07-2017

(11-07-2017, 20:51)turkish lokum : LOTR Oyunları ile ilgili bir bölüm açılmasını öneriyorum.

Özellikle yetersiz kalan mevcut bazı bölümlerimizi yeterli seviyeye taşıdıktan sonra Diğer Seriler kategorisinde hem çok sayıda oyuna sahip, hem de nispeten güncel oyunlar için yeni bölümler açacağız. Battle for Middle Earth oyunlarının sıkıntısı zannediyorum son oyununun 10 sene önce çıkmış olması. Strateji forumu olarak olabildiğince çok strateji oyununa bölüm ayırmak ve bu bölümlerde bu oyunlardan içerik barındırmak istiyoruz ancak bunu kontrollü bir şekilde yapmamız gerek.

(11-07-2017, 21:05)Führer : Oyunlardaki ikonların smileyleştirilmesini öneriyorum. HOI4 odak ağacı ikonlarının smileyleri olması çok hoş olur. EU4: Heart

Forumda bu şekilde kullanılan EU4 ve CK2 ikonları var, ancak bunların eklenmesinin sebebi mesajlarda kendilerine yer edinebilme olasılıklarının yüksek olmasıydı - senin mesajında da görüldüğü gibi.
HoI4'teki odak ağacı ikonlarından bazılarını smiley yapsak ne zaman ne gibi durumlarda kullanılabilir bunu öngörmek gerek.

(21-07-2017, 12:00)Khingila : @Duman Mount & Blade ile ilgili bir bölüm açılabilir mi?

Mount and Blade serisi ne yazık ki 'strateji' türünde değil, RPG türünde.

(21-07-2017, 12:38)Dionysos : Var mı bilmiyorum ama zamanlama olayı gelmeli. Misal, taslak olarak kaydettiğim bir konuyu, bir özel mesajı şu gün şu saatte şu dakika da yayınlamak şartıyla kaydedip, paylaşım yapılmalı.

Böyle bir özellik forum yazılımında yok malesef. 

(21-07-2017, 14:13)Führer : Üye listesinde ilk (varsayılan) görünüm mesaj sayısına göre olursa daha iyi olacağını düşünüyorum. 
En yüksek mesajdan en düşük mesaja sırayla.

Mesaj sayısının önemini arttırmak gibi olur.

Forum Öneri Merkezi - BatuHqn - 09-08-2017

Yüzüklerin Efendisi için de Bölüm açılsın lütfen gerekirse bende yardım ederim :)

Forum Öneri Merkezi - turkish lokum - 07-09-2017

Avatar kısmına HOI3 deki ülke bayrakları eklenebilir mi?

Forum Öneri Merkezi - zencefil - 07-09-2017

Son atılan iletiler bölümünde ileti atılan konuya tıklayınca konunun ilk iletisini göstermesi mobilden girenler için işkencenin önde gideni. Mobile uygun sürüm şart.

Forum Öneri Merkezi - altnkurt - 07-09-2017

@zencefil son yorum kısmına basınca en sonuncuyu gösteriyor.