[HS] Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat (Retrofit) - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari) +--- Forum: Medieval II: Total War (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-total-war) +---- Forum: Medieval II: Hotseat (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-hotseat) +---- Konu Başlığı: [HS] Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat (Retrofit) (/konu-hs-medieval-2-grand-campaign-hotseat-retrofit) |
Medieval 2 - Grand Hotseat - brkrs - 12-02-2017 Gençler turu yarın öğlen saatlerinde oynayacağım. Kusuruma bakmayın. Extra 24 saati kullanmak hoşuma gitmiyor ama şuan pc gerçekten sıkıntılı. Medieval 2 - Grand Hotseat - GaulTurk - 12-02-2017 Sorun yok. Medieval 2 - Grand Hotseat - etzel - 12-02-2017 Yanlış yere yazmışım Medieval 2 - Grand Hotseat - Duman - 21-02-2017 5 - 10 - 15 - 20 - 25 tur haritaları Tur konusunun ilk mesajında. Medieval 2 - Grand Hotseat - Merco - 24-02-2017 Arkadaşlar fort dikilebilecek çok kritik noktalara, köprü giriş çıkışına yakın olan yerler, dar geçiş yerleri gibi noktalara watchtower dikmeyelim. Şu andan itibaren tüm hotseatlere tek tek yazıyorum. Lütfen buna dikkat edilsin. Aksi halde çok ağır para cezası uygulanacaktır. Medieval 2 - Grand Hotseat - Duman - 10-03-2017 Bu gibi "ülkemi AI'e devret" taleplerinde basit de olsa bir sebep belirtirsek iyi olur arkadaşlar. HRE'de oynamak isteyen varsa AI'e bırakmak yerine ona devredebiliriz ülkeyi. Medieval 2 - Grand Hotseat - etzel - 10-03-2017 Doğru oyun içindekiler biliyor diye aklıma gelmedi.Açıkçası oynanacak durumu o yüzden başkasının günahını almak istemedim :) Medieval 2 - Grand Hotseat - Raijin - 11-03-2017 Bu gece turu atarım biraz uzun sürecek. Medieval 2 - Grand Hotseat - GaulTurk - 16-03-2017 GHS Tur-RP konusuna 10000. tıklayışımız hayırlı olsun inşallah. Medieval 2 - Grand Hotseat - Duman - 16-03-2017 30. tur haritasını Tur-RP konusunun ilk mesajına ekledim. Medieval 2 - Grand Hotseat - Merco - 30-03-2017 Güzel oyundu. Sanırım artık devam edemeyeceğiz. Zira venedik ile bizans, fransaya karşı koymakta zorlanacağa benziyor. Ki kazanma ihtimali düşük de olsa insanı oynamaya teşvik edemiyor anlaşılan. Yorumlarınızı alalım. @Raijin @ZenderX @GaulTurk Medieval 2 - Grand Hotseat - ZenderX - 30-03-2017 Roma düşseydi Venediği vassal alıp Victory Condition'ı tamamlıcaktım. Düşmüyor, sağlık olsun. İyi oyundu :D Medieval 2 - Grand Hotseat - GaulTurk - 30-03-2017 Avrupa'nın doğusunda değil resmen Mars'ta oynadım hotseati. Avrupa'dan tamamen kopuk Rusya'nın çorak topraklarını birleştirmekle geçen bir hotseat oldu. İşin komik tarafı ise ne zaman bir oyuncu ile savaş yoluyla etkileşime geçsem oyunu bıraktı o tur İskoçya kalesini kuşattım, oyunu bıraktı. HRE kalesini kuşattım, oyunu bıraktı. Venedik'e 3 koldan Blitzkrieg yapmak için hazırlanırken gerek kalmadı hotseati bitirdik. Venedik ve Bizans'ın karşı koyamayacağı Fransa'ya ben de karşı koyamazdım ama zaten Fransa ile müttefik bitirdik. İyi oyundu @Merco tebrik ederim. Medieval 2 - Grand Hotseat - Merco - 31-03-2017 Oynayan herkesin eline sağlık. Yenisini açalım yakında. Ama bence retrofit aşırı zor oluyor. CCM2 de zor ama daha çok asker basabildiğimiz için daha güzel oyun olur. Burada ağır bir savaş kaybedince geri toparlamak imkansız gibi. CCM2 de ekonomi daha rahat olduğu için oyun daha hoş oluyor bence. Medieval 2 - Grand Hotseat - etzel - 31-03-2017 Bencede ccm2 Retrofiti solladı.Deneme yanılma pek sevmedigim öğrenme şekli ama bunda tuttu :) Medieval 2 - Grand Hotseat - Raijin - 31-03-2017 (30-03-2017, 23:40)GaulTurk : Avrupa'nın doğusunda değil resmen Mars'ta oynadım hotseati. Avrupa'dan tamamen kopuk Rusya'nın çorak topraklarını birleştirmekle geçen bir hotseat oldu. vnedik ölmüş ağlayanı yok zaten :) küçücük bir umut olsa kazanabileceğime dair her türlü devam ederdim. elmde 2,5 ordu var ve 6 full daha kaliteli ordularla savasıyorum. Sameti galibiyeti için tebrik ederim. RE: Medieval 2 - Grand Hotseat - iberkay - 03-04-2017 Youtube da gezinirken az önce bu video denk geldi.Boş vakti olan varsa böyle bir video hazırlansa gayet hoş olur gibi.İzlemesi baya zevkli. Medieval 2 - Grand Hotseat - Duman - 03-04-2017 .gif ile yapılabilir tüm turlar için ayrı görseller oluşturulursa. Medieval 2 - Grand Hotseat - GaulTurk - 03-04-2017 Bizans güldürdü. Medieval 2 - Grand Hotseat - Merco - 03-04-2017 Her turun save i atılacaksa 37 tur falan var heralde. Her fetih için tek tek atılacaksa yüzlerce resim yapar. Hangisi olsun? |