Altına Hücum - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +---- Forum: Forum Oyunları (https://forum.strategyturk.com/forum-forum-oyunlari) +---- Konu Başlığı: Altına Hücum (/konu-altina-hucum) |
Altına Hücum - Yasin Ahmet - 17-07-2021 Birliklerimizi khcye satıyoruz. Geliriniz çok az olduğundan kurtarmaz. Altına Hücum - Onur34 - 17-07-2021 @korkusalan barış teklifimi kabul edip oyuna devam mı edeceksin yoksa 3 tur içinde tamamen ilhak mı edilmek istiyorsun. Altına Hücum - Onur34 - 17-07-2021 @Takeda Akane'yi barışı kabul ettiği için tebrik ediyoruz. @korkusalan ile yaptığımız savaş anlaşma olsun ya da olmasın sonlandığı zaman askerlerimi isyancıları bastırmak için yardımına yollayacağım.
Alıntı:Tur Başı Altın= 1212 Altına Hücum - korkusalan - 17-07-2021 KHC Madem güzellikten anlamıyorsun o zaman savaşırım. @Takeda Akane Subutay Bey! Moğolları daha onurlu sanardım zorda kalınca bırakıp gitmekte ne oluyor?Sizi cepheye dönmeye davet ediyorum.Öleceksek bile en azından mertce ölelim Altına Hücum - Onur34 - 17-07-2021 @korkusalan ilk önce müttefikin @Takeda Akane'yi ilhak etmemi söyleyip savaşı kaybetmenizin bütün suçunu onun üstüne yıktın. Sonra sana düşünmen için verdiğim süre ile asker toplayıp iyi niyetimi kötüye kullandın. Adada yalvarıp yakarmadığın tek kişi kalmadı ve hala onur ile mertçe ölmekten mi söz ediyorsun? Altına Hücum - korkusalan - 17-07-2021 Evet sôz ediyorum Hatta size ölüm düellosu teklif ediyorum.Sizin generalinize karşı generalim Anka.Kazanan her şeyi alır kaybeden her şeyini kaybeder Altına Hücum - Onur34 - 17-07-2021 Son olarak sonraki tur barışı sağladığımızda @Takeda Akane ile ticaret yapmayı da isteriz. Altına Hücum - korkusalan - 17-07-2021 (17-07-2021, 16:40)Onur34 : Son olarak sonraki tur barışı sağladığımızda @Takeda Akane ile ticaret yapmayı da isteriz.Teklifime cevap vermediniz.Düelloyu kabul ediyor musunuz etmiyor musunuz? Altına Hücum - Onur34 - 17-07-2021 Akıl sağlığını kaybetmiş hükümdarlarla zamanımı harcamamayı tercih ediyorum. Altına Hücum - korkusalan - 17-07-2021 (17-07-2021, 16:53)Onur34 : Akıl sağlığını kaybetmiş hükümdarlarla zamanımı harcamamayı tercih ediyorum.Akıl sağlımı kaybettiğim falan yok.Kabul edin olsun bitsin işte.Hem ne fark edecek ki?Kaybedipte başka bir şeyler denemeye kalksam zaten ordunla ezer geçersin.Kazandığım takdirde ise pek toprak alamam çünkü büyük ihtimalle boğuşmam gereken isyanlar olacak Altına Hücum - Onur34 - 17-07-2021 (17-07-2021, 16:53)Onur34 : Akıl sağlığını kaybetmiş hükümdarlarla zamanımı harcamamayı tercih ediyorum. Altına Hücum - korkusalan - 17-07-2021 (17-07-2021, 16:58)Onur34 :Sen bilirsin o zaman savaşa devam(17-07-2021, 16:53)Onur34 : Akıl sağlığını kaybetmiş hükümdarlarla zamanımı harcamamayı tercih ediyorum. https://drive.google.com/file/d/15LXm4qv4TLXoQfAOrEIEvQ023SvCp4aJ/view?usp=drivesdk 5 toprak genişliyor ve kalan tüm paramla ev inşa ediyorum Altına Hücum - Yasin Ahmet - 17-07-2021 Onbeşinci Tur :Ada sakinlerine Red Rose'dan kötü haber geldi. Red Rose, tüm mal varlığı ile birlikte Portekiz'e kaçtı! Aldığı altın madenlerinden gelen kâr ve İspanyolların yardımıyla Portekiz topraklarına yerleşen Red Rose artık adayı terk etti. @Gurt, @Art3mis ve @littleiskender yerine turlarını oynadım. Altına Hücum - Onur34 - 17-07-2021 Barış sağlandığına ve tek taraflı savaşımız da bitmek üzere olduğuna göre diğer devletlere tekrar ticaret anlaşmaları imzalayabiliriz. Özellikle adanın kuzeyindeki yeni devletlerle diplomatik ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Bunun yanında adanın ilk katedralini yapmak için danışmanlarımdan mimarlar bulmalarını istiyorum. Karşıma çıkan seçenekleri masraf ve gelir bağlamında düşüneceğim.
Alıntı:Tur Başı Altın= 1647 Altına Hücum - korkusalan - 17-07-2021 Bunu yapmaktan başka çarem kalmadı!Madem benim olmayacak o zaman kimsenin olamaz.Topraklarımın altında bulunan barut dolu tünelleri havaya uçurarak zamanında Red Rose'ye verdiğimiz altın madeni de dahil tüm toprakları, halkı ve kraliyet ailesiyle birlikte Atakanlılar devletini YOK EDİYORUM Altına Hücum - Onur34 - 17-07-2021 Deli diyince de suçlu ben oluyorum. Altına Hücum - Gurt - 17-07-2021 Adanın güneyinde olan olaylar hakkında düşüncelerimizi daha sonra paylaşacağız. DIES IV :Kasadaki altın miktarı=935 altın. Altına Hücum - Takeda Akane - 18-07-2021 Kanarya lorduyla ticaret onurdur. Atakan Bey'in devleti yokedildimi? Yazık beni dinlemeliydi. Üçlü Mihver kuracaktık. Altına Hücum - Craetus - 18-07-2021 Vorteks Krallığı
@Loury, Rendal Cumhuriyeti'ne giden elçilerimiz, isteklerini belirtiyorlar: "Yüce Rendal Cumhuriyeti, Krallığımız ülkenize ticaret anlaşması teklif ediyor. İki ülke de ticaret yaparak kalkınabilir. Ayrıca daha fazla kuzey doğu, kuzey ve kuzey batıya genişlememenizi rica ediyoruz. Aksi takdirde bazı önlemler almamız gerekecek.". Hamlem :5 altıgen karadan genişliyorum. (5*20= -100 altın) Altına Hücum - Loury - 18-07-2021 @Craetus - Kendilerine, bize karşı gösterdikleri tutum ile iyi yöndeki geri dönüşleri için teşekkür ediyor ve teklif edilen ticaret anlaşmalarını kabul ediyoruz. İstekleri üzerine önceden de düşünmediğimiz gibi bundan sonra da kuzey batı, kuzey ve kuzey doğu yönlerinde genişlemeyeceğimizi bildirmek istiyoruz. (Sadece ticaret anlaşması için bir genişleme gerçekleşmişti.) @Art3mis - Rendal Cumhuriyeti olarak Yerliler ile bir ticaret anlaşması yapmak istiyoruz, temsilci heyetimiz kendilerinden bir cevap beklemekteler. Hamlem :5 altıgen genişliyoruz. (5. -20 = -100) |