RYO: Mount & Blade II: Bannerlord - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +---- Forum: Oyun Kütüphanesi (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-kutuphanesi) +---- Konu Başlığı: RYO: Mount & Blade II: Bannerlord (/konu-ryo-mount-blade-ii-bannerlord) |
Mount & Blade II: Bannerlord - Aeschyli - 14-08-2020 Oyuna içerik olarak hala birşey eklendiği söylenemez. Buglar ve performans konusunda geliştirmeler oldu. Tabi bu değişiklikler bırakan oyuncuları geri getirmiyor. Şahsi düşüncem oyuncuların çoğunun tam versiyonu beklediği yönünde. Çünkü şuan sadece savaşıp durmaktan başka hiçbirşey yok oyunda. Mount & Blade II: Bannerlord - Onur34 - 15-08-2020 Mount & Blade II: Bannerlord - mezamorta - 15-08-2020 Herkes warband iyi diyor ama bence dövüş ksımı falan viking conquestte çok daha iyiydi oynanış, hikaye, savaşlar... hatta multiplayerdeki pvpler warband ve bannerlorddan çok daha hoştu dövüş kısmı falan hatta çok basit bir özellik olan kalkana vurarak ses çıkarmayı falan ekleseler güzel olurdu. Viking conquest seviyesini bile geçemedi :// ne yazık ki. Mount & Blade II: Bannerlord - Defterdar - 15-08-2020 (15-08-2020, 20:01)mezamorta : Herkes warband iyi diyor ama bence dövüş ksımı falan viking conquestte çok daha iyiydi oynanış, hikaye, savaşlar... hatta multiplayerdeki pvpler warband ve bannerlorddan çok daha hoştu dövüş kısmı falan hatta çok basit bir özellik olan kalkana vurarak ses çıkarmayı falan ekleseler güzel olurdu. Viking conquest seviyesini bile geçemedi :// ne yazık ki. Viking Conquest'in atmosferi bana çok kötü gelmişti. 20 dakika oynamadan bırakmıştım. Mount & Blade II: Bannerlord - mezamorta - 15-08-2020 (15-08-2020, 20:08)Defterdar :(15-08-2020, 20:01)mezamorta : Herkes warband iyi diyor ama bence dövüş ksımı falan viking conquestte çok daha iyiydi oynanış, hikaye, savaşlar... hatta multiplayerdeki pvpler warband ve bannerlorddan çok daha hoştu dövüş kısmı falan hatta çok basit bir özellik olan kalkana vurarak ses çıkarmayı falan ekleseler güzel olurdu. Viking conquest seviyesini bile geçemedi :// ne yazık ki. Başta moddu zaten popüler olunca dlc olarak eklediler. Keşke biraz daha uğraşıp düzgün çıkarsalardı güzel olurdu. Mount & Blade II: Bannerlord - MustafaPasha - 15-08-2020 Alacak arkadaşlar için almamanızı tavsiye ediyorum. Mount & Blade II: Bannerlord - Kirpi - 16-08-2020 Seriyi sadece Warband ile tanımış oyuncuların oyunun nereden nereye geldiğini görmesi zor oluyor biraz doğal olarak. Çok değişik bir oyuncu kitlesine sahip ülkemiz bu oyun çıkmadan önce bunu fark ettim. Adam düşmanmış gibi her yerde oyunu kötülüyor sanki başka bir yerden para alırmışcasına. Bu kin nereden geliyor ? Hele birde oyunun mantığını anlamayan o kadar fazla insan var ki bu üzücü... Adamlar ilk erken erişim (warrider) oyununu görmemiş Warband'i fanatik gibi savunan kanser kitle aslında Warband'in Mount&Blade'e gelen bir genişleme paketi olduğunu dahi bilmiyor.... 2004 yılından beri adamlar aynı çizgide, bannerlord çıkmadan öncede aynı çizgide olacağı söylendi herkes şakşakladı oyun geç çıktı, geç çıktığı için yapımcıya küsüp oyunu almayan (?) değişik kitle haricinde oyunu alıp oynayan bir kısım kitle ilginç derecede oyunun geç çıkmasını değil oyunun oynanışına Warband'in daha iyi olduğunu söylemeye başladı bir yere kadar anlaşılabilir fakat sen bu oyuna warband kopyası dersen 2004 yılından beri çıkan serinin oyunları birbirinin kopyası ama warband i seviyorsun ??? Gerçekten bu insanları anlamak çok zor , evet oyun kötü olabilir de 2009'da çıkan Warband ile sen neyi nasıl kıyaslayabiliyorsun ? Sadece saf düşmanlık hazımsızlık başka bir şey değil. Oyun kötüdür, samimice söylüyorum düzgün şekilde eleştirirsin de ana bacı yapmak ne yahu ? Kanser kitle... Mount & Blade II: Bannerlord - Onur34 - 30-11-2020 Mod camiası çalışıyor. Mount & Blade II: Bannerlord - Ahrep - 20-12-2020 Epic Games'te kuponla birlikte 60 TL ye alabilirsiniz. Mount & Blade II: Bannerlord - Elefsar - 20-12-2020 (20-12-2020, 23:01)Ahrep : Epic Games'te kuponla birlikte 60 TL ye alabilirsiniz. Alabiliriz almasına da, almalı mıyız? Asıl mesele bu. Mount & Blade II: Bannerlord - cemal - 21-12-2020 Bannerlord hala pek değişmemiş. Warbandın reskin edilmiş hali gibi... Başlangıç fena değil sıfırdan lord olmak hala çok iyi ama önceki oyunun üstüne lordluktan sonrasını koymaları lazımdı. Patrol kuramıyor köy köy dolaşıyorduk modcular bir şeyler yapıyor onlar dışında geliştiriciler yatıyor heralde. Tek umudum total conversiyon modları kaldı. Artık Japonyada samuray olarak oynarım mod çıkınca. Mount & Blade II: Bannerlord - Voidian - 21-12-2020 Erken erişim çıktığı için zamanla geliştirilecekti. Yol haritası vardı, bir sürü yeni büyük içerik eklenecekti. O iş ne oldu? Mount & Blade II: Bannerlord - perverende - 21-12-2020 Ben de aylar önce epic kuponuyla almıştım. Oyunda yapacak pek bir şey bulamayınca sildim, düzelince adam gibi oynarım demiştim. Şimdi aylar sonra başlığı görünce hatırladım oyunu. Hakikaten ne durumda? Ciddi bir yama falan geldi mi? Mount & Blade II: Bannerlord - cemal - 21-12-2020 Son güncellemeye baktım zırh görünüşü değiştirmişler, atöyle duvarını reskin etmişler, okçuluk skili eklemişler, öldükten sonraki kamerayı düzeltmişler felan Hala buglardan bahsediyor sad. Quest'i genişletmişler felan Ne varsa modcularda var valla ya edit: Kesme hissiyatını arttıran, patrol satın alabildiğin, haydut sığınaklarına kendin yerine adam yolladığın modlar vardı bunların üzerine bayağı mod gelmiştir onlara bakmak lazım asıl Mount & Blade II: Bannerlord - Aeschyli - 24-12-2020 Mount & Blade II: Bannerlord - cemal - 27-12-2020 Önümüzdeki aylarda gelecek updateleri paylaşmışlar. - Yerleşim birimlerini hükümdar olarak sahibinden alıp başkasına verebilecekmişiz - Bir şehirde turnuva olduğunu şehre girmeden görme - Npclerin doğma ve ölme olaylarını kapatabilecekmişiz - Klanlara daha fazla karakter eklemişler - Krallıklara klanların erişebileceği hazine eklenecekmiş. Hükümdar esir düşse klanı zayıflasa bile diğer küçük klanlar buradan para çekip savaşmaya devam edebilecek - Emrinizdeki NPC'ler pasif olarak diğer klanlarla ilişkilerinizi arttırabilecek. Şehirlere bırakabilecekmişiz. - Köylüler isyan edip yerleşim birimlerini ele geçirebilecek. Sadakat az milis sayısı ise garnizondan daha fazlaysa isyan edeceklermiş. Bu isyancı yerleşim birimi diğer krallıklarla diplomatik etkileşime geçebilecek - Hapishaneden adam kaçırabileceğiz - Keep battles dedikleri dar alanda savaşlar eklenecekmiş. Warbanddaki dış duvarlar düşünce kalenin içerisinde savaştığımız olayı daha geniş bir şekilde ekliyorlar galiba. Mount & Blade II: Bannerlord - Rzenma - 19-01-2021 Oyunu yeniden indirdim birkaç gündür oynuyorum. Çok yavaş geliştiriyorlar halbuki steam atolye desteği getirip bir kenara çekilseler oyun daha hızlı gelişirdi. Demircilik baya kırıkmış demirci bir karakter kastım oyun bitti, 110k dinar değerinde silahlar yapabiliyorum. Yeni gelen özellikler güzel isyan edip kendi krallığını kuran npclere bile denk geldim ama oyunun daha hızlı gelişmesi gerekiyor. Mount & Blade II: Bannerlord - Dothor_ - 19-01-2021 Bundan sonrası oyuncuların modlamasına kalıyor bence. Mount & Blade Warband oyunu da aynı bu şekilde olmuştu, belli bir süreden sonra geliştirmeyi bıraktılar. Yaptıkları tek şey DLC getirmek oldu. Şuan oynamaktansa Total Conversion modları beklemek daha sağlıklı. Mount & Blade II: Bannerlord - cennaro - 03-02-2021 Benim oyunu tekrar yükledim e. 1.2.0 görünüyor güncel mi acaba? Bir de oyundan çıkınca steam'de hala çalışıyor görünüyor oyun, steam'i zorla kapatıyorum mecbur. Bunun bir çözümü var mı? Mount & Blade II: Bannerlord - Rzenma - 03-02-2021 (03-02-2021, 21:42)cennaro : Benim oyunu tekrar yükledim e. 1.2.0 görünüyor güncel mi acaba? Bir de oyundan çıkınca steam'de hala çalışıyor görünüyor oyun, steam'i zorla kapatıyorum mecbur. Bunun bir çözümü var mı? 1.5.6 felandı güncel sürüm. Eğer bir beta programına katıldıysan ondan çık. |