Strategyturk Forumları
EU4 - İlginç Görüntüler - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv)
+--- Konu Başlığı: EU4 - İlginç Görüntüler (/konu-onemli-eu4-ilginc-goruntuler)

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Duman - 29-07-2015

Evet ama resmi patch sayılır, betada olmasının tek sebebi geliştiricilerin tatilde olması.

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Menars - 30-07-2015

1kyA7j.jpg
Ne diyim buna Moskova İslamı seçmiş güzelde kafirler saldırıyor :D

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Menars - 03-08-2015

gAyvEL.jpg
Yahu bunu biz zor yaparız.Bu AI napıyor.Polonya´ya annex attı. :D  birde aldığı ae´yi görseniz tüm avrupa koalisyona gircek :D

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - GaulTurk - 03-08-2015

Kırım tek başına Baltıklara ulaşmış. Bunu da gördük ya, var ya :D

Yalnız İspanya da çok iyi.

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Menars - 03-08-2015

Ordaki resimde Fransa ile dalaşıyorlar ya orda bir yenilcek. :D sonra internal conflics (tam olarak böylemi yazılıyor bilmem.) derken bi baktım.Portekiz kurulmuş Fransadan aldığı toprakları vermiş.Fakat hala çok hoş birde Hollanda´yı alsa tam İspanya :D

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Reoberg - 06-08-2015

Why u do dizz England ?

7bX4kl.png

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Menars - 06-08-2015

Görüntüyü alamadım ama söyliyim.Osmanlı´nın soyu bitti Sabet diye bir hanedan geçti o sırada Osmanlı soyları Amerika ve Kazakta bulunuyormuş bende sonradan öğrendim.Bir baktım Osmanlı hanedanı yine Osmanlı´ya döndü.İlk defa böyle bir şey gördüm hani anlarım soy giderde yine gelir mi ya :D

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - GaulTurk - 09-08-2015

GkRoyv.jpg

Bu neyin kafası beyler?

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Menars - 09-08-2015

Avrupa işte :D 2 toprak alınca ağlıyorlar

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Duman - 09-08-2015

Burgonya militaristic rulerla başladığı için bunu çok yapıyor, Provence'a girip 3-4 toprak aliyor Barrois Lorraine Metz vs.

ama onla başlamasa eventi tetiklemicek onuda söyliyim.Burgonya Kralı ölme eventi savaşta çalışıyor diye hatırlıyorum.

Savaşta çıkma şansı artıyor.
Ve savaşın Fransa'ya karşı olması ve Fransa'ya yeniliyor olması gerekiyor.

Bu yüzden askeri yapmıyorlar mı ? Zaten tarihsel olsun diye.Ama oyunda dediğin gibi bazen inanılmaz sahneler çıkmıyor değil :D

Parçalansın diye yaptıklarını sanmıyorum, şuan AI ın en büyük sorunlarından biri Militaristic rulerlar bana kalırsa. AE'yi kesinlikle umursamıyor Militaristic AI ve bu sadece Burgonya'da olan bir durum değil - Danimarka'yı Teuton'u fetheden Pomeranya da militaristic ruler.

Haklı olabilirsin.Fakat burada Militaristic rulerı değiştirmek yerine agresfliğini azaltmak daha mantıklı olucaktır.

3aLA6M.jpg
Eskiden daha renkliydi fakat Fransa´da bir siyasi birlik sağlanmaya çalışıyor sanırsam.En azından ben öyle düşünüyorum.İngiltere sözde Büyük Britanya parçalanıyor.Osmanlı iyi toparladı Bizans falan kurulmuştu.Avrupada toprağı kalmamıştı.Litvanya işime yaramadı değil iflas edince devlet girip bir baktım kim var kim yok diye Bohemya ve Tötonlar ne yapıyor çok merak ediyorum çok aç gözlüler :D

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Snyk - 09-08-2015

EU3 oyunu diye kandırılabilir.

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Duman - 10-08-2015

OZAXOP.jpg

Fransa tarafından 1533'te kurulan HRE.

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Fire - 10-08-2015

(10-08-2015, 18:06)Duman : Fransa tarafından 1533'te kurulan HRE.
Fransa da değil bu fransanın kücük fransa dükleriyle kurulmuş idealara bakıldığında  bunu kim yapmışsa epey dostu varmış multide diğer tum oyuncular subject gibi çalışmış olmalı.

RE: EUIV - İlginç Görüntüler - Duman - 15-08-2015

Qlv4QG.jpg