Strategyturk Forumları
Video Seri: Ecdad Oyunda - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv)
+---- Forum: EU4: Seriler (https://forum.strategyturk.com/forum-eu4-seriler)
+---- Konu Başlığı: Video Seri: Ecdad Oyunda (/konu-video-seri-ecdad-oyunda)

Sayfalar: 1 2 3

RE: İlk Youtube Campaign'im - Ahrep - 06-02-2016

Amin :D

RE: İlk Youtube Campaign'im - cemal - 07-02-2016

Böyle oyun ilerleyişini veya haritanın değişimini nasıl kaydediyoruz ? güzel olmuş ha youtube abonen oldum

Heirin adını yazma hangi dlc ile gelio ?

RE: İlk Youtube Campaign'im - Kaiser-i Rum - 07-02-2016

(07-02-2016, 00:22)cemal : Böyle oyun ilerleyişini veya haritanın değişimini nasıl kaydediyoruz ? güzel olmuş ha youtube abonen oldum

Videonun başı kendi edit'im. Geçen bölümden kısa parçaları vurdum tak tak tak. Heir adı yazma da DLC ile değil 1.14 update'i ile

(07-02-2016, 01:01)Kaiser-i Rum :
(07-02-2016, 00:22)cemal : Böyle oyun ilerleyişini veya haritanın değişimini nasıl kaydediyoruz ? güzel olmuş ha youtube abonen oldum

Videonun başı kendi edit'im. Geçen bölümden kısa parçaları vurdum tak tak tak. Heir adı yazma da DLC ile değil 1.14 update'i ile

O zaman ismi sadece üst düzey yeteneklilere yazabiliyoruz ::D  erzurumu verecekmisin aqq ye vermessen deniş aşırı olmuyormu imdi :D

(07-02-2016, 01:22)cemal :
(07-02-2016, 01:01)Kaiser-i Rum :

O zaman ismi sadece üst düzey yeteneklilere yazabiliyoruz ::D  erzurumu verecekmisin aqq ye vermessen deniş aşırı olmuyormu imdi :D

Muş ve Van'ı aldığım sırada Erzurum bende olacak. Eğer %50 bonusu göremezsem vericem Erzurum'u da Aqq'ya

Edit: Şimdi düşündüm. Eğer göremezsem %50 bonusu birini core'larız , Erzurum'u Aqq'ya veririz sonra diğerini corelarız. Çünkü Erzurum'u ilk verirsek core yapamayacağız.

RE: İlk Youtube Campaign'im - ferevon - 07-02-2016

I was chosen by Heaven.
Say my name when you pray.
To the sky!
See Carolus rise.

Youtube kanalını fesh etmişler

(07-02-2016, 09:18)cemal : Youtube kanalını fesh etmişler

Askıya alındığından felan bahsetmişler. Ben de savunma niteliğinde bir şey yazdım. Şu an erişimime açık. Dünyayı fethetmemizi istemiyorlar. Dış güçler bu videolardan korkuyor. Youtube silmeden izle paylaş. ::DD:D:D:

Gittim wc yapmak için osmanlı açtım senin adımlarını takip ettim sonra akkoyunluyu serbest bırakmayı unutup tüm ıronmanımı mahfettim :D

(07-02-2016, 13:50)cemal : Gittim wc yapmak için osmanlı açtım senin adımlarını takip ettim sonra akkoyunluyu serbest bırakmayı unutup tüm ıronmanımı mahfettim :D

Qq dan mus ve vani al birini core la sonra aqq sal. Eu da careler tukenmez.

lvVB7J.jpg

Şu aq mal mal işler yaptı vasalım olmadı bende baştan açtım oyunu  altınordu çoştu moskovaya dayandı :D
, QQ yı annexledikten sonra aq yi diplo annex apsam timur toprakları yine de oversii olacakmı  ? 
Mısırı aldıktan sonra suriyeyi annexlesem kuzey afrika oversi olmaya devam edecekmi bu önemli berbery işe yararda hangi vilayetten başlıyor kontrol etmedim ::D
Ona göre tavır alıcam diyele lütfen

RE: İlk Youtube Campaign'im - GaulTurk - 07-02-2016

Bağlantı sağladığın anda overseas olmaktan çıkar.

(07-02-2016, 16:32)cemal : Şu aq mal mal işler yaptı vasalım olmadı bende baştan açtım oyunu  altınordu çoştu moskovaya dayandı :D
, QQ yı annexledikten sonra aq yi diplo annex apsam timur toprakları yine de oversii olacakmı  ? 
Mısırı aldıktan sonra suriyeyi annexlesem kuzey afrika oversi olmaya devam edecekmi bu önemli berbery işe yararda hangi vilayetten başlıyor kontrol etmedim ::D
Ona göre tavır alıcam diyele lütfen

aq vasalın olmasa bile toprak bağın yok o qq bölgesiyle. Toprak bağı olmadığı sürece overseas'i görürsün. Suriye'yi annexleyince toprak bağı olacak doğrudan Afrika'yla. Ben muhtemelen suriyeyi annexleyip fezzanı yeni vasal yapacağım. Tunus'tan öyle ilerleyeceğim. Berberi Traditions'ta provincelere sol tıkladığında yazıyor özelliklerde. Tunus bölgesinden itibaren o var.

RE: İlk Youtube Campaign'im - Kamran - 07-02-2016

Varislerin adini forumdan koya bilirmisin ?

(07-02-2016, 17:11)Kamran : Varislerin adini forumdan koya bilirmisin ?

Anlamadım. Benim adını koyduğum varisleri mi istiyorsun ? Bir varis geldi o da BABASININ KLONU. :DD::D

RE: İlk Youtube Campaign'im - Kaiser-i Rum - 08-02-2016

4. Bölümü de eklemiş bulunuyorum.

RE: İlk Youtube Campaign'im - unonimus - 08-02-2016

(06-02-2016, 18:02)Kaiser-i Rum : Ottomans WC denememiz devam ediyor. İnşallah dünya fethederiz amin.

Lnik

Amine-2D-general.png

RE: İlk Youtube Campaign'im - Kaiser-i Rum - 09-02-2016

5

Sözümü tutamayıp 1460 ta Dünya fethi yapamadığım içni hikayeleri sonlandırdım.

şaka şaka. kolay bırakmayacağım sizi. Bu kadar amin e dünya fethi olmazsa çarpılırım.

RE: İlk Youtube Campaign'im - Kaiser-i Rum - 11-02-2016

6

WC'mi ? alırım bi dal.

RE: İlk Youtube Campaign'im - Kaiser-i Rum - 21-02-2016

Şaka maka 8 oldu