![]() |
En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +--- Konu Başlığı: En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? (/konu-en-nefret-ettiginiz-oyun-hangisidir) |
En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Abarti - 13-04-2016 Goat Simülatör En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Defterdar - 18-02-2019 Zula... En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - yusufedora - 18-02-2019 Cs:Go En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Akhilleus - 18-02-2019 Oyun olarak verebileceğim tonla örnek olduğundan direkt olarak türü söyleyeyim, Pay to Win(p2w) olan her oyundan nefret ediyorum. En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Dreyfus - 18-02-2019 Call of duty blacks ops 3,4 infitive warfare En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Attila the Hun - 18-02-2019 Battle Royale oyunlarını sevmiyorum. İnsanlar nasıl bağımlısı oluyor bu tip oyunların aklım almıyor. Online oyunlardan da pek haz etmem. Ha arkadaşlarımla oynarsam yine neyse ama online odaklı oyunlar bir süre sonra sıkıyor. En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Mabella - 18-02-2019 Pubg tabi ki En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Ferreke - 18-02-2019 hearts of iron 4 En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - altnkurt - 18-02-2019 CS:GO En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Pierro - 18-02-2019 Onla oynadığımız son oyun :smoking: En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - reddga - 19-02-2019 Wargaming'in her oyunu. Ama dönüp dolaşıp yine gider oynarım orası ayrı. En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - fodunkiran - 19-02-2019 M&B Bannerlord tabikide lanet olası oyunu yıllardan beri bekliyoruz ama gelmiyor. :/ 7 sene oldu lan 7 sene. Armağan abimiz 7 senedir bizleri süründürüyor. En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Raider41 - 19-02-2019 fortnite En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Defterdar - 19-02-2019 Mission Completed: Bir konu hortlat. En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - napolyon94 - 19-02-2019 LOL, Dota, WoW, Fortnite, simdilerde de Apex. Oynayan kitleyle pek muhattap olmuyorum. En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - gLo1NN - 19-02-2019 Assasin's creed unity pes 13 asker de az ömrümü yemedi o pes :D En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Fetih 1453 - 27-02-2019 Tüm Pay to Win'li oyunlar En Nefret Ettiğiniz Oyun Hangisidir? - Belendithas - 27-02-2019 Herhangi bir Megaman oyunu. Assassin's Creed, ACIII, Unity. Ekleme: Diablo Immortal. Çıkıp çıkmaması umurumda değil, o oyunun ABV. En Nefret Ettiğiniz Oyun - Defterdar - 04-05-2020 En nefret ettiğiniz oyun hangisidir? Keşke hiç zamanımı vermeseydim,şu oyuna harcadığım parayı tuvalete atsaydım,korsan indirsem internetime yazık!Dediğiniz bir oyun var mı acaba? En Nefret Ettiğiniz Oyun - Onur34 - 04-05-2020 Black desert online. Bir arkadaşımın ısrarı üzerine almıştım. Ve daha önceden herhangi bir mmo deneyimim yoktu. Birkaç saat oynadım. Sonradan birşeyler oldu ve sildim oyunu. Oyuna geri dönmeye yeltendiğimde ilk önce iyice p2w olduğunu okudum steam incelemelerinden, sonra da oyuncu sayısı azalmış olacak ki f2p oldu. Ben de girişten bir sonraki 50tl'lik paketi aldığım ve oynadığım bir kaç saat ile kaldım. |