Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Tarih Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-tarih-forum) +---- Forum: Alternatif Tarih (https://forum.strategyturk.com/forum-alternatif-tarih) +---- Konu Başlığı: Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın (/konu-turkiye-nin-cihan-hakimiyeti-plani-onerilerilerinizi-yorumlara-yazin) |
Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - cemal - 24-04-2016 1.Aşama aynı dili konuşanlar (Türkler) 2.Aşama çoğunluğun dinine sahip olanlar(Müslümanlar) 3.Aşama gezegenin geri kalanı Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Jasebon - 24-04-2016 Gezegenin geri kalanını nasıl yapabilirim tam olarak hım onu 99. bölümde falan yaparım. Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - KaymakPürüzü - 24-04-2016 Ben destekliyorum. RE: Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - cemal - 24-04-2016 (24-04-2016, 18:20)Jasebon : Gezegenin geri kalanını nasıl yapabilirim tam olarak hım onu 99. bölümde falan yaparım. Müslümanlar ve Türkler birleştiken sonra Gezegenin 1/3 ü felan birleşmiş olur önce pakistna ile hindüstanı sonra doğu türkistandan çini ardından afrikanın güneyini ardından avrupa istilası sonra new york çıkartması :D Babür taktiği önce Türk asker ve memurlarla hindistanı feth ettiler sonra devlet kademelerini hintlilere açıp kendilerini tam meşrulaştırdılar. Türkler dünyayı feth eder sonra dünyayı Dünyalılar yönetir 82 mars 83 alfa centaury amerikaya müdahale için savaçşı robotlar tasarlanıp terminatör süsü verilir amerikanın yarısı yıkılınca da casus belli gelir Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Jasebon - 24-04-2016 82 = 4C +37.11 83 = Abell 1835 IR1916 galaksilere akıyoruz. Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - cemal - 24-04-2016 Artık diğer evrenlere de atlarız multiversal motor ct-5 ile Evrende can bulan ilk zeki varlıklar isek watchmanlık yaparız yetmedi bedensiz varlıkların mekanını da ele geçiririz Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Jasebon - 24-04-2016 18 ime gelmeme var biraz ya darbe falanmı yapsam sabırsızlanıyorum valla. Kime benle olur beğenin bakalım. Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Wayfear - 24-04-2016 İstikbal göklerdedir. Hava kuvvetleri hakkında düşüncelerin nedir ? Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - cemal - 24-04-2016 ha aklıma yeni iki fikir geldi dünyayı feth etmek için önce nufusun alması daha iyi olur önce yapay virüsle kendi vatandaşlarımız hariçleri kırar geçeriz bunları yaparken yapay zeka süsü verilen robotlarımız kendi kendilerini üretip bizim ülkeye göstermelik haricinde saldırtmayıp geri kalanı mahfederiz sonra bi düğmeyle robotları kapatırız biz kurtardık deriz (dna bazlı virüs ) Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Jasebon - 24-04-2016 @Wayfear = Him hava kuvvetleri sadece bizim değil tüm ezilen milletlerindir çünkü dünyanın ilk müslüman pilotu bizdedir. Ve gene dünyanın ilk siyahi (Ahmet Ali Çelikten) pilotuda bizdedir. Devlet- İ Aliyye Osmaniyye her zaman insanları korumuş ve aralarında ayrım yapmadan insanlara eşit davranmıştır bu hem müslüman hem gayrimüslimler içindir. Avrupalı barbarlar uçağı keşfetmeden önce bizim Hazerfen Ahmed Çelebimiz çoktan uçmuştu. @cemal = O iş biraz zor olurda göçmen yasaları esnek olan göçmenlik konusunda geri kalmış devletlerin bir tanesine nufusundan daha fazla oranda göç yaparak o ülkedeki çoğunlugu birden azınlık durumuna geçirebiliriz. Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Awake - 24-04-2016 Arada bir şu post kısmına kusmak istiyorum düşüncelerimi, sonra yönetici olduğumu hatırlayıp, sakinleşip klavyeyi yere bırakıyorum. Ama hocam... Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Wayfear - 24-04-2016 @Awake ~~Ganyotcu~~ RE: Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Oberhauser - 24-04-2016 Akıllara bu geldi. Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Jasebon - 24-04-2016 Benim söylediklerim çokta fantastik şeyler değildi ama siz bu noktaya getirdiniz ilginç yani. Ortalama bir teorisyenin söyleyeceği normal şeyler. Sanırım benim seviyemde kimse olmadığından ötürü bu kadar ilginç şeyler ortaya çıkardınız. Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Coldhands - 24-04-2016 Bu sırada Rusya'ya ajanlar yollayarak onların nükleer silah kapasitesini kendi kapasitemizmiş gibi kullanabiliriz sonra atılan bombaları nasıl olsa Ruslar atmış gibi olur onları kınarız.Oluşan karambolde elimize iyi fırsatlar geçebilir. Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Kronos - 24-04-2016 Bomba atip bombaya taramali baglayalim taraya taraya dussun. Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Jasebon - 24-04-2016 Cidden konu cıvıdı ya ciddi ciddi bişe yapım dedim. Neyse ciddil olanlar blogdan takip edebilir burda komplo teorileri falan paylaşıp eğlenelim biraz :) @Aynen aynen hatta CİA ve Mossadla işbirliği yaptıkmı süper olur. Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Oberhauser - 24-04-2016 Hocam bunları ciddi kafayla yazıyorsan bir psikologa görünmeni öneririm. Yaşın 15 falansa normal tabii de Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Jasebon - 24-04-2016 Üst tarafta yazdığım 1. ve 2. bölümden oluşanlar ciddi idi altına yaptıgım yorumlar ciddi değil tabi. Türkiye'nin cihan hakimiyeti planı önerilerilerinizi yorumlara yazın - Wayfear - 24-04-2016 Aklıma "Saveden baktım Kuklalarmış" postu geldi , Rusya ve Çine ithafen; |