EU4 Yarışmaları #2: Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +--- Konu Başlığı: EU4 Yarışmaları #2: Gelre ile Konya'yı Ele Geçir (/konu-etkinlik-eu4-yarismalari-2-gelre-ile-konya-yi-ele-gecir) Sayfalar:
1
2
|
EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - Aeschyli - 10-11-2016 Şuanlık durum bu. Katolik olarak kalıcam sanırsam. Protestanlık isveç norveç ve danimarka üzerinde çıktı. Çok yayılacağını sanmıyorum. Hem belki roma kurarız. :D EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - Aeschyli - 10-11-2016 Şu şekilde ara verelim bakalım. Burgundy vassal. Fransadan 2 core Liege üzerinden 4 core bölgesi var. Avusturyadanda var ama onları alamam heralde. EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - GaulTurk - 10-11-2016 Konya'yı alacam derken Avrupa'nın hepsini alacaksın :D EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - Ctnbsr - 10-11-2016 bu ilerlemeyi anlamak için soruyorum. Emperyalizmi gelene kadar güçlenmek için mi ingiltere ve avrupada ilerlemeye devam ediyorsun ? EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - Aeschyli - 10-11-2016 Şuan bile istesem alırım konyayı ama sadece başarım için oynamıyorum. Asıl hedefim güzel sınırlar ve roma kurmak. Rodos bende zaten Avusturya ve CW dost ve Osmanlı'da harikalar çıkartmıyor. Sadece saldırmaya bakıyor ama şuan Fransayı almak daha cazip. :) EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - Aeschyli - 10-11-2016 Başarım işi tamam ama roma kurma işi olmayacak muhtemelen. En azından müttefiklerden biri pu düşer diye beklediydim ama olmadı. Çatır çatır çocuk yapıyolar maşallah. RE: EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - Swedish SteeL - 10-11-2016 EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - GaulTurk - 10-11-2016 1484'te nasıl başardın bunu Swedish kardeş? RE: EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - Swedish SteeL - 10-11-2016 (10-11-2016, 22:01)GaulTurk : 1484'te nasıl başardın bunu Swedish kardeş? Koalisyon savaşını kazandık, gerisi zaten basit karamanın imana gelmesini bekledim bana bakışı değişti ve annexi çektim olay örgüleri basit bunu yapmak için elverişli çok yol var aslında. RE: EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - Duman - 10-11-2016 Katılımcıları ve görsellerini ilk mesaja ekledim, tebrikler. Daha çok katılım bekliyoruz. EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - PashaZade - 10-11-2016 Tebrikler. EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - GamerGenc - 15-11-2016 Deneyeyim dedim, Burgundy eventi ile Burgundy'e Kastilya geldi :( RE: EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - Duman - 01-12-2016 Yarışma sonlandı, dereceye girenlere ödülleri verildi. Bu ay içerisinde yeni bir yarışma konusu açacağız. EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - Oner - 01-02-2017 Ama gelre Hollanda da kucuk bir HRE ye bağlı sehir devleti değilmi? RE: EU4 - Gelre ile Konya'yı Ele Geçir - altnkurt - 01-02-2017 (01-02-2017, 05:22)Europa Turk : Ama gelre Hollanda da kucuk bir HRE ye bağlı sehir devleti değilmi? Aynen öyle. |