Türk Yakın Tarihiyle İlgili Görseller ve Videolar - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Tarih Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-tarih-forum) +--- Konu Başlığı: Türk Yakın Tarihiyle İlgili Görseller ve Videolar (/konu-anakonu-turk-yakin-tarihiyle-ilgili-gorseller-ve-videolar) |
RE: Türk Yakın Tarihinden Fotoğraflar - Duman - 16-01-2017 Konya'da öğrenciler meteoroloji dersinde.
RE: Tarihle İlgili Resimler, Fotoğraflar ve Videolar - cemal - 12-02-2017 Biraz yakın tarih olacak ama Kıbrıs harekatı kararını kim verdi Ecevit anlatıyor. Ne güzel o zamanlar güçlü bir devlet teşkilatımız vardı şimdi esamesi bile okunmuyor RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - cemal - 20-03-2017 RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Duman - 24-03-2017 RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Duman - 30-04-2017 1974 Kıbrıs RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - cemal - 25-05-2017 RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - cemal - 30-05-2017 RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Aytaç - 30-05-2017 RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - cemal - 16-07-2017 Kurtuluş Savaşı RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - cemal - 20-07-2017 Kıbrıs Harekatının 43.yıldönümü imiş RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Kirpi - 20-07-2017 (30-04-2017, 20:25)Duman : ... Böyle bir fotoğraf paylaşılıyorsa nerede , kim olduklarını yazmak gerekir... Kayseri Hava İndirme ve Bolu Komando birlikleri Boğazda ki Kolordu Karargahının önünde zafer kutlaması yaparken . Ortada Şehit Komando Üsteğmen Nermi Tonbul... /Genelkurmay Başkanlığı Arşivi RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Duman - 26-09-2017 Kütüphanede okuma saati, İstanbul 1950.
RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Dionysos - 26-09-2017 I. Dünya Savaşı sırasında Almanya'nın Gütersloh şehrinde belediye binasının önüne dikilen "Savaş Anıtı."
RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Yabgu Khan - 26-09-2017 İngiliz arşivlerinden alınmış Cevdet Sunay'ın 1967 yılında ki İngiltere ziyareti. Son derece saygın ve coşkulu bir şekilde karşılanıyor. Ülkemizin saygınlığının en üst düzeylerde olduğu zamanlar. Günümüzde şunun onda biri kadar bile bir karşılama görmek mümkün değil. RE: Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Dionysos - 26-09-2017 1900'lerde İstanbul'da Türk olmak.
(Cemal Paşa)
Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Royal Guard - 26-09-2017 @Dionysos 2017 yılında İstanbulda Suriyeli olmak yazsan daha güzel otururdu sanki. Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Dionysos - 26-09-2017 Kim suriyeli oluyor? Arkadakiler mi? Beyaz ceketli olanın Türk olduğunu belirtmek isterim. İronik olmaması dileğiyle. @Sübaşı Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Royal Guard - 26-09-2017 (26-09-2017, 19:39)Dionysos : Kim suriyeli oluyor? Arkadakiler mi?Arkadakiler kim ? Ve kime benziyor ? Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Dionysos - 26-09-2017 Herhalde araplardır? Sanırım fazla olmaları nedeniyle böyle bir espiri yaptın. Ben beyaz ceketli ile ilgili birşey sandım. Anlayamamıştım. Sanırım şimdi anladım. :D @Sübaşı Türk Yakın Tarihiyle Alakalı Görseller ve Videolar - Royal Guard - 26-09-2017 (26-09-2017, 21:11)Dionysos : Herhalde araplardır? Sanırım fazla olmaları nedeniyle böyle bir espiri yaptın. Ben beyaz ceketli ile ilgili birşey sandım. Anlayamamıştım. Sanırım şimdi anladım. :D @SübaşıIstanbulda Türk olmak diyince o arkadakileri Türk sandım. Türkten çok Suriyelilere benziyor diye demistim harbiden öyle çıktılar galiba :P |