Strategyturk Forumları
[HS] Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 (Vanilla) - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari)
+--- Forum: Medieval II: Total War (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-total-war)
+---- Forum: Medieval II: Hotseat (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-hotseat)
+---- Konu Başlığı: [HS] Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 (Vanilla) (/konu-hs-medieval-2-grand-campaign-hotseat-3-vanilla)

Sayfalar: 1 2

RE: Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 - Aytaç - 08-06-2017

(08-06-2017, 21:22)LazBebe :
(08-06-2017, 21:03)Aytaç : Neyse ben Macar olabilirim önemli değil.

yok ya o kadar önemli değil oraya yazılmamış diye demiştim sen alıcaksan ben başka ülke alırım

Sıkıntı yok oynarım macar'la da :D

RE: Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 - LazBebe - 08-06-2017

(08-06-2017, 22:22)Aytaç :
(08-06-2017, 21:22)LazBebe :
(08-06-2017, 21:03)Aytaç : Neyse ben Macar olabilirim önemli değil.

yok ya o kadar önemli değil oraya yazılmamış diye demiştim sen alıcaksan ben başka ülke alırım

Sıkıntı yok oynarım macar'la da :D

eyvallah usta çok makbule geçti  :tada: :D

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 - Merco - 09-06-2017

Hotseate katılan yeni oyuncular,  Medieval 2 Total War Rehberler bölümündeki rehberleri incelesin lütfen. 

Ayrıca hotseat kurallarını iyice okuyunuz. Hem kendinizi hem de karşı tarafı mağdur etmemek için kurallara dikkat edelim lütfen. Anlamadığınız herhangi bir kuralı istediğiniz zaman buradan veya öm yoluyla sorabilirsiniz. 

Hotseat Pazartesi günü bir aksilik olmazsa başlayacaktır. Hali hazırda 3 ülkeye daha alım yapabiliriz. Bekleyelim görelim bakalım.

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 ( Son 3 ülke kaldı ) - kilical12333 - 09-06-2017

Hocam boş bir devlete yazıversene beni

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 ( Son 3 ülke kaldı ) - Merco - 09-06-2017

Vazgeçtim Danimarka yazıyorum. Çok fazla sıkıştırmayalım sizleri.

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 ( Son 2 ülke kaldı ) - kilical12333 - 09-06-2017

Hocam gel Rusya'ya yazalım kökten çözülsün :D :D :D

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 ( Son 2 ülke kaldı ) - Raijin - 09-06-2017

hoca seni de fransaya yazalım Biraz Louis izleyelim. Oynadığımız ilk hotseatin rövanşını yapmış oluruz yıllar sonra :))

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 Kadro tamam - Pazartesi başlıyor - Merco - 10-06-2017

Arkadaşlar kadro tamamlanmıştır. Oyuncu listesi ilk iletidedir. Pazartesi kısmetse başlıyoruz. Herkese başarılar diliyorum.

Kural ihlalleri olmaması için kuralları lütfen okuyalım. Anlamadığınız yerleri mutlaka sorun ki problem çıkmasın.

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 (Vanilla) - Merco - 21-06-2017

@HasanSabbah Danimarka Hamburgdaki ordunu yendiği için bu tur Captain Markus olan ordunu hareket ettiremezsin. Birim takviyesi yapabilir, general ekleyip fort kurabilirsin. Yalnız hareket ettiremezsin. Sebebi kurallarda yazıyor. Ben şimdiden hatırlatayım dedim.

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 (Vanilla) - iberkay - 25-06-2017

Venedik ve Milan dost gözüküyor.Ai ile dostluk yasak değil miydi bildiğim kadarıyla.

RE: Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 (Vanilla) - GaulTurk - 25-06-2017

Alıntı:Bilgisayarın yönettiği ülkeler ile sadece Trade Rights ve Map information anlaşmaları yapılabilir. Şehir, Para alıp verme, Müttefiklik yapılamaz.

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 (Vanilla) - [ Tur - RP ] - Royal Guard - 22-08-2017

Şifrem hata veriyor.Yeni şifremi ö.m den atabilirmisiniz ?

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 (Vanilla) - GaulTurk - 22-08-2017

@Sübaşı gönderdim.

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 (Vanilla) - Elessar - 13-09-2017

Bir sorum var neden hotseatlerde Defeat alma yasağı var.

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 (Vanilla) - Raijin - 14-09-2017

Kuşatmada saldıranın sack hakkını engelliyor,
gemi savasında defeat aldığında savaşı kazanıp batırabileceğinden fazla gemi batırabiliyor
Pusuda ki orduların pusu vaziyetini bozarak kendi menziline çekmek için 1 birim gönderip defeat alarak pusuya yatan ordunun 1 adım ileri gitmesini engellemek için bu kural var.
Hiç bir şekilde defeat alınamaz.

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 (Vanilla) - ZenderX - 18-09-2017

@sübaşı sen getirmişsin diplomatı oraya, assassin kastım bende :D

Medieval 2 - Grand Campaign Hotseat 3 (Vanilla) - Royal Guard - 18-09-2017

Ben şehir dışındayken turumu oynayanlar getirmiştir. Benim haberim yok :D