![]() |
HoI4 - Çıkış Öncesi Ekran Görüntüleri ve Oynanış Videoları - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Hearts of Iron IV (https://forum.strategyturk.com/forum-hearts-of-iron-iv) +--- Konu Başlığı: HoI4 - Çıkış Öncesi Ekran Görüntüleri ve Oynanış Videoları (/konu-hoi4-cikis-oncesi-ekran-goruntuleri-ve-oynanis-videolari) |
RE: Hearts of Iron 4 - Ekran Görüntüleri - Ottman5858 - 05-11-2015 Japonya Can alıcı duruyor :) RE: Hearts of Iron 4 - Ekran Görüntüleri - Steafun - 05-11-2015 Muhtemelen donanmada uçak gemilerinin basımı , almanlar için u-botların kullanılışı önemli olacak. Donanma savaşlarını nasıl dengeleyecekler çok merak ediyorum. RE: Hearts of Iron 4 - Ekran Görüntüleri - fff7 - 05-11-2015 English Channel'ı o kadar geniş yaptıklarına göre donanmanın önemi çok büyük olacak diye tahmin ediyorum. RE: Hearts of Iron 4 - Ekran Görüntüleri - Duman - 10-11-2015 Daha fazla görsel : ![]() ![]() RE: Hearts of Iron 4 - Ekran Görüntüleri - Sky - 10-11-2015 (09-10-2015, 11:34)fff7 :http://www.hoi4wiki.com/Features#Provinces :"We moved some stuff around as well for example the english channel is much wider than in reality to make invasions and strategic warfare more interesting. It was much too narrow for doing that ok in hoi3." Adanın avrupadan uzaklaştırılmasının sebebi bu mudur? RE: Hearts of Iron 4 - Ekran Görüntüleri - PiriReis - 10-11-2015 Turkiye icin ozel eventler varmi ki? Mesela Hatay veya Musul la ilgili?? RE: Hearts of Iron 4 - Ekran Görüntüleri - Snyk - 14-11-2015 Steam Store'da buldum. Daha önce görmemiştim. ![]() RE: Hearts of Iron 4 - Ekran Görüntüleri - Kubrat - 15-11-2015 Süper duruyor. Oynamak için sabırsızlanıyorum. RE: Hearts of Iron IV - Ekran Görüntüleri - Kubrat - 24-11-2015 O değil de oynanabilirliği HoI3 kadar dar olmayacak ya ona seviniyorum. Küçük ama gururlu Estonya ile Kızıl Orduya direnebileceğim. RE: Hearts of Iron IV - Ekran Görüntüleri - kampi - 27-11-2015 Hocam size birşey sorucam eskiden hoi 3 e göre hoi 4 te birimleri hareket ettirirken oklar çıkıyor videolarda da izlerim ve dikkat çeken detaylar var hoi 3tki savaş planları etkisiz kalıyor savaş çizilen planlara göre gitmiyordu bunu değiştirmişler sanırım savaş planları oyunu oynarken yapılıyor RE: Hearts of Iron IV - Ekran Görüntüleri - Kubrat - 28-11-2015 (27-11-2015, 04:36)kampi123 : Hocam size birşey sorucam eskiden hoi 3 e göre hoi 4 te birimleri hareket ettirirken oklar çıkıyor videolarda da izlerim ve dikkat çeken detaylar var hoi 3tki savaş planları etkisiz kalıyor savaş çizilen planlara göre gitmiyordu bunu değiştirmişler sanırım savaş planları oyunu oynarken yapılıyor Aynen öyle. HoI 3 e on basar bu oyun. Çıkacak DLC leri hayal dahi edemiyorum. Soğuk Savaş dönemini de oynanabilir kılacaklar muhtemelen. RE: Hearts of Iron IV - Ekran Görüntüleri - kampi - 28-11-2015 Gerçekten soğuk savaş dlcsi çıkarmı umarım olur ama ben sanmıyorum o apayrı bir konu RE: Hearts of Iron IV - Ekran Görüntüleri - Duman - 29-11-2015 Çok DLC çıkacağı kesin. RE: Hearts of Iron IV - Ekran Görüntüleri - Kubrat - 29-11-2015 (28-11-2015, 23:57)kampi123 : Gerçekten soğuk savaş dlcsi çıkarmı umarım olur ama ben sanmıyorum o apayrı bir konu E o kadar portreyi, ayrıntıyı sadece 10 senelik bir dönem oyunu için mi yapıyorlar? Hummalı bir çalışmayla çok güzel de olur. RE: Hearts of Iron IV - Ekran Görüntüleri - GaulTurk - 29-11-2015 Bu oyun da Hearts of Iron serisinin Europa Universalis IV'ü olur. RE: Hearts of Iron IV - Ekran Görüntüleri - Duman - 11-12-2015 Yeni ekran görüntüsü, Wiz'in campaigni : ![]() RE: Hearts of Iron 4 - Ekran Görüntüleri - rommel - 13-12-2015 (01-09-2015, 20:20)Snykdel : Paylaşıldı mı daha önce bilemiyorum. Üstadlarım :) oyunun çıkmış olan serilerini oynadım bunuda her gün daha fazla istiyorum fakat anlamadığım bilmediğim terimler var beta alpha v.s ya arkadaş biri söylesin bu vicdansız benim masaüstümde ne zaman duracak ya :D RE: Hearts of Iron IV - Ekran Görüntüleri - Snyk - 13-12-2015 Şu an kapalı Beta sürecinde. Gelecek yılın birinci çeyreğinin ortalarında çıkacağını düşünüyorum. RE: Hearts of Iron IV - Ekran Görüntüleri - rommel - 13-12-2015 (13-12-2015, 13:22)Snykdel : Şu an kapalı Beta sürecinde. Gelecek yılın birinci çeyreğinin ortalarında çıkacağını düşünüyorum. nerden bakarsak 2 veya 3 aylık bir süreç. RE: Hearts of Iron IV - Ekran Görüntüleri - nudu - 13-12-2015 Beta demek oyun henüz bitmedi, test ediliyor hatalar ayıklanıyor demek. Peki biz yedik mi? Yemedik. :D |