EU4 - Rekorlar Kitabı - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +--- Konu Başlığı: EU4 - Rekorlar Kitabı (/konu-onemli-eu4-rekorlar-kitabi) |
RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - çiftbaşlıkartal - 26-11-2015 (26-11-2015, 18:26)ferevon : O barışı gönderdin mi peki? Evet.Dakikasında isyanlar patladı :D Resimlerini aldım.Bastırırsam atarım :Cry RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Blackwhist - 26-11-2015 Bu oyunda Qing diye ülke de var hatırlatırım xD Elbet daha önce kurulmuşlar vardır, Tanrı'nın Krallığı'na da şöyle başvuru yapayım, ayrıca achievementlara da bi ödül ver ne kadar foşiksin fire ;P RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Fire - 26-11-2015 Başarımlarım ödülleri diye bir olay var hikaye içinde bunu yaparsan forumdan o başarım için avatar hakkı talep ediyorsun foşik yönetim de veriyor. en hızlı formlama olarak kabul edilebilir. Biraz daha paylaşım bekliyorum dolduralım buraları arkadaşlar :) azıcık çelıncır olalım :) RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Blackwhist - 26-11-2015 (26-11-2015, 23:41)Fire : Başarımlarım ödülleri diye bir olay var hikaye içinde bunu yaparsan forumdan o başarım için avatar hakkı talep ediyorsun foşik yönetim de veriyor. Survival oynayınca hikaye 32467826. planda kalıyor ister istemez ;P RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Duman - 26-11-2015 İlk mesajda özellikle jax'ın olduğu klasmanlarda ufak bir smiley problemi var sanırım. RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - jax61 - 27-11-2015 reoberg land moralde beni geçmiş.. 10.1 .. daha yüüksek yaptığım oldu ama tabii kaydı yok :) rekorları eklemişsin bu arada.. zamanla hepsi dolar. yenileri geldikçe güncelleriz..oyuna bir heyecan gelmştir.. RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Fire - 27-11-2015 (27-11-2015, 00:07)jax61 : reoberg land moralde beni geçmiş.. 10.1 .. daha yüüksek yaptığım oldu ama tabii kaydı yok :) rekorları eklemişsin bu arada.. zamanla hepsi dolar. yenileri geldikçe güncelleriz..oyuna bir heyecan gelmştir.. biraz zaman veriyorum iddalaşın biraz diye senden yada başkasından bir atak gelmezse değiştireceğim şuan en aktif çelıncırlarımız sen ile black arasında RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Blackwhist - 28-11-2015 En çok devletin katıldığı savaşa da başvuru yapayım iyisi varsa zaten atar En hızlı Hindistan (şimdilik) RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Fire - 28-11-2015 konuyu blackwhistin rekorlar kitabı olarak değiştiriyorum :) RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Blackwhist - 28-11-2015 Arşivi karıştırırken şöyle bir resim buldum. En sağlam stack wipe sayılabilir. Eski patchlerden kalma şimdiden diyeyim de sonra bu eski demeyin :) En yüksek savaş ganimeti (spoils of war) Kurland diye ülke de var aklınızda bulunsun :) (hala varmı bilmiyorum ;P ) Edit: 1530 a ait resim buldum, decision ı çekmemişim. Kabul edilmez ise de canınız sağolsun RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Blackwhist - 30-11-2015 Bir savaşta en fazla gemi batırma (?) En hızlı Hollanda (?) WTF RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Fire - 30-11-2015 Güncelledim konuyu şimdi resimdeki gibi olması gerekiyor form rekorları hangi ülkeyle ne yaptığınızı görmek istiyoruz şimdilik birkaç tanesini kabul ettim bir dahaki sefere etmiyoruz duyrulur Eeee tüm rekorları kaptıracak mısınız beyler hadi oyunlarınızı görelim meydanı bırakmıyoruz :) RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - jax61 - 30-11-2015 inkayla 10.2 moral 127.5 disiplinim var hacı.. istersen resim atayım... RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - GaulTurk - 30-11-2015 İrlanda ile 10.8. RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - jax61 - 30-11-2015 resim isterük gaul :D ama inanırım zira inkayla az daha zorlasam ben de oraya ulaşabilirdim. RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - GaulTurk - 30-11-2015 Tüh elinden aldım rekoru :) Daha yeni yazdın ben de yazdım. RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Fire - 30-11-2015 gaul resim olmadan idda da bulunmuyoruz :D hadi beyler 10 dan fazla yaparsınız siz RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Gök Börü - 30-11-2015 Paradoxfanı biraz kurcaladıktan sonra Blackwhist'in rekorlarını birer birer alacağım :P RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - Blackwhist - 30-11-2015 (30-11-2015, 17:09)Gök Börü : Paradoxfanı biraz kurcaladıktan sonra Blackwhist'in rekorlarını birer birer alacağım :P Alma diyen olmadı ki ;P maksat ortalık kızışsın :Cry He ayrıca oyunları rekorlar kitabı aktivitesi olmadan oynadığım için sıkıntı yaşanabilir. Şimdiden özür dilerim RE: Europa Universalis IV - Rekorlar Kitabı - GaulTurk - 02-12-2015 En yüksek moral: 10.8 En yüksek manpower: 1142K En yüksek donanma gücü: 1042 En yüksek donanma force limit: 788 En yüksek vergi geliri (boş olduğu için yazıyorum referans olsun): 218.00 En yüksek üretim geliri (boş olduğu için yazıyorum referans olsun): 279.65 En yüksek enflasyon (boş olduğu için yazıyorum referans olsun): %10.45 En yüksek vergi verimliliği (boş olduğu için yazıyorum referans olsun): %22 En yüksek üretim verimliliği (boş olduğu için yazıyorum referans olsun): %70 En hızlı İrlanda kurma (boş olduğu için yazıyorum referans olsun): 1559 En hızlı HRE yok etme (boş olduğu için yazıyorum referans olsun): 1716 Bir bölgeden edilen en yüksek gelir (boş olduğu için yazıyorum referans olsun): Eger yıllık 93.41 En yüksek base production'a sahip bölge (boş olduğu için yazıyorum referans olsun): Augsburg ve Brabant 22 En yüksek base manpower'a sahip bölge (boş olduğu için yazıyorum referans olsun): Pisa 22 En korunaklı kale: Viyana Fort Level 8 Fort Defense %30 Garrison 10000 |