[MP] EU4 - Minor Multiplayer: Şubat 2019 - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +---- Forum: EU4: Multiplayer (https://forum.strategyturk.com/forum-eu4-multiplayer) +---- Konu Başlığı: [MP] EU4 - Minor Multiplayer: Şubat 2019 (/konu-mp-eu4-minor-multiplayer-subat-2019) |
EU4 - Minor Multiplayer [2] - Selene - 01-04-2019 (01-04-2019, 15:57)Voidian :Bern Antlaşması :Sadece Avrupa ülkeleriyle ve tüm Dünyadan gizli bir şekilde, uzun süre süren karşılıklı müzakereler sonucu belli Avrupa ülkeleriyle ortak bir karara vardığımızı müjdeliyoruz. Avrupa'nın önde gelen ülkeleri olarak eskimiş ve tarihin tozlu sayfalarına karışmış Kutsal Roma İmparatorluğu yerine, Avrupa içinde yaşanan sorunları diyalog yollarıyla ve huzur içinde çözecek yeni bir yapı kurduk. AVRUPA BİRLİĞİ adını verdiğimiz bu yapının tüm amacı, Avrupa'nın refahı ve Dünyadaki liderliğini sağlamak olacaktır. Saksonya olarak ne tür hainliklerimiz olduğunu merak eder ve bu birliğe katılma gereksinimleri sağlamaya çalışmak isteriz EU4 - Minor Multiplayer [2] - Alduin - 01-04-2019 Malaya yedek alabilirim @jax61 EU4 - Minor Multiplayer [2] - necmi - 01-04-2019 İrlanda Cumhuriyeti olarak birliğe katılmak isteriz. İrlanda zaten yüzyıllardır Avrupada genişlemeyi bırakmış, Amerika ve Afrika üzerinde genişlemektedir. Birliğe alınmamız ile Amerika daki ve Afrika daki topraklarımız birliğin hizmetine açılacaktır. Özellikle birliğin içerisindeki deniz aşırı toprakları olmayan ülkeler için büyük katkıda bulunulacaktır. Birliğe alınmamız için muzakerelerin başlatılması taraftarıyız. @Aytaç @Voidian @Aeschyli @iberkay EU4 - Minor Multiplayer [2] - altnkurt - 01-04-2019 İrlanda'yı bilerek haritanın dışında bırakmışlar Necmiiii. Benden duymuş olma ama bu bildirgede adada iki oyuncuya yer yok mesajı veriyorlar. EU4 - Minor Multiplayer [2] - chaos10ur - 01-04-2019 Kurland devleti olarak bu tarz anlaşmalar bizim ülkesel gelişimimizi ve çıkarlarımızı olumsuz etkileyecegini düşünüyoruz. Bize lakap olarak 'Dönemin Rusyası' denmesi , bu kurulan avrupa ittifakı ile soğuk savas dönemini başlatacağı anlamına geldigini düşünüyoruz. Bu nedenle bu tarz birlik kurulmasına olumlu bakmamaktayız :) EU4 - Minor Multiplayer [2] - Mabella - 01-04-2019 Tüm dünya devletlerini kurulan bir kirli ittifağa, zillet ittifagina karşı bir olmaya davet ediyorum. Bu bir beka meselesidir. Anti-europeans pact'ına tüm kardeş dünya halklarını bekleriz. EU4 - Minor Multiplayer [2] - Ferreke - 01-04-2019 büyük ihtimal müsait olurum , bakarım malayaya @jax61 EU4 - Minor Multiplayer [2] - GameTroll - 01-04-2019 Avrupa'nın bu kendi üstün görme siyasetini kınıyoruz . Asya'nın ve Yeni Dünya'nın halklarını bu kirli oyun karşısında birlikteliğe davet ediyorum. Kutsal Din şehirlerinin koruyucusu Hürmüz olarak bu ittifakın sömürgeci anlayışa hakim olduğunu bütün çıplaklığı ile görüyoruz... EU4 - Minor Multiplayer [2] - jax61 - 01-04-2019 çarşamba günü malayaya @Ferreke bakacak. olur da o da gelmezse boş kalsın malaya. ben geldiğimde girerim. @Ferreke EU4 - Minor Multiplayer [2] - Voidian - 02-04-2019 (01-04-2019, 15:57)Voidian :Bern Antlaşması :Sadece Avrupa ülkeleriyle ve tüm Dünyadan gizli bir şekilde, uzun süre süren karşılıklı müzakereler sonucu belli Avrupa ülkeleriyle ortak bir karara vardığımızı müjdeliyoruz. Avrupa'nın önde gelen ülkeleri olarak eskimiş ve tarihin tozlu sayfalarına karışmış Kutsal Roma İmparatorluğu yerine, Avrupa içinde yaşanan sorunları diyalog yollarıyla ve huzur içinde çözecek yeni bir yapı kurduk. AVRUPA BİRLİĞİ adını verdiğimiz bu yapının tüm amacı, Avrupa'nın refahı ve Dünyadaki liderliğini sağlamak olacaktır. Ciddiye alanlar olmuş sanırım, açıklama yapayım. Bu ileti 1 Nisan şakası idi. Bu şekilde uzun süreli saldırmazlık anlaşması veya pakt kurmak kural ihlalidir. EU4 - Minor Multiplayer [2] - Aytaç - 03-04-2019 Cumartesi günü yokum. Bugün gelmeye çalışacağım ama kesin değil. Güncelleme: Bugün varım. EU4 - Minor Multiplayer [2] - iberkay - 03-04-2019 İsviçre'nin yedeği yokmuş.Asıl oyuncusu gelsin. EU4 - Minor Multiplayer [2] - GameTroll - 03-04-2019 s.a arkadaşlar. Bu akşam için oyuna gelemeyeceğim. Hürmüz için yedek oyuncu arıyorum. Son oyun gününe gelemedim. Bugün için yedek olmak isteyen varsa geçebilir. Yoksa sizden ricam 1 saat bana koruma sağlamanız. o süre zarfında gelmeye çalışacağım EU4 - Minor Multiplayer [2] - Darknax55 - 03-04-2019 Merhaba arkadaşlar internet sorunları yüzünden oyuna bügün gelemeyeceğim. Şuan mobil internet kullanıyorum ve hızı çok kötü. Yedek oyuncu buldum ve hepinize iyi oyunlar dilerim. EU4 - Minor Multiplayer [2] - alemdarpasa - 03-04-2019 1 günlük bakarım hangi ülkeydi boşta EU4 - Minor Multiplayer [2] - GameTroll - 03-04-2019 (03-04-2019, 19:08)alemdarpasa : 1 günlük bakarım hangi ülkeydi boşta Hürmüz hocam. Bakacak isen birkaç şeyi özelden söylerim EU4 - Minor Multiplayer [2] - alemdarpasa - 03-04-2019 yaz 2 hafta once 1 gün bakın dedik :D adamlar ulkemi parçalatmış ayıp be :D EU4 - Minor Multiplayer [2] - Voidian - 03-04-2019 Oda kuruldu, şifre: st EU4 - Minor Multiplayer [2] - Duman - 03-04-2019 Etkinliğin yayını için Strategyturk Twitch: https://www.twitch.tv/strategyturk/ EU4 - Minor Multiplayer [2] - Voidian - 04-04-2019 1740 Dünya Haritası
|