[Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +---- Forum: Forum Oyunları (https://forum.strategyturk.com/forum-forum-oyunlari) +---- Konu Başlığı: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu (/konu-forum-oyunu-yeni-duzenin-kurulusu) |
RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Bayoj - 06-09-2018 (06-09-2018, 20:24)Consul of Time : Führerimiz düşmedi. 2 kere suikaste uğradı. Ayrıca daha önce defalarca beyan ettiğim gibi ben hiçbirşeyden sorumlu falan değilim. Suikaste uğramasını ben bir general olarak engelleyemeyeceğime göre suçlu benim sanırım. Onca ödenek ve yetenekli ajana rağmen Hitler'i koruyamamış İstihbarat Bakanına karşı @PashaZade 'nin iddiaları doğruymuşa benziyor. RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - turkish lokum - 06-09-2018 SS lerin bilgi sızdırabileceğini düşünenler führerimizin mirasına güvenmiyor musunuz? RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Wayfear - 06-09-2018 RP dışı Arkadaşlar 5 dk şansölyelik versenize Amerika ile pazarlık yapıcam . RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - TR Ace - 06-09-2018 (06-09-2018, 20:57)turkish lokum : SS lerin bilgi sızdırabileceğini düşünenler führerimizin mirasına güvenmiyor musunuz? Führerimizin Mirası görevini eksiksiz bir şekidle yapıyor ise idi Führerimiz hayatta olurdu diyorum. RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Dreyfus - 06-09-2018 Oyun bitmeye gidiyor. :( RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - turkish lokum - 06-09-2018 @TR Ace ve @Bayoj apaçık bir darbe planlıyorlar. Bütün bakanları ve @Feldmarschal ı Berline davet ediyorum. RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Bayoj - 06-09-2018 (06-09-2018, 21:04)turkish lokum : @TR Ace ve @Bayoj apaçık bir darbe planlıyorlar. Bütün bakanları ve @Feldmarschal ı Berline davet ediyorum. Darbe planladığımız yoktur. Toplantı yapma amacımızda budur. Ki herhangi bir darbede sizin aksinize herkesi bir yere toplamaya uğraşmayız. RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - TR Ace - 06-09-2018 Hitler'in güvenliğini sağlayamayanları yanında duracağımıza tutsak aldığımız İngiliz denizcisine silah verip karşısında bekleyebiliriz. Bence eşit derecede güvenli RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Onur34 - 06-09-2018 (06-09-2018, 21:04)25itroy25 : Oyun bitmeye gidiyor. :( Birbirinizi çok yemezseniz bitmez :/ RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Dreyfus - 06-09-2018 (06-09-2018, 21:04)turkish lokum : @TR Ace ve @Bayoj apaçık bir darbe planlıyorlar. Bütün bakanları ve @Feldmarschal ı Berline davet ediyorum. Kanıt var mı ? Ona göre hareket edelim. RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - TR Ace - 06-09-2018 (06-09-2018, 21:27)25itroy25 :(06-09-2018, 21:04)turkish lokum : @TR Ace ve @Bayoj apaçık bir darbe planlıyorlar. Bütün bakanları ve @Feldmarschal ı Berline davet ediyorum. Kanıt tabiki Hitler'e yapıaln suikasti farkedemeyen Hitler'in bulunduğu Hastaneyi dahi sözde " İngilizlere" koruyamayan İstihbahrat Bakanımız. Daha büyük kanıt'a ihtiyacın mı var ? RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Dreyfus - 06-09-2018 @TR Ace ve @Bayoj a dair bir kanıt var mı demek istedim. RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Consul of Time - 06-09-2018 Tamam sıkıntı yok. RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - TR Ace - 06-09-2018 (06-09-2018, 21:58)Consul of Time : Ulan olum yeter lan. Sıkıldım yemin ediyorum. İç istihbarattan İÇ İŞLERİ BAKANI SORUMLU. FRANSIZ DİRENİŞÇİLER BENİM ALANIMA GİR-Mİ-YOOOOOOOR. BANA B** ATMAYI KESERSENİZ SEVİNİRİM. ayrıca bombalayan uçağı ingilizler yollamadı. Aramızdaki HAİNLER yolladı. Gelen geçen bana suç atıyor. Ayrıca PashaZade üzerimdeki suçlamalarını geri çekti. Dikkatinizi çekerim almanyaya yürümek üzere olan general @Bayoj Yanlış anladın galiba biz zaten iç istihbahrattan sorumlu olan arkadaşa karşı konuşuyoruz. RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Wayfear - 06-09-2018 Amerikadan dönünce KM Berlin'de ki toplantıya katılacağım . RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Faramir - 06-09-2018 KM Berlin'de ki toplantıya bende katılmayı düşünüyorum ama Cephede ne olur ne olmaz biri kalmalı.Feld ile görüşüp aramızdan birinin gitmesi daha iyi olur ayrıca şu ortamda Generalleri harcamak isteyen bir grupta var gibi ne yazık ki. RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - PashaZade - 07-09-2018 Bayoj'a bahsetmiştim. Führerin ölmesi Hitlerjugendin sonu olur diye. Artık ne reform yapacagım allah bilir. :/ RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - HulkSpider03 - 07-09-2018 C)Geri çekil-Ana Kara- RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - Faramir - 07-09-2018 @HulkSpider03 - 4. Ordu Komutanlığı Şuan geri çekilmeniz Afrikayı tamamen düşmana terk etmemiz anlamına gelir lütfen kararınızı tekrar düşünün General. RE: [Forum Oyunu] Yeni Düzenin Kuruluşu - HulkSpider03 - 07-09-2018 (07-09-2018, 01:06)Faramir : @HulkSpider03 - 4. Ordu Komutanlığı Bu kadar az birlikle benim geldiğimi bilmeden bile saldırsam en iyi süveyş en kötü Tunustan biraz sonra durdururlar bu yüzden Ana karadan milis yahut prof. ordu toplayıp devamını düşünebilirim lakin önce geri çekilmem lazım. |