![]() |
[MP] Medieval 2 - Turnuva: Eylül 2016 - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari) +--- Forum: Medieval II: Total War (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-total-war) +---- Forum: Medieval II: Multiplayer (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-multiplayer) +---- Konu Başlığı: [MP] Medieval 2 - Turnuva: Eylül 2016 (/konu-mp-medieval-2-turnuva-eylul-2016) |
RE: Medieval II - Total War Turnuvası [3] - PiriReis - 19-09-2016 ![]() **Yari finaller icin ek kurallar**
1. Ülkeler listesi * Normalde oynanamayan ülkeler yasaktır: Azteks, Timurids, Mongols ve Papal State. 2. Ordu kompozisyonu * 1 general süvari koruması. * 6 süvari (bunlardan ikisi okçu/silahşor birlikleri olabilir). * 10 piyade (bunlardan dördü okçu/silahşor birlikleri olabilir). * Toplam 17 askeri birim! 3. Maddi destek * 18.000 Florin. 4. Muharebe öncesi * Game name: Strategyturk * Password: Duman * Game Type: 'Last man Standing'. * Time Period: 'Sunrise' veya 'Night'. * Period: 'All'. * Weather: 'Clean'. * Settlement: 'No level'. * Battle time: '60 min.' 5. Muharebe sayısı * Katılımcılar 3 muharebe yapacak. * Iki muharebeyi kazanan katılımcı turu gecen taraf olur. * Katılımcı iki kez üst üste kazanırsa, son muharebeyi yapmasına gerek yok ama diger taraf kabul ederse gerçekleşebilir. 6. Muharebe sonrası * Savaş bittikten sonra savaşın sonuç görüntüsü buraya eklenmeli! * Muharebelerin özet videoları .rar yapılıp siteye yüklenmesi arzulanır ama zorunlu değildir. 7. Haritalar * Oynanacak haritalardan bir tanesi iki taraf kendi aralarında anlaşarak kullanabilir. * Oynanacak haritalar Tannenberg, Pavia veya Palm Beach. Medieval II - Total War Turnuvası [3] - PiriReis - 10-10-2016 unutmayalim RE: Medieval II - Total War Turnuvası [3] - Justicar - 10-10-2016 (10-10-2016, 22:23)PiriReis : unutmayalim Oyna o zaman. Medieval II - Total War Turnuvası [3] - Aytaç - 31-10-2016 Kusura bakmayın. Foruma girdim girdim kimse yok bende girmeyi bıraktım. Piri kardeşim steamde göremiyorum seni görsem oynayalım diycem de... Medieval II - Total War Turnuvası [3] - SatanistKesenKedi - 02-12-2016 ![]() @Justicar ile olan karşılaşmamızı oynadık ve kendisini tebrik ediyorum bayağı zorladı beni. Umarım diğer oyuncular da gerekli hassasiyeti gösterir ve karşılaşmalarını oynarlar. Medieval II - Total War Turnuvası [3] - Justicar - 02-12-2016 Tebrik ediyorum. Tahminlerimin dışında oynadı. Ama tecrübe kazanıyoruz böyle böyle. Medieval II - Total War Turnuvası [3] - PiriReis - 02-12-2016 @Aytaç ne zaman musaitsen oynayalim. RE: Medieval II - Total War Turnuvası [3] - PiriReis - 03-12-2016 Ve finale varmis olduk... @SatanistKesenKedi @Aytaç ![]() **Finaller icin ek kurallar** 1. Ülkeler listesi * Normalde oynanamayan ülkeler yasaktır: Azteks, Timurids, Mongols ve Papal State. 2. Ordu kompozisyonu * 1 general süvari koruması. * 7 süvari (bunlardan ikisi okçu/silahşor birlikleri olabilir). * 12 piyade (bunlardan dördü okçu/silahşor birlikleri olabilir). * Toplam 20 askeri birim! 3. Maddi destek * 20.000 Florin. 4. Muharebe öncesi * Game name: Strategyturk * Password: Duman * Game Type: 'Last man Standing'. * Time Period: 'Sunrise' veya 'Afternoon'. * Period: 'All'. * Weather: 'Clean'. * Settlement: 'No level'. * Battle time: '60 min.' 5. Muharebe sayısı * Katılımcılar 3 muharebe yapacak. * Iki muharebeyi kazanan katılımcı turu gecen taraf olur. * Katılımcı iki kez üst üste kazanırsa, son muharebeyi yapmasına gerek yok ama diger taraf kabul ederse gerçekleşebilir. 6. Muharebe sonrası * Savaş bittikten sonra savaşın sonuç görüntüsü buraya eklenmeli! * Muharebelerin özet videoları .rar yapılıp siteye yüklenmesi arzulanır ama zorunlu değildir. 7. Haritalar * Oynanacak haritalardan bir tanesi iki taraf kendi aralarında anlaşarak kullanabilir. * Oynanacak haritalar Tannenberg, Pavia veya Palm Beach. Medieval II - Total War Turnuvası [3] - SatanistKesenKedi - 03-12-2016 @Aytaç Hafta içi uygunum. Medieval II - Total War Turnuvası [3] - Aytaç - 03-12-2016 @SatanistKesenKedi gece 12-01 gibi olur. Medieval II - Total War Turnuvası [3] - Duman - 05-12-2016 Finali sabırsızlıkla bekliyoruz. Medieval 2 - Total War Turnuvası [3] - HulkSpider03 - 05-12-2016 Video atın. |