Strategyturk Forumları
EU4 - 1.19 "Danimarka" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv)
+--- Konu Başlığı: EU4 - 1.19 "Danimarka" Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler (/konu-bilgi-eu4-1-19-danimarka-yamasi-ekran-goruntuleri-ve-bilgiler)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 28-10-2016

Yeni resim geldi, Alpler çok iyi olmuş.

RE: EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Xepluper - 28-10-2016

Süper olmuş, şu anda eğer kabileler reforme olursa colonial conquest CB'si kalkıyor ve koloni devletimizin eline bakıyoruz.

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - GaulTurk - 29-10-2016

Şimdi sorarım Johan'a:

Ryukyu'nun Dünya Hakimiyeti yapabildiği bir abartı alternatif tarih oyununda neden Alplerde tarih boyunca savaş olmamış olsun ki?

RE: EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 29-10-2016

Yeni görsel/bilgi geldi.

RE: EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Gandalf - 29-10-2016

Genel olarak dağlar çok iyi olmuş.Bu patch baya baya iyi gözümde.

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - KTL™ Sherlock - 29-10-2016

Milan-İsviçre bölgeleri gibi aktif savaşların olduğu ( FRA  -  AUS ) bir bölgeye westeland ekleyerek bölgenin zorlaşmasını sağlamışlar. Ayrıca 1550 yada yavaş oynanmış bir Osmanlı için o bölgeleri ele geçirirken gerçek anlamda o alp dağları lojistik destek için saldıran taraf için büyük bir vakit kaybı olacağına benziyor. Norveç'e dağ eklenmesi ise güzel bir yenilik olarak görüyorum nitekim İsveç-Norveç savaşında Norveç'in orta düzeyde bir yararı olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Ledgers'ta ise diğer ülkelerin para durumlarını görememek büyük bir kayıp gibi sonuç olarak artık " Kimde para var, kime saldırıp parayı bulabilirim " gibi bi durum olmayacak. Enstitülerin ise ne şartlarda geleceğini görmek gerçekten hoş bir yenilik ve insanların artık buna göre hareket edeceğinden eminim nede olsa artık enstitüler teknoloji basmak için kilit nokta gibi kim bi teknolojiyi enstitü ülkesine gelmedi diye pahalıya basmak ister ki ? Fakat Finlandiya bölgesinde yapılan değişikliği anlamadım aydınlatırsanız sevinirim.

RE: EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 29-10-2016

Aşağıdaki resimleri karşılaştırabilirsin :

Görsel

Görsel

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - KTL™ Sherlock - 29-10-2016

Bölgenin gelişmişlik değerlerini arttırmak için atılmış güzel bir adım ayrıca oyunda ki diğer ( Orta Asya ve Rusya ) ' da ki büyük topraklarında yavaş yavaş küçültülmesi gerekli bence. Hele hele " chernigitov " gibi bi ismi bulunan orta asyada ki devasa toprağın 4'e bölünmesi bile mümkünken. Danimarka'nın tek büyük toprağını 3 e bölmek " biraz " anlamsız olmuş.

RE: EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - GaulTurk - 29-10-2016

(29-10-2016, 16:06)KTL™ Sherlock : Bölgenin gelişmişlik değerlerini arttırmak için atılmış güzel bir adım ayrıca oyunda ki diğer ( Orta Asya ve Rusya ) ' da ki büyük topraklarında yavaş yavaş küçültülmesi gerekli bence. Hele hele " chernigitov " gibi bi ismi bulunan orta asyada ki devasa toprağın 4'e bölünmesi bile mümkünken. Danimarka'nın tek büyük toprağını 3 e bölmek " biraz " anlamsız olmuş.

Katılıyorum.

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - PashaZade - 29-10-2016

Bölünmesinin sebebi, ParadoxPlazada istemişlerdiş Johandan o da tamam demişti. O yüzden bölündü. Yani önceden biliyor Plaza kullananlar.

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Lothebork - 29-10-2016

Daha iyi bölebilirlerdi.

[twitter]https://twitter.com/producerjohan/status/792416728437362689[/twitter]

Yozlaşma isyan riskini azaltacakmış, bir bağ kurabilen oldu mu?

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Mabella - 30-10-2016

Anarşiyle bağlantı kurdum ben

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - GaulTurk - 30-10-2016

Adı üstünde yozlaşma, lol. Bağlantıyı çok iyi kurdum bu arada. :xd:

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 30-10-2016

Yani devlet daha yozlaşmışsa halkı daha az mı isyana meyilli oluyor, tam tersi olması gerek.

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - GaulTurk - 30-10-2016

Canlı örneği çok uzakta değil yalnız.

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - unonimus - 30-10-2016

Ben de aynısını demiştim @Duman'a :xd: .

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - baywatch06 - 30-10-2016

Ne kaçırdım beyler

RE: EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - KTL™ Sherlock - 30-10-2016

(30-10-2016, 12:39)kralılgaz : Ne kaçırdım beyler

Ülkemizin Corruption'u ( Yozlaşması ) fazla ise ülkemizin unrest'i Corruption'a oran ile artacakmış. Örn: 100 corruption olduğu zaman ülke -20 unrest kazanacak ve isyan çıkmayacak fakat bunun tam tersi olması gerekmiyor mu deniliyor :)

EU4 - 1.19 'Danimarka' Yaması Ekran Görüntüleri ve Bilgiler - Duman - 30-10-2016

Yeni resim geldi, müttefiğinizin savaş çağrısını reddettiğinizde eksi diplomatic reputation alıyorsunuz. Ayrıca Fasta da wasteland dağlar varmış.