Strategyturk Forumları
2016 Kış Minecraft Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar)
+--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum)
+---- Forum: Oyun Etkinlikleri (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-etkinlikleri)
+---- Konu Başlığı: 2016 Kış Minecraft Etkinliği (/konu-2016-kis-minecraft-etkinligi)

Sayfalar: 1 2 3

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - Kızılderili - 31-01-2016

Yeni resimler geldi. :D

RoAd6R.jpg
Go7Lpr.jpg
qP073d.jpg
Haberler:

Kayser-i Rum hırsızlık ve yapılara zarar verme suçundan karalisteye alındı.

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - Ahrep - 31-01-2016

Kimin yapisina zarar verildi ve kimden calindi ?

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - Kızılderili - 31-01-2016

Sever açık takılıyoruz.

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - Ahrep - 31-01-2016

Server açık buyrun ekmeğimizi yiyin :D

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - GaulTurk - 31-01-2016

Bi bakalım dedik ne var ne yok, Hamachi çöktü :(

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - Kızılderili - 02-02-2016

Server açık.  Gelin. :D

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - kaan_zorba - 03-02-2016

Dünya Serverı başlıyor ...

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - Kızılderili - 03-02-2016

Gerçek dünya haritasında oynayacağız. Yani yeni bir başlangıç yaptık. Oyunda pvp olmayacak ilerde gelişince belki olabilir. İsteyen ülke ismi söyleyip katılabilir. O bölgede başlayacak söyleyen.

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - GaulTurk - 03-02-2016

Wow, geliyorum birazdan.

RE: ST Kızılderili Minecraft Server (Gerçek Dünya Haritası Geldi!) - Ahrep - 03-02-2016

Göktürk Devleti sabah geleceğim :-):-)

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - Kaiser-i Rum - 03-02-2016

(31-01-2016, 10:18)Kızılderili : Haberler:

EU4 MP'de savunma savaşına gelmesem böyle ceza almam. 1- Ahrep'in evine girip idare edecek demir aldım. Adam da bol. Sonra geri koyacaktım. Bir de havuç felan vardı galiba yemeklik. Onlardan aldım. 2- Yapılara zarar vermedim. Hem Ahrep'in evinden aldıklarımı da düşürdüm sen öldürünce. Elmasları yine 0'dan buldum yani.

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - Ahrep - 03-02-2016

(03-02-2016, 02:42)Kaiser-i Rum :
(31-01-2016, 10:18)Kızılderili : Haberler:

EU4 MP'de savunma savaşına gelmesem böyle ceza almam. 1- Ahrep'in evine girip idare edecek demir aldım. Adam da bol. Sonra geri koyacaktım. Bir de havuç felan vardı galiba yemeklik. Onlardan aldım. 2- Yapılara zarar vermedim. Hem Ahrep'in evinden aldıklarımı da düşürdüm sen öldürünce. Elmasları yine 0'dan buldum yani.

İyi de ben sana mı çalışıyorum  :) 1- Evin kapısında kocaman izinsiz giriş yasak yazıyo 2- Keşke alıyorum deseydin

RE: ST Kızılderili Minecraft Server (Gerçek Dünya Haritası Geldi!) - Halepli - 03-02-2016

(03-02-2016, 02:06)Ahrep : Göktürk Devleti sabah geleceğim :-):-)

Asya bende gardaş daha doğuya gidersin sen.Asya tabelasının yanıan evimi yapıyorum :D

RE: ST Kızılderili Minecraft Server (Gerçek Dünya Haritası Geldi!) - Kızılderili - 03-02-2016

@GaulTurk
@Karahamo
@Ahrep

Dünya haritası formatından memnunmusunuz yoksa başka fortmatta bir server mi açayım. ?

Fikriniz varsa belirtin.

RE: ST Kızılderili Minecraft Server (Gerçek Dünya Haritası Geldi!) - GaulTurk - 03-02-2016

Oyunda da söyledim, mantıklı değil. Herkesin bir tarafa dağılmadığı beraber oynanılan bir harita ile oynamak mantıklı olur. Harita bol, bu bi survival adası da olabilir, diğer RPG haritaları da olabilir. Oynamayalı çok oldu, sana kalmış seçmek :D

RE: ST Kızılderili Minecraft Server (Gerçek Dünya Haritası Geldi!) - Ahrep - 03-02-2016

Bence bi saat belirleyelim öyle oynayalım takımlı olabilir. Single den bir farkı kalmıyor dünya haritasının

RE: ST Kızılderili Minecraft Server - Kızılderili - 28-04-2016

@Ahrep

WkdRXY.jpg

Bu resim kalmış. :D