Harita Oyunu: Büyük Kuzey Savaşı - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +---- Forum: Forum Oyunları (https://forum.strategyturk.com/forum-forum-oyunlari) +---- Konu Başlığı: Harita Oyunu: Büyük Kuzey Savaşı (/konu-harita-oyunu-buyuk-kuzey-savasi) |
Büyük Kuzey Savaşı - İlKeR - 03-02-2017 Oyundan Ayrılıyorum Büyük Kuzey Savaşı - PashaZade - 04-02-2017 Birazdan tur gelir @İlker almanca sınavım olduğu için ertelemek zorunda kalmıştım. Eğer oynamak istiyorsan hala oynayabilirsin. Büyük Kuzey Savaşı - PashaZade - 04-02-2017 3. Tur başlangıcı :
İsveç = 425 gelişmişlik
Osmanlı = 600 gelşmişlik
Rusya = 600 Gelişmişlik
Lehistan = 250 gelişmişlik
İsveç Estonya'yı kaybetti. (lehistan)
Lehistan Kiev'i kaybetti. (osmanlı)
Oyun haritası :
Büyük Kuzey Savaşı - İlKeR - 04-02-2017 Pekala ozaman oyundan ayrilmiyorum Lithuania ve Galicia da asker üretimi yapıyorum Diğer tüm şehirlerde gelismislik Büyük Kuzey Savaşı - ZenderX - 04-02-2017 Benim Kırımda 10 kişi değil 5 olması lazım diye biliyorum. :D Ayrıca geçen tur Trakya'ya gelen birimi Kırım'a taşımadım. Orda da 3 olması gerek. Onun dışında turu oynayayım. Bursa ve Trakya'yı geliştiriyorum. Kiev asker Kırım-Trakya-Bosna-Selanik-Bursa-Konya gelişmişlik puanı Büyük Kuzey Savaşı - PashaZade - 05-02-2017 4. tur başlangıcı
lehistan 650 gelişmişlik
osmanlı 900 gelişmşlik
rusya 900 gelişmişlik
isveç 425 gelişmşlik
Lehistan Kievi geri aldı
tur salı gün akşama kadar en geç bitecek
Büyük Kuzey Savaşı - ZenderX - 05-02-2017 Trakya'yı 3 kere geliştiriyorum. Bosna-Trakya-Selanik-Bursa-Konya Gelişmişlik Kırım- Asker Büyük Kuzey Savaşı - İlKeR - 05-02-2017 Lithuania ve Warsaw'a 300 gelişmişlik puanıyla bir kare daha inşa ediyorum Galicia,Kiev,Lithuania Asker Diğer vilayetler gelişmişlik Büyük Kuzey Savaşı - PashaZade - 05-02-2017 5. tur başlangıcı
osmanlı 1100 gelişmişlik
rusya 900 gelişmişlik
lehistan 550 gelişmişlik
isveç 475 gelişmişlik
arkadaşlar bence biraz pasifolun yoksa ne lehistan da ne de osmanlı da asker kalmayacak :D
Büyük Kuzey Savaşı - İlKeR - 05-02-2017 Bu rusya ve İsveç ne olucak Warsaw ve Lithuania ya 2 asker Galicia ve Kiev bir asker Diğer şehirlere gelişmişlik Warsaw ve Lithuania ya 2 asker Galicia ve Kiev bir asker Diğer şehirlere gelişmişlik Büyük Kuzey Savaşı - ZenderX - 05-02-2017 Kırım'ı 3 kere geliştiriyorum. Kırım Trakya - asker (Sanırım 5 asker Trakya'ya 4 asker Kırım'a geliyor bu şekilde xD ) Bosna Selanik Bursa Konya - Gelişmişlik Büyük Kuzey Savaşı - PashaZade - 07-02-2017 Rusya 1300 gelişmişlik
Lehistan 900 gelişmişlik
Osmanlı 800 gelişmişlik
İsveç 200 gelişmişlik
Osmanlı Kırımı kaybetti.
5. tur sonu istatistikleri
asker sıralaması :
1-)İsveç (23)
2-) Rusya (21)
3-)Lehistan (19)
4-)Osmanlı (17)
şehir sayısı sıralaması :
1-)Rusya (8)
2-)Lehistan (7)
3-)Osmanlı (5)
4-) İsveç (4)
şehir gelişmişliği sıralaması :
1-)Rusya (16)
2-)Osmanlı (14)
3-)Lehistan (9)
4-)İsveç (6)
Büyük Kuzey Savaşı - ZenderX - 07-02-2017 Trakya'yı 2 kere daha geliştiriyorum madem :D Trakya - Asker Diğerleri - Gelişmişlik. Büyük Kuzey Savaşı - Aytaç - 07-02-2017 Trakya neden 8 level? Kırım neden 1 level? Trakya da nasıl 13 asker var aydınlatırmısın beni @PashaZade :D Büyük Kuzey Savaşı - ZenderX - 07-02-2017 Tur önceliği var. Ben söylemeden önce almışsın şehri. Turum boşa geçmesin diye doğaçlama yapmış :D Büyük Kuzey Savaşı - PashaZade - 07-02-2017 O tur bastigi asker ve şehir şeyleri İstanbul'a gitti. En yakın şehre gider. Sen kaybetseydin eğer herhangi bir şehir sana da vermek zorundayız. O kırımı geliştirmek yerine otomatik İstanbul gelişiyor yani o tur. He eğer aldığın şehrin seviyesi birden fazla olsaydı o zaman o seviyenin hepsi senin olurdu. Yani karelerin sayısında bir fark olmuyor. Büyük Kuzey Savaşı - İlKeR - 07-02-2017 Tum sehirler gelişmişlik Büyük Kuzey Savaşı - PashaZade - 07-02-2017 Arkadaşlar Trakya'ya 13 asker yazmışım 9 olacak o. Bu yüzden @ZenderX isterse turunu tekrardan oynayabilir. Büyük Kuzey Savaşı - ZenderX - 07-02-2017 Aynen devam ya sorun yok. Büyük Kuzey Savaşı - PashaZade - 07-02-2017 @İlker turunu oynadıgı anda devam edebiliriz. Bu arada arkadaşlar, ittifaklar kendi aralarında görüşme yapsın. Mesela Rusya Kırım'ı alarak Lehistan'nın Osmanlı'ya doğru olan önünü kesti. Aynı şekilde zaten St.PetersburgRusya'da oldugundan İsveç ana karasına da çıkamaz bu yüzden aksiyondan uzak. Bunu engellemek için bir sonraki tur oyunculara bir seçenek sunacağım. |