Strategyturk Forumları
EU4 - İmparatorluklarınız - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv)
+--- Konu Başlığı: EU4 - İmparatorluklarınız (/konu-eu4-imparatorluklariniz)

RE: EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Muhafız - 27-02-2016

(27-02-2016, 21:12)Royal Guard : @"total warcı" (yoksa bannerlord mu demeliyim -_- ) bedavadan almışsın toprakları :D

emeğimle aldım ben polonya ve Litvanya'yı. eşit sayıda ordumuz vardı fakat moralimiz yüksekti. ne yazık ki Bohemya pu görevi ve king burgundy dies gelmedi

RE: EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Blackwhist - 28-02-2016

Savaş dediğin böyle olacak abi her taraf kan revan içinde olacak :D

#removekebab

g85M6R.jpg

RE: EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Halepli - 28-02-2016

3.Macar savaşının sonun avusturya'nın fransayal birbirini yediği bu dönemde Viyana'yı renklerimize bağladık.İyi koalisyon yedik ama olsun.Batılılaşmalımıyım? Ne tarafa genişleyeyim?

qMYOZB.pngMpEA3k.png[url=http://hizliresim.com/QBAOov]QBAOov.png[url=http://hizliresim.com/XkvRr0]XkvRr0.png[/url][/url]

EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - GaulTurk - 28-02-2016

Tabii ki de bir an önce batılılaşmalısın. Birazcık Moskova'ya dokundur.

RE: EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Halepli - 28-02-2016

(28-02-2016, 13:19)GaulTurk : Tabii ki de bir an önce batılılaşmalısın. Birazcık Moskova'ya dokundur.

Bu koalisyon nasıl dağılır ::Doalisyon dağıldıktan sonra kuzey kafkasyay yardırıp türkistanla birleşip ruslara dalıcam litvanya da yanımda.

EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Menars - 28-02-2016

Better relations diye bir şey var o fazla olunca daha hızlı azalıyor.Advisordan falan al birde influance idean varsa aldığın topraklar daha az AE´li geliyor.

EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Royal Guard - 28-02-2016

Koalisyon rahat durursan kendiliğinden dağılır.
Durmazsan hepsi sana girer :D

(27-02-2016, 23:20)Total Warcı :
(27-02-2016, 21:12)Royal Guard : @"total warcı" (yoksa bannerlord mu demeliyim -_- ) bedavadan almışsın toprakları :D

emeğimle aldım ben polonya ve Litvanya'yı. eşit sayıda ordumuz vardı fakat moralimiz yüksekti. ne yazık ki Bohemya pu görevi ve king burgundy dies gelmedi

o vassalları PU yaparak aldın sandım tarihin balı sana denk gelmiş sandım kendin vassallaştırdıysan o ayrı :D

Sabah girdiğimde @Duman ın attığı Florryworry'e ait olan videodaki exploiti yapayım dedim sonuç ortada;

Zirvedeyken oyunu bırakayım varsın gitsin gerisini ironman lobisi başkanı @Fire düşünsün :D

9o4nRN.png

RE: EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Redtay - 28-02-2016

House Of Rurikovich

ZkD8ja.jpg

Rus Çarlığı
Avusturya Arşidüklüğü/Macaristan Krallığı
Mazovia Düklüğü
Ermenistan Krallığı
Bohemya Krallığı

R.I.P Habspurg

RE: EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Muhafız - 28-02-2016

(28-02-2016, 18:43)Blackwhist : Sabah girdiğimde @Duman ın attığı Florryworry'e ait olan videodaki exploiti yapayım dedim sonuç ortada;

Zirvedeyken oyunu bırakayım varsın gitsin gerisini ironman lobisi başkanı @Fire düşünsün :D

9o4nRN.png
bu exploitler nasıl yapılıyor tam olarak

EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Royal Guard - 28-02-2016

@Blackwhist bu koyduğun campaign gerçek olamaz heralde ?
sağ alttaki başarım kazanımları ironman diyor ama bunun yapılması imkansızdan daha imkansız değilmi :D

O değil de Afro-Avrasya ne zamanda beri Europe oldu.

geç olsa hre kuruldu. aslında 1600 lerde kurmak işten bile değildi. deneyimsizliğime verin. hedefllerim neler olmalı?

nMgGjM.jpg

EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - GamerGenc - 28-02-2016

Kuzey Fransa'yı da alırsan Nazi mod on :D

EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Duman - 28-02-2016

Moskova'yı personal union yaparsan oyunu büyük oranda kazanmış olursun. Bence sondan bir önceki reformu geçirmemeliydin bu kadar hızlıca, o vassallara Avrupa'nın tamamı verilebilirdi. Son reform ile o vassallar kendi coreladıkları o topraklarla birlikte inherit edilirdi.

(28-02-2016, 21:01)Royal Guard : @Blackwhist bu koyduğun campaign gerçek olamaz heralde ?
sağ alttaki başarım kazanımları ironman diyor ama bunun yapılması imkansızdan daha imkansız değilmi :D

İlginç Görüntüler konusunda nasıl yapıldığı görülebilir.

(28-02-2016, 21:09)GaulTurk : O değil de Afro-Avrasya ne zamanda beri Europe oldu.

En büyük super-region

(28-02-2016, 22:26)Duman : Moskova'yı personal union yaparsan oyunu büyük oranda kazanmış olursun. Bence sondan bir önceki reformu geçirmemeliydin bu kadar hızlıca, o vassallara Avrupa'nın tamamı verilebilirdi. Son reform ile o vassallar kendi coreladıkları o topraklarla birlikte inherit edilirdi.

(28-02-2016, 21:01)Royal Guard : @Blackwhist bu koyduğun campaign gerçek olamaz heralde ?

İlginç Görüntüler konusunda nasıl yapıldığı görülebilir.

(28-02-2016, 21:09)GaulTurk : O değil de Afro-Avrasya ne zamanda beri Europe oldu.

En büyük super-region

hakikaten son reformda vassallar ne kadar büyük olursa olsun dip puanı harcanmıyordu değil mi  :')  :')
vassal inheirt edilirken oyun hata verecek sandım. clouda kaydederken oyun 25 senede bir runtime error hatası veriyor. locale kaydedip oynarken save 0 kb yazıyor bu yüzden hep yedeklemek durumundayım. bunun çözümü yok mudur?

Şunu yaparken parmaklarım kas yaptı yaz komutları yaz dur ohoooo siz siz olun uğraşmayın ben sizin için denedim ;P

Edit : Toplamda %14500 civarı Overextension var o ss de :D

RE: EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Menars - 28-02-2016

ZkV1ma.jpg
Kamchadals ile Tengri Japon İmparatorluğu Kurarken.
Oyuna 1356´da başladım.Başlarda hiç bir şey yapamasamda çok borç yapsamda bugünleri görebildim.

RE: EU4 - İmparatorlugunuzu Paylaşın! - Blackwhist - 05-03-2016

Evet beyler can sıkıntısından ne yapayım diye düşünürken bir anda şöyle bir durum oluştu.. Tamam vurmayın :D

The Purple Phoenix Shall Arise Once More

rM8GJV.jpg

Tabii ki Ironman..

LAgjDb.jpg

Katolik kilisesiymiş.. Yok öyle bir şey

21NpOO.jpg