![]() |
EU4 - İlginç Görüntüler - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +--- Konu Başlığı: EU4 - İlginç Görüntüler (/konu-onemli-eu4-ilginc-goruntuler) |
EU4 - İlginç Görüntüler - Aeschyli - 17-12-2016 ![]() RE: EU4 - İlginç Görüntüler - Duman - 23-12-2016 ![]() Yağmur ormanlarından gelen matbaa, tabi orman bol. EU4 - İlginç Görüntüler - Fire - 23-12-2016 ![]() İşte aradığım devrim RE: EU4 - İlginç Görüntüler - Blackwhist - 24-12-2016 Fetişist devrim EU4 - İlginç Görüntüler - PashaZade - 24-12-2016 ![]() Taş olan Jagelyonlar :/ :fpalm: ![]() Osmanlı'nın basında artık Cusco'lular var. :/ Bu nedir ya resmen rezalet allahım. Bug olur da bu kadarı mı olur ! @Blackwhist @GaulTurk EU4 - İlginç Görüntüler - GaulTurk - 24-12-2016 Osmanlı R.I.P ![]() EU4 - İlginç Görüntüler - PashaZade - 24-12-2016 Oglunun Osmanoglu olması daha fena. Hem de Osman Osmanoglu :/ EU4 - İlginç Görüntüler - Aeschyli - 28-12-2016 Temmuz 2016 mp'sinde bizzat başıma gelen (temsili) @Furkovic @Leon @WesternFront @Redtay RE: EU4 - İlginç Görüntüler - Menars - 30-12-2016 ![]() Galiba event yanlış kişiye gitti. ![]() RE: EU4 - İlginç Görüntüler - Menars - 30-12-2016 ![]() 2013 yılında Europa... Hiç ilginç değil.Devamında o isyanlar bütün avrupaya yayıldı. ![]() EU4 - İlginç Görüntüler - PashaZade - 30-12-2016 Herhalde Kastınız 2023'tür @Menars ? :P Zira aklımızda çıkmıyor malum. RE: EU4 - İlginç Görüntüler - Royal Guard - 30-12-2016 Granada ile başlayayım belki şansım yaver gider dedim. Tlemcen (Fas ile Tlemcen müttefik) rival ekledi.Dolayısıyla baş müttefiğim Fas beni dostluktan çıkardı. Bende direk casus belli olmadan ayrıca aramızda truce varken kastilyaya savaş açtım.AE aşırı yükseldiği için avrupa koalisyon kurdu tabi.Koalisyonada savaş açtım. Ve sonuç olarak ilginç olmasa da rahatlatıcı bir görüntü çıktı :D ![]() EU4 - İlginç Görüntüler - GaulTurk - 30-12-2016 Granada ile Teutonic Order'ı koalisyona sokmak da bir başarı tebrik ederim ![]() EU4 - İlginç Görüntüler - Royal Guard - 31-12-2016 Koalisyona girmemiş olarak görünen hollanda,litvanya gibi bölgelerde vassal oldukları için öyle görünüyor yoksa onlarda girebilecek seviyeye gelmişti :D EU4 - İlginç Görüntüler - Führer - 02-01-2017 Ragusa bile koalisyona girmiş sanırım. EU4 - İlginç Görüntüler - ragnarl7 - 03-01-2017 Türkleri endonezyada görmek şaşırttı açıkçası ![]() RE: EU4 - İlginç Görüntüler - Sezar - 06-01-2017 Atilla`nin donusu adli calismam Daha evvel hic gormemistim hep katolikler kazanirdi yada savas cikmazdi katolikler otomatik kazanirdi. Ilk defa boyle bir Iraq goruyorum Theodora ![]() Italya`ya tasinmaya karar veren Macaristan Ilk defa AI`nin Manchu`yu kurdugunu goruyorum. Amerika,mazlumlarin diyari. Memlukler,endonezya`da Bazen isler umuldugu gibi gitmez. Burgonya`nin bizim nerede oldugumuzdan haberi yok anlasilan? EU4 - İlginç Görüntüler - GaulTurk - 06-01-2017 Son resimdeki olay anlam veremediğim şeylerden biri. Bi Eskimoların geçiş hakkı istemediği kalıyordu ![]() EU4 - İlginç Görüntüler - Aeschyli - 07-01-2017 ![]() Prenses çok taş heralde :D RE: EU4 - İlginç Görüntüler - Hammurabi - 08-01-2017 ![]() |