Strategyturk Forumları
Hearthstone - Bilgi Oyunu - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Blizzard Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-blizzard-forumlari)
+--- Forum: Hearthstone (https://forum.strategyturk.com/forum-hearthstone)
+--- Konu Başlığı: Hearthstone - Bilgi Oyunu (/konu-onemli-hearthstone-bilgi-oyunu)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Hearthstone - Bilgi Oyunu - Hammurabi - 18-03-2017

(18-03-2017, 14:25)TR Ace :
(18-03-2017, 14:23)Hammurabi : Hangi kart çekildiğinde draw sayılmayıp ardından bir kart daha çekilir?

Benim bildiğim bir tane var ama daha fazla vardı sanki

Beneath The Grounddan gelen ambush kartını çektiğindeki gibi yeniden draw yapmanı sağlayan kartları mı diyorsun.Onlarda draw sayılıyor aslındada sen oynayabil diye bir draw veriyorlar.Birde eski legendry minion vardı karşıdakinin destesine ancient mine koyan.(Ayrıca kendi destene mayın koyan 7 ye 4 var )

Onlar draw sayılmıyor diye hatırlıyordum. Ama cevabın doğrudur sorabilirsin

Hearthstone - Bilgi Oyunu - TR Ace - 18-03-2017

O zaman Hearthstonedaki ilk OTK kombosu hangi sınıfla nasıl yapılmıştır.Bir ara baya popülerdi sonra acımasızca nerf yedi OTK kombosundaki kartlar...

Hearthstone - Bilgi Oyunu - Hammurabi - 18-03-2017

Leeroy jenkins-overwhelming-Faceless manipulator doğru değil de söylemiş olalım

Hearthstone - Bilgi Oyunu - TR Ace - 18-03-2017

(18-03-2017, 15:14)Hammurabi : Leeroy jenkins-overwhelming-Faceless manipulator doğru değil de söylemiş olalım

Warlocklar hayla kullanıyor can sıkıcı comboyu :( ama evet değil doğru

Hearthstone - Bilgi Oyunu - ZenderX - 19-03-2017

@TR Ace bilen çıkmayacak galiba, cevabı söyleyebilirsin :)

Hearthstone - Bilgi Oyunu - TR Ace - 19-03-2017

(19-03-2017, 13:57)ZenderX : @TR Ace bilen çıkmayacak galiba, cevabı söyleyebilirsin :)

Hunter ile yapılıyordu combo eski Unleash The Hounds+TimberWolf +Starving Bizzarddı galiba (tamamen uydurmuş olabilirim şu şuan 5 mana 3 e 2 olan eskiden 2 mana olan kart) 2014 ün başlarıdna felan oynanıyordu.

Soruyu kolay bir şeye değiştirelim o zaman Hangi silence spell'i rakip minyonlara atılmaz.

Hearthstone - Bilgi Oyunu - Hammurabi - 19-03-2017

Purify :D İyi dalgası geçildi bu kartın

Hearthstone - Bilgi Oyunu - TR Ace - 19-03-2017

(19-03-2017, 14:38)Hammurabi : Purify :D İyi dalgası geçildi bu kartın

Yeap hatta bir adventure'ın class challengeında destesi vardı geçen gün açmıştım :d .

Karazhan'ın ilk winginde priest challengeda var :D Gördüğümde gülmüştüm.

Soru aklıma gelince soracağım

Hangi setin adı değiştirilmiştir?

Cevap Classic olacaktı adı Expert'ken Classic olarak değiştirilmiş. Sorusu olan sorabilir

Hearthstone - Bilgi Oyunu - ZenderX - 19-03-2017

Ben sorayım, masanızda 7 tane Malygos varsa, tek hedefe en fazla damage'i hangi spell ile vurabilirsiniz ?

Hearthstone - Bilgi Oyunu - Duman - 20-03-2017

Arcane Blast

Hearthstone - Bilgi Oyunu - Kher - 20-03-2017

Kaan böyle basit sorular sorma lütfen :smiling:

Hearthstone - Bilgi Oyunu - ZenderX - 22-03-2017

@Duman doğru yazma gereği duymadım Cpt.MacMillan'ın yorumundan sonra. Cevap doğru, sorabilirsin.

Hearthstone - Bilgi Oyunu - Duman - 22-03-2017

Oyunda bonus olarak spell damage vermeyen tek Kobold kartı hangisidir?

Hearthstone - Bilgi Oyunu - Duman - 02-04-2017

Bilen olmamış.

Yaptığımız kart tanıtımlarından Dirty Rat'ın konusunda "bu kart spell damage vermeyen ilk ve tek Kobold kartıdır" şeklinde bir ibare vardı.
https://forum.strategyturk.com/konu-hearthstone-dirty-rat

Başkası sorabilir.

Hearthstone - Bilgi Oyunu - TR Ace - 03-04-2017

Bende konuya ne oldu diyordum görmeyince son mesajlarda hiç :D

Bir paladin hangi 2 minyonla kendine 30 dan fazla sürekli hasar vurabilir ? Bu 2 minyondan birisi Paladin Legendary'si

Hearthstone - Bilgi Oyunu - ZenderX - 03-04-2017

Auchenai Soulpriest ile Wickerflame Burnbristle olabilir mi ? Mistress of Pain de oluşan paradoxun aynısı gibi ?

Hearthstone - Bilgi Oyunu - TR Ace - 03-04-2017

(03-04-2017, 12:14)ZenderX : Auchenai Soulpriest ile Wickerflame Burnbristle olabilir mi ? Mistress of Pain de oluşan paradoxun aynısı gibi ?

Evet -ye düşse bile paladinin canı devam ediyor birde concede atması lazım :D . (-6da concede atıyordu adam videoda)