[HS] Medieval 2 - Imperial Hotseat - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari) +--- Forum: Medieval II: Total War (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-total-war) +---- Forum: Medieval II: Hotseat (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-hotseat) +---- Konu Başlığı: [HS] Medieval 2 - Imperial Hotseat (/konu-hs-medieval-2-imperial-hotseat) |
RE: Imperial Hotseat - Duman - 19-10-2015 Yarın ülke dağıtımlarına başlayacağız. Ülke yazmamış oyuncular yarına kadar ülke yazsın. RE: Imperial Hotseat - Tyler - 20-10-2015 cihat ve haçlı seferleriyle ilgili bazı düzensizlikler var oyunda. (kaldırabliriz. ya da sadece ai nin açtığı sefere katılabilir ve açtığı şehre gitmek şartıyla serbest bırakabiliriz.) uzun süreli müttefikliklere izin vermeyebiliriz. bir de ülkeler şunlardır diyelim. ona göre seçime geçelim bir an evvel. sayıyı da düşürebiliriz. son günlerde yazılan yorum sayısına bakarsak, katılırım diyen arkadaşlardan, oyunu takip edemeyecek olanlar var gibi. bir yoklama yapabiliriz. katılıcam diyenler tekrar 3 ülke seçimini yazsın benim seçimim 1.ingiltere 2. fransa 3. emeviler 4. holy roman RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Raijin - 20-10-2015 cihad ve haçlı seferlerinin olmadıgı oyun zevksiz olur, oyunu dengeleyeici seferler. Cihad erken donemde müslümanların piayade olarak zayıflıgını bir nebze olsun kapatıyor. Haçlı zor ilan ediliyor ama gücü cihaddan cok daha fazla askeri kalite olarak. AI a bırakırsak oyunun kaderini AI a bırakmak gibi olur buda istemediğimiz birşey. TWT forumlarında belirlemiş oldugumuz cihad ve haçlı kuralları mevcut dilerseniz buradan paylaşabilirim. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Duman - 20-10-2015 Herkes benzer ülkeleri yazdığı için ülkeleri kurayla vermeye karar verdim. Kurayı bu akşam çekeceğim. Kura sonrası isteyen oyuncular aralarında anlaşarak ülke değişimi yapabilir. Ülke değişimi yapan oyuncular bu konuya bunu bildirmelidir. Açıkcası Jihad ve Crusade olayının oyuna renk kattığını düşünüyorum, ancak kullanımı konusunda belli kısıtlamalar koymalıyız. (millet kafasına göre ilan edememeli) RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Raijin - 20-10-2015 (20-10-2015, 14:03)Duman : Herkes benzer ülkeleri yazdığı için ülkeleri kurayla vermeye karar verdim. Kurayı bu akşam çekeceğim. Kura sonrası isteyen oyuncular aralarında anlaşarak ülke değişimi yapabilir. Ülke değişimi yapan oyuncular bu konuya bunu bildirmelidir. özeline mesaj gönderiyorum şimdi kontrol edersen görebilirsin. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - PiriReis - 20-10-2015 Ben hacli ve cihad isini karsiyim, oyunu fazlasiyla etkiliyor ve oyuncular kotu anlaminda kullanbilirler :p RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - BenPembe - 20-10-2015 spy ve assassine sınır şart. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Kızılderili - 20-10-2015 (20-10-2015, 15:27)Raijin Katılıyorum. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Duman - 20-10-2015 Ülkeler list randomizer ile karıştırıldı.
RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Vivec - 20-10-2015 Ben de yazmıştım ama beni atladınız galiba. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Duman - 20-10-2015 Ülke yazdığını görmemiş olabilirim. Şu ülkelerden istediğini seçebilirsin Macaristan, Danimarka, Portekiz, Rusya, Bizans, İskoçya. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Raijin - 20-10-2015 oo fransa alırım bi dal :)) hayırlı olsun. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Vivec - 20-10-2015 Peki, Macaristan. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - BenPembe - 20-10-2015 Kusura bakmayın ben de katılmayacağım. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Duman - 20-10-2015 (20-10-2015, 22:14)Vivec : Peki, Macaristan. BenPembe'nin ülkesi olan İspanya'yı devralabilirsin. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Vivec - 20-10-2015 Tamam fark etmez, yalnız dediğim gibi Perşembe akşamı oynayabileceğim, oyun dizüstü bilgisayarımda yok şu an. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Merco - 20-10-2015 Noldu önceki hotseat iptal mi oldu ? mısır değil miyim ? Benim adım neden yazmıyor ? RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Duman - 20-10-2015 (20-10-2015, 23:01)Merco : Noldu önceki hotseat iptal mi oldu ? mısır değil miyim ? Benim adım neden yazmıyor ? Senin Mısır olduğun hotseat diğer hotseat. Ülke yazmamış veya kura talep etmemiş kişileri eklemedim list randomizer'a, yukarıda Vivec için yazdığım listeden ülke seçebilirsin. RE: M2TW : Hotseat Ekim 1 [Genel Konu] - Merco - 20-10-2015 İskoçya RE: M2TW : Imperial Hotseat [Genel Konu] - PiriReis - 21-10-2015 Rusya, sicilya, macaristan, danimarka, portekiz, bizans dururken Iskocaya gecmek de ne loo? |