[MOD] Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması (İptal Edildi) - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Crusader Kings II (https://forum.strategyturk.com/forum-crusader-kings-ii) +---- Forum: CK2: Modlar (https://forum.strategyturk.com/forum-ck2-modlar) +---- Konu Başlığı: [MOD] Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması (İptal Edildi) (/konu-mod-crusader-kings-2-yeni-turkce-yama-calismasi-iptal-edildi) |
Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - turkish_yamacı - 29-10-2019 (28-10-2019, 22:44)seggas :Yama linki güncellenmiştir.(28-10-2019, 22:32)turkish_yamacı : Yama gücellenmiştir. Birçok event türkçeleştirilmiştir. Yama linkte...link kırık ben de Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - SadeceStrateji - 29-10-2019 Yamada güncelleme oldu mu? Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - gokay0035 - 29-10-2019 güncel mi yama Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - FromNight - 29-10-2019 Eline sağlık gerçekten büyük emeğin var. Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - turkish_yamacı - 30-10-2019 Yama günceldir. Güncelleme gelmeye devam edecektir. Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - gokay0035 - 30-10-2019 cok saol Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - turkish_yamacı - 30-10-2019 Tr yama ile oynayan dostlarıma soruyorum: Tr yama'nın anlaşılabilirliği iyimi? Beğendinizmi? Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - BigUnicorn - 30-10-2019 (30-10-2019, 13:55)turkish_yamacı : Tr yama ile oynayan dostlarıma soruyorum: Tr yama'nın anlaşılabilirliği iyimi? Beğendinizmi? Kurdum iyi gibi ama bi zaman sonra kapattım normal oynuyorum Ben eventler için indirmiştim Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - FromNight - 03-11-2019 Bügün firsat bulup yamayi inceledim oyundan atma sorunu var yamanin belli bir sure sonra oyundan atiyor ama modsuzken bu hata olmuyor. Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - turkish_yamacı - 04-11-2019 (03-11-2019, 17:35)FromNight : Bügün firsat bulup yamayi inceledim oyundan atma sorunu var yamanin belli bir sure sonra oyundan atiyor ama modsuzken bu hata olmuyor.Bende kurduğum yama ile oynuyorum lakin hiçbir sorun yok. 3.2.1 sürümünü kullandığına eminmisin. Yada yamayı yanlış kurmuşta olabilirsin. Bunları denedikten sonra tekrar iletişime geçebilirmisin. Arkadaşlar Oyunu başlattığınızda hiçbir tuşa dokunmayın. O zaman hata vermez. Bu başlngıçtan beri olan bir sorun. Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - FromNight - 04-11-2019 Oyunun suan guncel surumu 3.3 yama suan geri kalmis son surumle uyumlu degil Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - turkish_yamacı - 04-11-2019 Son sürümden haberim yoktıu. Birkaç tahminim var neden olduğu hakkında çözüp. Linki yenilerim. Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - turkish_yamacı - 05-11-2019 LİNK YENİLENMİŞTİR. İyi oyunlar Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - FromNight - 07-11-2019 Sorun devam ediyor sorun karwkter portre ekranina mause ile unvanlar kismina gelince unvanlari gezerken kapatiyor.Tiklamadan gezerken yani traitlerin altindaki unvanlarin altina mause ile sira ile gezerken kapatiyor.Özellikle Hak iddasi olan yere gelince direk atiyor oyundan. Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - aspirin007 - 08-11-2019 Sorunun aynısı bende de var neden kaynaklandığını bulamadım. Oyun arkadaşın dediği gibi kapanıyor oyun esnasında ne yapılması gerektiğini bilen birisi var mı acaba ? (05-11-2019, 00:16)turkish_yamacı : LİNK YENİLENMİŞTİR. Hatalar giderilmiştir. İyi oyunlarSorunun aynısı bende de var neden kaynaklandığını bulamadım. Oyun arkadaşın dediği gibi kapanıyor oyun esnasında ne yapılması gerektiğini bilen birisi var mı acaba ? Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - turkish_yamacı - 09-11-2019 Sorun en yakın zamanda çözülecek. Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - aspirin007 - 09-11-2019 vallah yamalı yamasız denedim ama aynı şekilde oyun dan atıyor.win10 kullanıyorum neden olduğunu bulamadım. Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - BigUnicorn - 09-11-2019 (09-11-2019, 12:10)paceazlet : vallah yamalı yamasız denedim ama aynı şekilde oyun dan atıyor.win10 kullanıyorum neden olduğunu bulamadım.Oyuna girince yükleme ekranında mı atıyor Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - turkish_yamacı - 09-11-2019 (09-11-2019, 12:10)paceazlet : vallah yamalı yamasız denedim ama aynı şekilde oyun dan atıyor.win10 kullanıyorum neden olduğunu bulamadım.Yamasız oyundan atmaması lazım oyun başlarken hiç bir yere tıklama anam menü açıldığında tıkla yoksa hata verir. Ayrıca sorunu çözdüm güncelleme yapacağım. Oyunu daha önce çevirmeye çalışan kişini hatası sembolleri yanlış atamış. Bunlar düzeltildi yakında güncelleyeceğim. Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - turkish_yamacı - 09-11-2019 Link Yenilenmiştir... Hatalar Giderilmiştir. İyi Oyunlar |