Strategyturk Forumları
[HS] Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari)
+--- Forum: Medieval II: Total War (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-total-war)
+---- Forum: Medieval II: Hotseat (https://forum.strategyturk.com/forum-medieval-ii-hotseat)
+---- Konu Başlığı: [HS] Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) (/konu-hs-medieval-2-kingdoms-of-heaven-hotseat-retrofit)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - turkish lokum - 25-06-2017

Tamam o zmn :)
Bu arada hayırlı bayramlar

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Aytaç - 25-06-2017

Arkadaşlar mısırı alan arkadaş modda sorun yaşadığından ayrıldı. Mısıra geçmek isteyen geçebilir yoksa AI devredilecek.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - GaulTurk - 25-06-2017

@Sübaşı

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Royal Guard - 25-06-2017

@GaulTurk ilk turumu oynadım artık ufak tefek diplomatik hareketlerde bulundum şimdi sil baştan yapmayayım :D

Olsun sen Mısır geç HRE AI olsun Steammocking

4 bir yanı düşmanla sarılı canım memleketi kurda kuşa yem ettirdi dedirtmem :D

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - turkish lokum - 25-06-2017

HRE dursun ya ben almanyanin ortasında Danimarka ile savaşmak istemem

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - etzel - 25-06-2017

Mısıra ben geçeyim Danimarka ya da hre den biri Pol Macara geçse sıkıntı olur mu
@Sübaşı
@Heliaca

Bence artık ülke değişmek için geç kalındı ama Mısır'a geçebilirsin @etzel.

Dediğim gibi şu andan itibaren ben ülke değiştirmek istemiyorum. @etzel

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Merco - 25-06-2017

Bir değişiklik yeterli olacaktır. Zaten az tur oynandı. Tur anlamında birşey değişmeyecek Macar ai devredilecek sadece. Genç kızların gözdesi adminimiz @Aytaç halleder bu işleri.

Daha Mısır'a ve Macaristan'a sıra bile gelmediği için çabuk bir değişiklik yapılabilecektir.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - turkish lokum - 26-06-2017

Macar misira gecsin aynen

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - [ Tur - RP ] - turkish lokum - 30-06-2017

Khingila Baron ve ben şu an memleket teyiz normalde bu gün doncektik fakat cenazemiz çıktığı için donemedik ucumuzun ülkeleri de arka arkaya beklerseniz pazartesi oynayacağız diğer bütün hotseat lerim ztn geçildi.

RE: Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - [ Tur - RP ] - GaulTurk - 30-06-2017

(30-06-2017, 22:20)turkish lokum : Khingila Baron ve ben şu an memleket teyiz normalde bu gün doncektik fakat cenazemiz çıktığı için donemedik ucumuzun ülkeleri de arka arkaya beklerseniz pazartesi oynayacağız diğer bütün hotseat lerim ztn geçildi.

Başınız sağolsun.

Zaten art arda oynayacağınız için sorun çıkmayacaktır.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Merco - 30-06-2017

(30-06-2017, 22:20)turkish lokum : Khingila Baron ve ben şu an memleket teyiz normalde bu gün doncektik fakat cenazemiz çıktığı için donemedik ucumuzun ülkeleri de arka arkaya beklerseniz pazartesi oynayacağız diğer bütün hotseat lerim ztn geçildi.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Tek kişi olsaydı turu idareten oynayabilirdim. 3 kişi arka arkaya olunca bekletebiliriz sorun yok.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Royal Guard - 05-07-2017

Bu HS ye ne ara Sicilya eklendi ya.Sicilya yok diye biliyordum turumu ona göre oynadım.Sonradan mı eklendi yoksa ben mi gözden kaçırdım acaba ?

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - GaulTurk - 05-07-2017

Tek tek düzenlemelere baktım; en başından beri ekliymiş Sicilya.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Royal Guard - 05-07-2017

Nasıl farketmedim ya kötü oldu o zaman :D
Neyse hallederiz.

Medieval 2 - Kingdoms of Heaven Hotseat (Retrofit) - Hammurabi - 05-07-2017

Arkadaşlar Aydın'dayım bugün geldim arkadaşın bilgisayarına yüklemeye çalışıyorum M2TW yi biraz bekleteceğim sizi kusura bakmayın