Discord - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Teknoloji Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-teknoloji-forum) +---- Forum: İnternet (https://forum.strategyturk.com/forum-internet) +---- Konu Başlığı: Discord (/konu-anakonu-discord) |
Discord - reddga - 22-02-2024 En azından profil stili sattıkları mağazadaki gibi dolara geçmemişler. Ama bu gidişle o da yaşanır. Discord - PCOyun - 23-02-2024 (29-09-2023, 15:01)Voidian : Discord'u dosya yükleme servisi olarak kullanma devri bitiyor sanırım. Ayrıca bir açıklama yapmazlarsa buna görseller de dahil. Hayaldi, gerçek oldu. #yükle huzur içinde yatsın. Discord - Athule - 23-02-2024 Discord - reddga - 09-10-2024 Türkiye'de engellendi. Discord - KARTAL - 09-10-2024 Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu kadar aptal olamazlar dediğim ne varsa o kadar aptallık gösteriyorlar. Discord'un yapısını bilmeden, içindeki içeriği silmenin imkansız oldugunu kimse söylemiyor mu ? yoksa gerçekten bilmiyorlar mı ? Kapalı devre sunuculara müdahale etmek imkansız, Discord her yıl yayınladıgı raporunda zaten zararlı içerikleri sildiğini ve hesapları banladıgını söylüyor. İncel meselesi erkekler arasında yaşanan genel bir sorun. Kadın erkek ilişkilerinin değiştiği bir çağda erkekler bunalımda. Bu iş teknik değil, psikolojik. Discord gencler arasında neredeyse en çok kullanılan program olması nedeniyle bu içerikler discord'un içinden çıktı. Discord - unonimus - 09-10-2024 Darısı St'nin başına. Discord - KaramelLatte - 09-10-2024 Reis kazandı Pedofililer kaybetti Discord - Mabella - 09-10-2024 strategyturk telegram kanalı when yaa?? Discord - Voidian - 09-10-2024 Yasaklanmasına en şaşırmayacağım uygulama Telegram olur. Strategyturk Teams lazım. Discord - Semavi7 - 09-10-2024 Vpn diye bişey var kurun girin arkadaşlar. Ülkeyi 80'lee kafalı dayılar yönettiği için yasaklayınca bitti zannediyorlar. Discord - Attila the Hun - 09-10-2024 Discord engellense de KD Forum ilelebet payidar kalacaktır. Discord - cemal - 09-10-2024 teamspeak stratejitr kanalı when Discord - Legnica - 09-10-2024 Discord ve telegram gibi uygulamalar gizlilik politikaları sayesinde suça paravan oluyorlar bu uygulamalar zararlı demiyorum faydalı kullanıyoruz ancak gizlilik politikalarında yahut tasarımlarında değişikliğe gitmeliler bu mecralar suçun yayımlandığı mecralar olarak kalmamalıdır insan ve hayvan haklarlına yönelik suç içeriklerini paylaşan gruplara hükümetlerin ulaşabilmeleri için işbirliği yapmaları gerektiğine inanıyorum ayrıca VPN gibi bir opsiyon varken yasaklamanın bir mantığı yok daha iyi çözümler gerekiyor telefon numarasıyla kayıt olunabilir Discord - taylanhavertz - 09-10-2024 (09-10-2024, 15:44)Legnica : Discord ve telegram gibi uygulamalar gizlilik politikaları sayesinde suça paravan oluyorlar bu uygulamalar zararlı demiyorum faydalı kullanıyoruz ancak gizlilik politikalarında yahut tasarımlarında değişikliğe gitmeliler bu mecralar suçun yayımlandığı mecralar olarak kalmamalıdır insan ve hayvan haklarlına yönelik suç içeriklerini paylaşan gruplara hükümetlerin ulaşabilmeleri için işbirliği yapmaları gerektiğine inanıyorum ayrıca VPN gibi bir opsiyon varken yasaklamanın bir mantığı yok daha iyi çözümler gerekiyor telefon numarasıyla kayıt olunabilir aynen panelcilerin elinde tüm bilgilerimiz varken telefon numarasıyla kayıt olalım :DD allahım sabır ver ya Discord - Onur34 - 09-10-2024 Steam'i de yasaklarlar birkaç yıla. Discord - Duman - 10-10-2024 Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Discord yapısı itibariyle modere edilmeyen kapalı odacıklar yığınından ibaret. Diğer sosyal platformlarda paylaşım kişisel sayfalar üzerinden dışa dönükken Discord tamamen içeriye dönük bir yapıda, bu yönüyle sosyal platformlara nazaran Whatsapp gibi mesajlaşma uygulamalarını andırsa da, mesajlaşma uygulamalarında genellikle numara üzerinden tanınan kişilerle etkileşime girildiği için onlardan da ayrışıyor ve bu problematik bir durum ortaya çıkarıyor. Daha geriye gidildiğinde Discord'un teamspeak'in vs değil, mIRC gibi uygulamaların devamı olduğu görülebilir. Burada problematik formül sanal tabanlı olması + indexlenmeyen, sınırsız sayıda kapalı oda kurulabilmesi + bu odaların bulunmasının zor, davet edilmesinin kolay olması. Bu yönüyle Discord'a en çok benzeşen yer Telegram grupları - ki orada da sıkıntılı bir durum var. Bir yer underground ise öyle bilinmeli ve o şekilde muamele görmeli. Sakıncalı içerik her platformda bir şekilde kendine yer edinebilir fakat yapısı itibariyle bazı platformlar bunu kolaylaştırıyorsa veya kronik bir şekilde bu durumu önlemiyorsa bu platformlara bu şekilde yaklaşılması gerekir. Öbür türlü dışarıdan tavuk dükkanı içeriden meth dağıtımcısı bir yere "ben tavuk yemeye geliyordum kardeşim niye kapattınız?" demeye benziyor bu iş. Discord "çocuk istismarı" gibi çok ağır bir sebeple yasaklanmış bir platformdur. Yarın öbür gün çeşitli sebeplerle açılabilir ancak bu durum Discord kendi yapısını değiştirmediği müddetçe problematik bir mecra olarak kalmaya devam edeceği anlamına geliyor. Discord - Legnica - 10-10-2024 (09-10-2024, 18:49)taylanhavertz :(09-10-2024, 15:44)Legnica : Discord ve telegram gibi uygulamalar gizlilik politikaları sayesinde suça paravan oluyorlar bu uygulamalar zararlı demiyorum faydalı kullanıyoruz ancak gizlilik politikalarında yahut tasarımlarında değişikliğe gitmeliler bu mecralar suçun yayımlandığı mecralar olarak kalmamalıdır insan ve hayvan haklarlına yönelik suç içeriklerini paylaşan gruplara hükümetlerin ulaşabilmeleri için işbirliği yapmaları gerektiğine inanıyorum ayrıca VPN gibi bir opsiyon varken yasaklamanın bir mantığı yok daha iyi çözümler gerekiyor telefon numarasıyla kayıt olunabilir Pandemide e devlet hacklendi tüm Türk vatandaşlarının bilgileri sızdırıldı sende biliyorsun, sadece numaranı bilen biri 7 sülalenin ikametgah adresinden TC kimlik numarasına üstüne kayıtlı cep telefonu numaralarına kadar öğrenebiliyor, numarını TC ni ve yaşadığın yeri aynı anda değiştirecek gücün yoksa herşeyimiz ortada zaten Discord - BigUnicorn - 10-10-2024 Nasreddin hocanın evine hırsız girmiş her şeyi çalmış. Köylüler "Vay hoca sen kapıyı kilitlemeyip hırsızın işini kolaylaştırdın vs vs "diye hocayı suçlamış. Discord - Athule - 10-10-2024 https://x.com/teamspeak/status/1844099891334934967 Son olaylarla ilgili ts'nin twiti. Sürekli bu tarz twitler paylaşıyorlarmış ilginç bir resmi hesap. Discord - Legnica - 11-10-2024 Rusya'da Steam de yasalanacak diyorlar umarım gerçek olur, ölmeden huzurlu bir oyun deneyimi yaşayacağız |