Strategyturk Forumları
Hanedan Oyunu: Habsburg Hanedanı Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv)
+---- Forum: EU4: Seriler (https://forum.strategyturk.com/forum-eu4-seriler)
+---- Konu Başlığı: Hanedan Oyunu: Habsburg Hanedanı Etkinliği (/konu-hanedan-oyunu-habsburg-hanedani-etkinligi)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8

Habsburg Hanedanı Etkinliği - argoargoo - 23-04-2020

Bu Fransa savaşı talihsizliği gerçekten inanılmaz bir hal aldı... Herkesin oyun stilindeki farklılıkları görmek hoşuma gidiyor, Afrika ile ilgilenen ve belki de Jerusalem'i fetheden İmparator ben olacağım tutkusuyla yaşamış bir İmparatorumuz oldu. Reformun geçmesi ve din haritası gurur verici prenslik sayısı 54e düşmüş...
Hızlı oyun için teşekkür ederim @ardabakunin ,
Oyun sırasının başa dönmesine karar verdik başka talep olmadığından @PCOyun ile devam edeceğiz.

Habsburg Hanedanı Etkinliği - Enesrar - 23-04-2020

Ülkemizde ki bu talihsizlik şaşırtıcı bir hal aldı her kralda fransa savaşında ölmez ya

Habsburg Hanedanı Etkinliği - Menars - 23-04-2020

Bu yüzden Fransa ile savaşmak saçma demiştim. Hiç savaşmadım, 80´i deviriyordum.  :smile:

Habsburg Hanedanı Etkinliği - ardabakunin - 23-04-2020

dostum boş yer olursa ve sana da uygunsa ben tekrar katılmayı isterim @argoargoo

Habsburg Hanedanı Etkinliği - FokluGeneral - 23-04-2020

Anlaşılan Fransa Kralı yüz yıl önce ya üzerimize kara lanetler kondurdu ya da ülke sınırlarını sadece Habsburg hükümdarlarını öldürmeye ayarlı mayınlarla donattı.

Habsburg Hanedanı Etkinliği - PCOyun - 23-04-2020

@ardabakunin Son yazdığın bölümü spoiler içerisine alabilir misin. Sayfayı gezmek oldukça zorlaşıyor.

Habsburg Hanedanı Etkinliği - ardabakunin - 23-04-2020

(23-04-2020, 19:37)PCOyun : @ardabakunin Son yazdığın bölümü spoiler içerisine alabilir misin. Sayfayı gezmek oldukça zorlaşıyor.

onu yapmayı denedim fakat tamamını spoiler içerisine alamadım nedense ilk bir kaç satırı alıyordu sadece

Habsburg Hanedanı Etkinliği - PCOyun - 24-04-2020

Konuda kimse bahsetmemiş yalnız son oynanan savede tüm DLC'ler açık olmadığından bazı aldığımız bonuslar gitmiş. Ben tüm DLC'ler ile saveye tekrar girince fark ettim. Böyle devam mı edeyim?

Habsburg Hanedanı Etkinliği - argoargoo - 24-04-2020

(24-04-2020, 21:21)PCOyun : Konuda kimse bahsetmemiş yalnız son oynanan savede tüm DLC'ler açık olmadığından bazı aldığımız bonuslar gitmiş. Ben tüm DLC'ler ile saveye tekrar girince fark ettim. Böyle devam mı edeyim?

Fark etmedim, yapacak bir şey yok. Bu şekilde devam edelim o zaman...

Habsburg Hanedanı Etkinliği - PCOyun - 25-04-2020

İmparator I. Johann von Habsburg (1681-1716)
2-6-3

Vasiyet

Sevgili oğlum,

Elbet bir gün bu cümleleri kaleme alacaktım. Doğru zamanın şimdi olduğunu düşünüyorum. Bu cümleleri Senato toplantısından önce yazıyorum. Bildiğin üzere hayatımın uzun bir kısmını atalarımın yapamadığını yapmaya çalışarak geçirdim, İmparatorluğu tek ve merkezi bir devlet haline getirmeye çalışarak. Birkaç yıl önce tüm Prenslerin bağlılık sözünü almıştım artık zamanı geldi. İmparatorluk tek bayrak altında toplanacak ve bu imparatorluğa Habsburglar hükmedecek. Belki ben İmparatorluğun geleceğini göremem ama sana güvenim sonsuz. Yapabileceklerini doğduğun gün gördüm ve bu yüzden sana Alexander adını verdim. Ne bir Alman ismi, ne de topraklarımızda çok ünlü. Ama senin adının hakkını vereceğine inanıyorum. Şimdi son kararı vermek için toplantıya gidiyorum.

Seni çok seven baban, Johann.

Save

@altnkurt, sıra sende.

Habsburg Hanedanı Etkinliği - Aytaç - 25-04-2020

Savaş sırasında saraydan oğlumun öldüğü haberini aldım. Ülkenin ve İmparatorluğun durumunu göz önünde bulundurursak hiçbir şey daha az umurumda olamazdı.

images_80.jpeg

Sevgili oğlum, Seni çok seven baban, Johann

images_79.jpeg

Nokta atışı olmuş.

Habsburg Hanedanı Etkinliği - argoargoo - 25-04-2020

Renovatio Imperii Romanorum.

Habsburg Hanedanı Etkinliği - FokluGeneral - 25-04-2020

İmparator cidden HRE kurulduktan hemen sonra öldü mü yoksa bu hikyenin gereği mi böyle yazıldı?

Habsburg Hanedanı Etkinliği - Enesrar - 25-04-2020

Artık bir hremiz var çok yasa imparatorum

(25-04-2020, 11:51)FokluGeneral : İmparator cidden HRE kurulduktan hemen sonra öldü mü yoksa bu hikyenin gereği mi böyle yazıldı?

Radikal kararlarından sonra düşmanları tarafından gizlice öldürüldü.

Habsburg Hanedanı Etkinliği - Enesrar - 25-04-2020

(25-04-2020, 12:53)PCOyun :
(25-04-2020, 11:51)FokluGeneral : İmparator cidden HRE kurulduktan hemen sonra öldü mü yoksa bu hikyenin gereği mi böyle yazıldı?

Radikal kararlarından sonra düşmanları tarafından gizlice öldürüldü.
:scream: :scream:

Habsburg Hanedanı Etkinliği - semihuygur - 26-04-2020

(25-04-2020, 03:42)PCOyun :
İmparator I. Johann von Habsburg (1681-1716)
2-6-3

Vasiyet

Sevgili oğlum,

Elbet bir gün bu cümleleri kaleme alacaktım. Doğru zamanın şimdi olduğunu düşünüyorum. Bu cümleleri Senato toplantısından önce yazıyorum. Bildiğin üzere hayatımın uzun bir kısmını atalarımın yapamadığını yapmaya çalışarak geçirdim, İmparatorluğu tek ve merkezi bir devlet haline getirmeye çalışarak. Birkaç yıl önce tüm Prenslerin bağlılık sözünü almıştım artık zamanı geldi. İmparatorluk tek bayrak altında toplanacak ve bu imparatorluğa Habsburglar hükmedecek. Belki ben İmparatorluğun geleceğini göremem ama sana güvenim sonsuz. Yapabileceklerini doğduğun gün gördüm ve bu yüzden sana Alexander adını verdim. Ne bir Alman ismi, ne de topraklarımızda çok ünlü. Ama senin adının hakkını vereceğine inanıyorum. Şimdi son kararı vermek için toplantıya gidiyorum.

Seni çok seven baban, Johann.

Save

@altnkurt, sıra sende.

kukla devletler yaratmanın amacı nedir? bir yararı var mı oyunda?

Habsburg Hanedanı Etkinliği - PCOyun - 27-04-2020

Çok fazla territory olduğundan bayağı yüksek miktarda too many territories eksisi yiyorduk. -60 civarı o yüzden daha uç state olmayan bölgelerde client stateler oluşturdum.

Habsburg Hanedanı Etkinliği - ısmaıl - 28-04-2020

Yeni bölüm ne zaman gelecek.